Selamlar herkese,
Saç ekim merkezine karar verme sürecinde bu forum sitesinin çokça yardımı oldu. Siteyi yöneten, gönderi paylaşanlara çok çok teşekkürler.
25.03.2023 tarihinde Medeks saç ekim merkezinde 5500 greftlik bir ekim gerçekleştirdim.
Gökhan bey saç çizgisini belirledikten sonra Destan ve Yağmur hanımlar saç alımı, kanal açımı ve saç ekimini gerçekleştirdi. Saç ekimine sonradan İlker bey de dahil oldu.
Operasyon sırasında ve sonrasında acı ağrı sızı hiç hissetmedim. Abartıldığı gibi bir acı hiç olmadı
Ekimden sonra Mie Panthenol köpük, Mie şampuan, Mie procapil (kaşıntı spreyi), Mie Biotin Mineral (60 kapsül vitamin) , antibiyotik ve ağrı kesiciyi klinikten satın aldım.
İlk 2 gün boyun arkama havlu koyarak yattım daha sonraları boynum ağrıdığı için yan yattığımdan dolayı gözlerim şişti. Ekimden sonra 1 haftada tüm şişlikler geçti.
Ekimden sonraki üçüncü günde ilk yıkamayı klinikte yaptıktan sonra yavaş yavaş ense bölgesinde kabuklar çıkmaya başladı.
10. güne kadar ensedeki kabukları kendim yavaş yavaş çıkarttım. (Ekim bölgesine dokunmadım)
Gökhan bey, 10.gün klinikte ekim yapılan bölgedeki kabukları temizledi. Kalan az sayıda kabuğu da kendim yıkarken çıkartabildim.
Bugün 12. gün ve tıpkı sizin bana karar almada yardımcı olduğunuz gibi bende başkalarına yardımcı olur düşüncesiyle süreci düzenli olarak paylaşmaya çalışacağım.
Yorumlarınızı bekliyorum
Saygılarımla