Saç Ekimi Sonuçları
13. Gün donör bölge topladı gibi. Bugün elime tek yük kırık saç telleri gelmeye başladı. Şok dökülme bu kadar erken başlamaz herhalde
saçların çok hızlı uzamış cidden şaşırdım doğrusu şok bitmişmi anlamak zor ikinci ekimin olduğu için çoğu ilk ekimden kalanlarda olabilir.
hocam senin saçlar harbiden baya hızlı uzamış birde benim kafanın üstü suan 12. gün neredeyse full kabuklu sende hiç kabuk kalmamış gibi. Kabuklu olması mı iyi yoksa senin ki daha mı iyi anlayamadım.
Benim kabuk yıkama da bir haftada oldu eskiden 10. Gündeydi, sebebini sordum safir fue yöntemiyle süreç daha hızlı ilerliyormuş
anladım hocam bizim yöntem eski o zmn
senin ekim de guzel duruyor hayirli olsun
Merhaba ekimin hayırlı olsun kardeşim ilk ekiminde ön hat güzel duruyordu ilk ekimden sonra geçen süre içinde ekilen saçlarda dökülme mi oldu
Şuan için bir şey demek yanlış olur. 3. aya girmişsin zaten bundan sonra çıkışlar başlayınca yorum yapmak daha kolay olur. Bu arada bazılarının kafasında kızarıklık ya hiç olmuyor yada çok çabuk geçiyor. İlk ekimimde kızarıklık neredeyse 6 ay sürmüştü. İkinci ekimi yaptırıcam bende inşallah senin ki gibi fazla kızarıklık olmaz.