Çok teşekkür ederim. Şakakla ilgili verdiğiniz bilgi çok önemliydi. Hakan Doğanay ile görüşeceğim o halde kesin olarak. Konuyu gören diğer arkadaşlar da fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim
RİCA EDERİM hayırlısı olsun sizin için
forumda hakan doğanayın sizin durumunuza benzer bir kadın arkadaşın süreç paylaşımı var onu bulup inceleyip konuyu güncelleye bilirsiniz
dhı (İNPLANTER PEN GERÇEK ADI) Sizin için daha uygun olacaktır
bu aşamada priorin alıp saçlarınızı şimdiden beslemeye başlayabilirsiniz
içeriği kadın saçının genel olarak ihtiyacı olan tüm vitaminleri barındırır
genetik dökülme gibi bir sorununuz da olmadığı için hızlı etki eder
ekilen saçların beslenmesi kanlanması daha hızlı olur biz genetik dökülmeye sahip erkeklere nazaran.
tabi bu durumda donör alandaki saç kaliteniz saç kalınlığınızda önemli bir husus olacaktır kapatıcılık açısından
zaten küçük bir alan olası sıklık probleminde ufak bir sıklaştırma yaptırmanız söz konusu olursa moral bozmadan daha sık daha iyi olması için ikinci ufak revize de zaten ücret de alınmaz güvenli bir isimde. bu da olası negatif durum olur en fazla . bunun dışında karar sizin. sizi rahatsız ediyor ise bu sizin için bir problem bir sorun haline geldi ise ya da mutsuz ediyor ise başka çare kalmıyor. süreci de bizimle paylaşırsınız zaten önerileri karar aşamanızı ön çizginizi
şahin çelik kadın ekimi de var ona da fikir amaçlı bakın
aslında baya kadın saç ekimi mevcut forumda tabi bulmak gerek
bu arada bana göre kötü bir görüntü yok insanların dikkatini çeken bir görüntü olduğunu sanmıyorum kısaca ben görsem dikkatimi çekmez bu durum açıkçası yarım resminizi görerek tahminen konuşuyorum.
tabi insan bazı durumları takıntı haline getiriyor.