Gönderen Konu: www.sacekimisonuclari.com forum Dr. koray Erdoğan operasyonları  (Okunma sayısı 18001 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
forumdaki ekimlerin bir kısmını link olarak paylaşıyorum.. Bir  çoğu sürecini paylaşmayı kesmiş umarım bır gün gelıp fotograflarını paylaşır ve gelişmeleri anlatırlar. diger ekimleride link olarak paylaşmadım çünkü sadece operasyon  fotograflarını koyup paylaşıma devam etmemişler umarım gelır paylaşım yaparlar.  Bir çogu da konu açmadan ekım yaptırdı umarım onlarda konu açıp tecrübelerini paylaşır .. eski yeni olarak sıralama karışıktır listede

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=5619.0]ASMED Dr.Koray Erdogan, 3050 grafts,KEEP Manuel , 30 Temmuz 2018[/url]

Architect

• Sr. Member
Ynt: www.sacekimisonuclari.com forum Dr. koray Erdoğan operasyonları
« Yanıtla #1 : 19 Aralık 2017, 13:11:50 »
Benim ki neden yok  :o
if you see the tiger it's too late, you're food

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Aralık 2017, 13:15:30 »

Halhalla yokmu koymustum olması lazım eklerim yoksa :)
Global Moderator

Architect

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 19 Aralık 2017, 13:20:21 »

Halhalla yokmu koymustum olması lazım eklerim yoksa :)

yok bulamadım  8)
if you see the tiger it's too late, you're food

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Wolverine nin ekimi linklere eklenmiştir
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
mail atsanız ya sureci dolup resim paylaşmayanlara
saçları ekmeydi dersin

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel ekim yapıyor ama aldığı paralar çok uçuk. Hani olsun saçtır bu 3000 fazla vereyim buraya yaptıracağın kadar da değil. anladığım kadarıyla 1 grefti 10 tl den fazla yapıyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Güzel ekim yapıyor ama aldığı paralar çok uçuk. Hani olsun saçtır bu 3000 fazla vereyim buraya yaptıracağın kadar da değil. anladığım kadarıyla 1 grefti 10 tl den fazla yapıyor.

dostum bakış açısına baglı ben kafamdaki saçın ekim olduğunun anlaşılmaması ve hiç dökülmemiş hali kadar sık ve doğal olmasının bedeli olmadığını düşünüyorum oyüzden verdiğim ücretten fazlasını aldığım için mutluyum  her kurusuna fazla fazla değdi. tabi herkes böyle düşünmeyebilir başka açıdan bakar kendine göre haklı sebepleri vardır herkesin bunu bilemem ben sağlık doğallık ve mutluluk açısından bakıyorum. Foruma bakarsan kafası mafolmuş piskolojisi dagılmış insanlarla dolu simdi onlara sorsam kardes bu parayı ver bunları hiç yaşamamış ol desek sence vermezmi yada gözü bişey görürmü bence o parayı verir bir ömürde duacın olur ben bu açıdan bakıyorum işte.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 12:37:30 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

volkan61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

dostum bakış açısına baglı ben kafamdaki saçın ekim olduğunun anlaşılmaması ve hiç dökülmemiş hali kadar sık ve doğal olmasının bedeli olmadığını düşünüyorum oyüzden verdiğim ücretten fazlasını aldığım için mutluyum  her kurusuna fazla fazla değdi. tabi herkes böyle düşünmeyebilir başka açıdan bakar kendine göre haklı sebepleri vardır herkesin bunu bilemem ben sağlık doğallık ve mutluluk açısından bakıyorum. Foruma bakarsan kafası mafolmuş piskolojisi dagılmış insanlarla dolu simdi onlara sorsam kardes bu parayı ver bunları hiç yaşamamış ol desek sence vermezmi yada gözü bişey görürmü bence o parayı verir bir ömürde duacın olur ben bu açıdan
bakıyorum işte.

kesinlikle hintele katılıyorum..bırak o parayı vermeyi eminim iki katını bile vermeye razı olurlar o arkadaşlar..çünkü bu hayatı mutlu olmak için yaşıyoruz ve bunu ancak iyi bir psikolojiyle yapabiliyoruz..haaa hintelin de dediği gibi bazısı sadece kellik görüntüsü gitsin yeter der,bazısı da doğal ve sık olsun der..o nokta tamamen kişinin kendi kararı ve herkes bu karara saygı duymalı bence..bu işte en önemli şey sıklık ve doğallık,hatta bir numaraya doğallık yazarım ben.bu forumdan takip ettiğim kadarıyla bu konuda da en başarılı koray hoca galiba..bazen günlük hayatta görüyorum doğal olmayan ekimleri ve ister istemez insanın gözü direk karşındakinin kafasına odaklanıyo ..hoş bir durum diil bu açıkcası çünkü karşındakinin de bundan rahatsız olduğunu hissediyosun..bu yüzden iyi düşünülüp karar verilmesi gereken bir süreç bu..hangi sonucun sizi mutlu edeceğine emin olup öyle karar vermek lazım bence..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet volkan  öncelilke ilk mesajın hayırlı olsun hosgeldın :) bende dediğin gibi yolda cok fazla karşılaşıyorum ve direk saçlarına ve ensesine bakıyorum doğallık yok ekım yaptırdığı çok bellı sahsen bana bu sekılde bakanlar olsa inanılmaz rahatsız olurdum veya bir arkadas ortamında saçlarıma bakıp ekımmı yaptırdın deseler her ne kadar doğal bir durum olsada rahatsız olurdum suana kadar anlayan olmadı hattaga bazen soyledığımde inanmıyorlar bu daha cok mutlu ediyor benı:) ve sunuda ekliyim koray hoca bu fiyatlara çalışmasa bu kadar gelişemez bu kadar kaliteli işler yapamaz bu kadar başarılı bir ekip  yetiştiremezdi belkide  piyasa bu durumdayken yapmasının bi anlamıda olmazdı zaten çünkü en kötü ekimci günde 10 ekim yapıyor bu ülkede oda bu ülkeyle degil dünya ile yarışmaya başladı en tepeye oturdu hakkıdır helal olsun bence  ben kendi gözlerimle gördüm o dünyaca ünlü doktorların koray hocanın yanındaki pasifliğini keşke sizlerde görseydınızde bu konuları konuşmasaydık.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 15:51:59 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
mail atsanız ya sureci dolup resim paylaşmayanlara

Zorlamayı sevmıyorum kendi tercihleri ama kırgınım ayrı konu:)
Global Moderator

volkan61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Evet volkan  öncelilke ilk mesajın hayırlı olsun hosgeldın :) bende dediğin gibi yolda cok fazla karşılaşıyorum ve direk saçlarına ve ensesine bakıyorum doğallık yok ekım yaptırdığı çok bellı sahsen bana bu sekılde bakanlar olsa inanılmaz rahatsız olurdum veya bir arkadas ortamında saçlarıma bakıp ekımmı yaptırdın deseler her ne kadar doğal bir durum olsada rahatsız olurdum suana kadar anlayan olmadı hattaga bazen soyledığımde inanmıyorlar bu daha cok mutlu ediyor benı:) ve sunuda ekliyim koray hoca bu fiyatlara çalışmasa bu kadar gelişemez bu kadar kaliteli işler yapamaz bu kadar başarılı bir ekip  yetiştiremezdi belkide  piyasa bu durumdayken yapmasının bi anlamıda olmazdı zaten çünkü en kötü ekimci günde 10 ekim yapıyor bu ülkede oda bu ülkeyle degil dünya ile yarışmaya başladı en tepeye oturdu hakkıdır helal olsun bence  ben kendi gözlerimle gördüm o dünyaca ünlü doktorların koray hocanın yanındaki pasifliğini keşke sizlerde görseydınızde bu konuları konuşmasaydık.

hoşbulduk hocam  :) aslında 5-6 aydır takip ediyorum forumu ama ilk mesaj bugüne nasipmiş  :) ben bu forumla tanışmadan önce de
saç ekimi hakkında internette araştırma yapıyodum..  karşıma koray hoca ve keser hoca zaten çıkmıştı en iyiler arasında ama bu forum sayesinde süreçleri daha iyi takip etme şansım oldu..hangi ekim merkezi olursa olsun süreçlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler çünkü şahsen ben son derece bilgi sahibi oldum paylaşım yapanlar sayesinde..büyük ihtimalle ben de koray hocaya ekim yaptırmaya karar verdim gibi (aslında kararım kesin ama beni tek düşündüren ekim sonrası özellikle ilk 150 günlük süreç)..bugün yada yarın iletişime geçecem asmedle..hayırlısı artık  :)

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları

dostum bakış açısına baglı ben kafamdaki saçın ekim olduğunun anlaşılmaması ve hiç dökülmemiş hali kadar sık ve doğal olmasının bedeli olmadığını düşünüyorum oyüzden verdiğim ücretten fazlasını aldığım için mutluyum  her kurusuna fazla fazla değdi. tabi herkes böyle düşünmeyebilir başka açıdan bakar kendine göre haklı sebepleri vardır herkesin bunu bilemem ben sağlık doğallık ve mutluluk açısından bakıyorum. Foruma bakarsan kafası mafolmuş piskolojisi dagılmış insanlarla dolu simdi onlara sorsam kardes bu parayı ver bunları hiç yaşamamış ol desek sence vermezmi yada gözü bişey görürmü bence o parayı verir bir ömürde duacın olur ben bu açıdan bakıyorum işte.

Kesinlikle haklısın, ekimleri çok güzel. Ben sadece kendi açımdan söylüyorum. Benim için fiyatları çok uçuk,hani 2500 greft planladık 3600 TL tuttu, bunu verebilirim, Koray Erdoğan'ın ekimleri de 6000 tutsa yine 2400 ün önemi yok fazla verir ektiririm ama hesaplarıma göre 1 greft 10 tl gibi bir para tutuyor ve toplamda 25000 tl ye geliyor.

Açıkçası benim verebileceğim bir para değil maalesef, keşke verebiliyor olsam ben de dakika düşünmeden kendisine ektiririm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tabi durum birazda imkan meselesi kardesim sense haklısın bunada malesef yapıcak bısı yok umarım gönlünden gecen doktora gıdebılırsın.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2018, 17:29:13 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

hoşbulduk hocam  :) aslında 5-6 aydır takip ediyorum forumu ama ilk mesaj bugüne nasipmiş  :) ben bu forumla tanışmadan önce de
saç ekimi hakkında internette araştırma yapıyodum..  karşıma koray hoca ve keser hoca zaten çıkmıştı en iyiler arasında ama bu forum sayesinde süreçleri daha iyi takip etme şansım oldu..hangi ekim merkezi olursa olsun süreçlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler çünkü şahsen ben son derece bilgi sahibi oldum paylaşım yapanlar sayesinde..büyük ihtimalle ben de koray hocaya ekim yaptırmaya karar verdim gibi (aslında kararım kesin ama beni tek düşündüren ekim sonrası özellikle ilk 150 günlük süreç)..bugün yada yarın iletişime geçecem asmedle..hayırlısı artık  :)

Hımm evet senın gibi çok arkadas var üye olmadan takıp edıp yada hiç mesaj atmadan gizli gizli takıp eden :) ama Biraz aktif olsan soru sorsan ekım yaptıran arkadaslar ile iletişime geçsen senin açından iyi olur en azından o 150 günü dert etmessin :) çok düşünme bunları her zamanki kel halinle yeni saçlarını bekleyeceksın olan bu su durumundan pek farkı olmayacak :) hayırlı olsun diyelim sana ozaman  ama aktıf ol soru sor gözüm üstünde:s
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram