Gönderen Konu: arenamed 5000greft (2.ekim dönor bölge dokulmesi ) yaş 25-26 (08.2.2022 4aylık)  (Okunma sayısı 1552 defa)

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çıkışlar hızlanmış gayet iyi görünüyor ayrıca diyet çok iyimiş bende bir ara benzer bir diyet uyguladım ama devamını getiremedim sanada zor gelmiyormu bu diyeti disiplinli bir şekilde halen uyguluyormusun.

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
evet halen uyguluyorum soyle soyleyim illa ki arada kaçamaklar olsada ( mesala ayda 1  kere oda gün içerisinde bir öğün) 2018den beri uyguluyorum.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2023, 16:32:45 Gönderen: Uygarrr »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
5 ay için saç çıkışların ekilen saçlar güzel gelişmiş duruyor.
Umarım artarak devam eder kardeşim
Global Moderator

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet halen uyguluyorum soyle soyleyim illa ki arada kaçamaklar olsada ( mesayda 1  keregün içerisinde bir kere) 2018den beri uyguluyorum.

peki sence faydası nedir bu diyetin bariz şu değişiklikler oluyor dediğin olumlu şeyler varmıdır .yanlış anlama bende çok faydalı olduğunu düşünüyorum fakat  bu tarz diyetlerin vücuda  olumlu katkısı çoksa ugulamada motivasyonumun artması amacıyla soruyorum.

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
hintell hocam size monte cristo kontu göndermesi yapmıştım fark etmediniz :(

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
peki sence faydası nedir bu diyetin bariz şu değişiklikler oluyor dediğin olumlu şeyler varmıdır .yanlış anlama bende çok faydalı olduğunu düşünüyorum fakat  bu tarz diyetlerin vücuda  olumlu katkısı çoksa ugulamada motivasyonumun artması amacıyla soruyorum.
Yok hocam niye yanlış anlayım :) yani futbolcular mankenler olimpiyat sporcuları düzenli doğru beslenirler zaten...
Bi de saçlarımızı nası koruyorsak bence sağlığımızda korumalıyız türlü türlü hastalıklar
Hastalıkları Engeller
Yorgunluk sendromu
Diyabet
Depresyon
Kalp hastalıkları
Kanser
şizofreni
bağırsak mide hastalıkları
Faydalarına gelirsek baya var ;
Kişinin kendisini gün boyunca aktif hissetmesi için gereken enerji.
Büyüme ve onarım için ihtiyaç olan besin maddelerini vücuda alabilmek.
Güçlü ve sağlıklı kalmak.
Sağlıklı kilo oranını korumaya yardımcı olmak.
Bağırsak faaliyetlerini düzenler.
Sindirimi kolaylaştırır.
İltihabı azaltır.
vs vs ...

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin çelik
Asuman hair gibi isimleri düşünup te Aranemed kasap ta saç ektirmeniz......................................

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Şahin çelik
Asuman hair gibi isimleri düşünup te Aranemed kasap ta saç ektirmeniz......................................
Hocam zaten hem Asumanın hem de Şahin hocamın ayrı ayrı forumda başarılarına tanıklık ettim.
Arena med'e gelirsek birden fazla ekip vardı.Benim ekimi yapanlar bence işini iyi yaptı donörum toparlayıp süreç tamamlanınca gayet memnun olacağım şuan her şey olması gerektiği gibi ekilenler seyrek şekilde olmadı nekroz yaşamadım ya da başka aksaklıklar  kendim için konuşursam inşAllah istediğim sonuca ulaşırım.

Neverbackdown

• Jr. Member
  • **
Aradığımızda konuştuğumuz bayanın ilgisi azdı ve sunu demesini beklerdim biz bu saçı uçururuz bunun yerine haftasonuydu sanırım ilgilenen olmaması üslubu ve bazı sonuclarda ektiklerinin geri dökülmesi ve ailem de aradıklarında aynı enerji verememelerinden vazgeçtik ben fiyatında değilim ama fiyat olarakta bizden çizik yediler.

Buarada teşekkür ederim...
Bazı sonuclarda ektikleri dökülmüs derken ne demek istedin? Bir konu mu gördün?

Uygarrr

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bazı sonuclarda ektikleri dökülmüs derken ne demek istedin? Bir konu mu gördün?
Aynen öyle bi konu gördüm.Bi de memnunum saç yönleri olsun ekilenlerin yüksek bi oranda çıkması olsun  nekroz olmaması olsun... Donörümde toparlıyacak o zaman tadından yenmez :)

BJKKARA

• Hero Member
Saç gelişimin güzel gidiyor dostum umarım daha hızlanır harika olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hintell hocam size monte cristo kontu göndermesi yapmıştım fark etmediniz :(

Aa pardon görmedim:)
Global Moderator

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel gidiyor saç ekim süreciniz 5 ay için.

Neverbackdown

• Jr. Member
  • **
Aynen öyle bi konu gördüm.Bi de memnunum saç yönleri olsun ekilenlerin yüksek bi oranda çıkması olsun  nekroz olmaması olsun... Donörümde toparlıyacak o zaman tadından yenmez :)
Donörü katletmis yalnız normalde iyi bir homojen ve mikro motorda saça uygun punch ile düsük devirde alımda 10 günde iz bile kalmıyor tabi donör güçsüz ve seyrek degilse bazılarında donör bölgede çok gücsüz ve cılız olabiliyor. Sürekli uzun tutmak zorundasın kısalttıgın zaman hoş durmuyor.

Facebook Twitter Instagram