Gönderen Konu: arenamed 5000greft (2.ekim dönor bölge dokulmesi ) yaş 25-26 (08.2.2022 4aylık)  (Okunma sayısı 1549 defa)

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Donörü katletmis yalnız normalde iyi bir homojen ve mikro motorda saça uygun punch ile düsük devirde alımda 10 günde iz bile kalmıyor tabi donör güçsüz ve seyrek degilse bazılarında donör bölgede çok gücsüz ve cılız olabiliyor. Sürekli uzun tutmak zorundasın kısalttıgın zaman hoş durmuyor.
Evet şuan katledilmiş duruyor  bence de korkutucu bir görüntüsü var.Ama böyle kalmayacak ki kabuk dökmeden önce alımlarına baktım temizdi.Sanırım  10-15 günlerde doku küsmesi oldu daha toparlanmadığı için böyle gözüküyor.Bu da şu demek geri saçlarım gelecek. İnşAllah donörum toparlayacak  ve çok güzel bir sonuç alacağım.Dediğim gibi baya ekip vardı benim saç ekimimi gerçekleştiren ekip işinde iyiydi kanalıda Serkan Aydın açtı (çoğu kişiye saç ektikleri için tecrübelilerdi) sadete gelirsem donörum toparlayacak öyle saçları da uzun tutmama gerek kalmayacak illa ki 2. ekimim olduğu için  (toplamda 6000-7500 arası greft alındı) çok kısa tutunca belli olabilir.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Uzun kullanırsan merak etme sorun olmayacaktır yada en kötü simülasyon yaptırırsın.

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
163.gün
fotoları berber asansor ve evin spot ışıklı ortamınında  ve bir de samsung A70 kamerasıyla çektim. Yoksa ıphone kamerasıyla  saçlarım daha  iyi çıkıyor...

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kıyaslamak adına şok dökülmenın vurdugu zamanlardan bi foto bırakıyorum :(

Erkan06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bende Serkan Aydın merkezinde ektirdim 03.05.2023de şuan da dönor bölgemde benimde dökülmeler meydana geliyor kulak üstü, merkez söylemişti zaten ekilen saçta ve dönor bölgesinde bir kereliğe masus dökülmeler olur diye bugünde bu durumla karşılaştım söyledim 5 aya düzelir dediler ve sen iyi toplamışsın MaşAllah, evet düzelir biraz sabır istiyor ne yapalım, İnşAllah ekim sonuçlarımız güzel olur.

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende Serkan Aydın merkezinde ektirdim 03.05.2023de şuan da dönor bölgemde benimde dökülmeler meydana geliyor kulak üstü, merkez söylemişti zaten ekilen saçta ve dönor bölgesinde bir kereliğe masus dökülmeler olur diye bugünde bu durumla karşılaştım söyledim 5 aya düzelir dediler ve sen iyi toplamışsın MaşAllah, evet düzelir biraz sabır istiyor ne yapalım, İnşAllah ekim sonuçlarımız güzel olur.
amin hocam

BJKKARA

• Hero Member
Öncesi resmine ve sürece göre bence gelişim gayet güzel maşallah 8/9 ay larfa fena olacak bu saçlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sürece göre saç çıkışı olarak gayet güzel gelişmiş saçların kardeşim  ve daha uzun bir süreç var önünde hızlı gelişim
Global Moderator

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncesi resmine ve sürece göre bence gelişim gayet güzel maşallah 8/9 ay larfa fena olacak bu saçlar
inşAllah hocam.Şapkasız rüzgarlı hava da cıkmayı özlemişim  dün şapkasıp yürüyüş yaptım.Hani  garip bakışlarıda yakalamıyorum  burdan sonucun iyi oldugu düşüncesindeyim  baya mutluyum  saçlarımın önünü uzatıp taradım mı öff 8)

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sürece göre saç çıkışı olarak gayet güzel gelişmiş saçların kardeşim  ve daha uzun bir süreç var önünde hızlı gelişim
Teşekkürler admin bey
Sizler sayesinde saç ekim sürecleri konusunda daha bilgili oluyoruz.Ne kadar teşekkür etsek azdır...

Facebook Twitter Instagram