Güzel ekim yapıyor ama aldığı paralar çok uçuk. Hani olsun saçtır bu 3000 fazla vereyim buraya yaptıracağın kadar da değil. anladığım kadarıyla 1 grefti 10 tl den fazla yapıyor.
dostum bakış açısına baglı ben kafamdaki saçın ekim olduğunun anlaşılmaması ve hiç dökülmemiş hali kadar sık ve doğal olmasının bedeli olmadığını düşünüyorum oyüzden verdiğim ücretten fazlasını aldığım için mutluyum her kurusuna fazla fazla değdi. tabi herkes böyle düşünmeyebilir başka açıdan bakar kendine göre haklı sebepleri vardır herkesin bunu bilemem ben sağlık doğallık ve mutluluk açısından bakıyorum. Foruma bakarsan kafası mafolmuş piskolojisi dagılmış insanlarla dolu simdi onlara sorsam kardes bu parayı ver bunları hiç yaşamamış ol desek sence vermezmi yada gözü bişey görürmü bence o parayı verir bir ömürde duacın olur ben bu açıdan bakıyorum işte.
Kesinlikle haklısın, ekimleri çok güzel. Ben sadece kendi açımdan söylüyorum. Benim için fiyatları çok uçuk,hani 2500 greft planladık 3600 TL tuttu, bunu verebilirim, Koray Erdoğan'ın ekimleri de 6000 tutsa yine 2400 ün önemi yok fazla verir ektiririm ama hesaplarıma göre 1 greft 10 tl gibi bir para tutuyor ve toplamda 25000 tl ye geliyor.
Açıkçası benim verebileceğim bir para değil maalesef, keşke verebiliyor olsam ben de dakika düşünmeden kendisine ektiririm.