Reis benim yaş 17 bu yaşta böyleyse ileride Allah sonumuzu hayır etsin. Ayrıca bu şey retrograde değil de seboreik dermatit döktüğü saçlar olabilir mi? Seboreik dermatit olduğumdan beri hep dökülen yerler kaşınıyor genelde hep kulak etrafı etkilendi bu hastalıktan. Yaştan dolayı fin de kullanamiyorum. Nw 7 olur muyum sence ne önerirsiniz ileride ekim yapacak kadar saçım olur mu?
kaşıntının geçmesi için vichy dercos anti dandruff şampuan öneririm veya konazol de kullanabilirsin haftada 2-3 defa
benim araştırdığım kadarıyla seboreik dermatitten dökülen saçlar geri gelmiyor maalesef umarım yanlış biliyorumdur
benim sana tavsiyem özellikle yaşın genç olduğundan dolayı xpecia ve dermaroller kullanman. süreci biraz olsun yavaşlatır. yan etki göreceğini hiç zannetmiyorum ama görürsen bıraktığında normale döner zaten
dökülme durumuna bakarak nw7 olup olmayacağını bilemeyiz fakat bence olmazsın 25'ine kadar rahat korursun. ozaman açılmaların mevcut ise ekim yaparsın biter
önlerdeki saçların bence gayet güzel gözüküyor sadece yanlar ve kulak tarafı dediğin gibi biraz seyrelmiş sen özellikle şakak bölgesini yakından takip et
ben 19-20 yaşına gelene kadar xpecia kullanmanı ardından finasteride geçmeni öneririm tabi ergenliğe erken veya geç girmiş olman da ÇOK büyük bir etken
sen en iyisi iyi bir dermatoloğa gidip kan tahlillerini yaptır. dediğim iki şampuanı al kaşınmanı hafifletir veya direkt geçirir
eksik kan değerlerin varsa tamamla ve xpecia kullanarak dökülmeni biraz olsun hafiflet