teşekkür ederim süreci paylaşıyorum adım adım bende sizin kafanızda canlansın diye. kök hücreli ektirdim 35 bindi 32 verdim o dönem kampanya yaptık dediler kok hucresızde 20-25 bın arası bişeydi sanırım bence kök hücreliye gerek yok bütcenizi aşıyorsa işlem aynı sadece bi ara gelip bişey damlatıyorlar kafanıza donör bölgeden aldıkları 40 yakın grefti santrfuj edip onu sürüyolar etkisi olduğunu söyleselerde ben pek inanmıyorum.
Teşekkürler yanıtın için.
Ben de ekim işlemimi yaptırdım açıkçası Dr Hakan Clinic'te. Sadece bu kök hücreliyi yaptıramadığım için biraz aklımda kalmadı değildi.
Yalnız bana anlatılan işlem de daha farklı fiyat da daha yüksekti. Saç ekim işleminden 2 gün önce büyüme faktörlü yağ doku alınacak ve bir takım işlemlerden geçirilip ekim bölgesine aktarılacak gibisinden birşey anlattı Hakan hoca. Saç ekimi 2 gün sonra yapılacaktı. Hatta bazen göbek çevresinden yağ alıyorum ve onunla yapıyorum bunu da cerrah olmayan bir yerde yapamazlar dedi. Bana fiyatı yüksek geldiği için çok üzerine düşünemedim açıkçası.