Arkadaşlar Merhaba.
20 yaşımdan beri saç dökülmem var tamamıyla erkek tipi bir dökülme söz konusu, işim gereği her an istediğim tahlili yaptırabildiğim için vitamin mineraller yada aklınıza gelecek diğer parametrelerde bir sorunum yok sadece testesteron hight çıkması sonuçu saç köklerinde dht denilen illeti yaşadım yıllarca ve bu hormonu baskılamak adına burada okuduğum çoğu arkadaş gibi yarı bilinçli yarı bilinçsiz finasteride yüklenme durumum olmadı umarım bundan sonrada olmaz.
Tabi bu süreçte PRP , Mezoterapi, gibi tıbbı uygulamalar dışında aktardan temin edilen saça ne iyi gelirse (sarımsak, zeytinyağı, defne sabunu vs.)her yolu denedik.
Şuan 28 yaşımdayım ve arttık dökülmeler azaldı bir dönem kemoterapi alan hasta gibi oluk oluk dökülmeleri de yaşadım. Yaklaşık 1 yıla yakındır ekim merkezi aramaktayım ve inanın obsesif derecede takıntılıysanız en iyisi olsun diye uğraşıyorsanız sonunda karar veremiyorsunuz. Ekim yapan arkadaşlarımda var yada çok tanınmış kliniklerde bizzat sahibiyle iletişime geçen tanıdıklarımda oldu ama hepsinde bir sorun yada içimin ısınmadığı bir durumla karşılaştım (zorunlu finasterit kullandırma, ekim yapacak ekibin dışardan temin edilmesi yada şikayet var gibi sitelerde kötü yorumlar vs.) yine de bu site gerçekten çok faydalı karar vermemde etkili olan tarafsız bilgi paylaşan herkese ve kurucusuna (hintel) teşekkür ederim.
14 Nisan da kök hücreli saç ekimi planladığım AKL Polikliniğin tarafıma uygulayacağı ekimi sizlere yol göstermesi adına bütün işlem basamaklarını buradansizinle paylaşacağım.