Ekim öncesi ekim anı ve ekim sonrası ilk 3 ay ve 110 ila 4. ay sonucum ve kullandığım takviyeleri sizlerle paylaşacağım.
Öncelikle ilk ekimim 19 yaşında 1500-2000 gref doğustan saçsız olan kısım ve önden geriye doğru greft sayısı azalarak ekim gerçekleştirildi.
!!!!!
Saçla alakalı diğer bi operasyonumda sizlerinde işine yarayacagını düşündüğüm için paylaşmak isterim.İşlem şu sekil yapıldı saçsız bölgeyi kestiler saçlı bölgeyle birleştirdiler bi nevi deri gerdirmek kırışıklıkları aldırmak gibi düşünebiliriz ve kellik olan deri atıldı.Saçlı kısımla birleştirildi.Üst kısımda kendi saçımda hafif bi dökülme yaratmış olabilir ama ben operasyondan memnun kaldım çünkü kel olan kısım baya azaldı yani tavsiye ederim.
Ekim öncesi saçlarımı sahin celik hocaya incellettim kendisi beklediğimden daha kalitesi düşük oldugunu söyledi ama 5000 greft cıkartırım dedi.Bende bunun üzerine proscar xpecia saw palmetto ve yves sac serumunu kullandım(ekimden önce 2 ay kullandım sanırım ve kalitemi arttırdım).Tabi yıllarca yves saç serumu ve yvesın sampunları kremi vs vs kullandım ve memnum da kaldım.Mesala fön çekince saçlarım baya yoğun gözüküyordu...
2. ekim için asuman hairi düşünmüştüm ama iletişimde samimi olmamaları ve kiracımızın yönlendirmesiyle arena medi tercih ettim(kiracımıza 6000 gretf ekilde bende baya begendim) korkum dönoru cok yıpratmaları ve doku kusmesidıy ki başıma geldi
. Bende ilk 1 2 ay minoxidil sonrasında prozinc sac serumu kullandım tabi yan takviylerede devam ediyorum ve suan surec olumlu ilerliyor donorde toparlamaya başladı.
Bilerek ilk foto ve 4. hariç gerçek ki olması adına dagınık taranmamış kötü hallerini atıyorum.