Herkese selamlar saygılar arkadaşlar.Formu kuran yönetenlere teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum.28 li yaşlarda dökülmem başlayıp son bir 1.5 senedir nazik nazik açılmalardan dolayı Ekim yaptırmaya karar verdim.
Form sayesinde Asuman Hairi bir süre araştırıp sonuçlarındaki başarı oranını yüksek bulup ve bu klinikte operasyon geçiren @HasanFurkan01 kardeşimle yaptığımız uzun süreli sohbetler iletişimler sonucu (çok fazla tanımadan bile edindiği bilgileri paylaştığı için ayrıca ona da çok teşekkür ederim Bilgi paylaştıkça güzel ) Ekim için gün aldım.Gelelim operasyon sürecine…
03.04.2023 sabahı 08:30 da klinikte oldum Asuman hanımı beklerken Mustafa bey ikinci ekimine gelmişti memnuniyetini ve doğru yerde olduğumu söylediğinde çok mutlu olmuştum.Ardından ön alın çizgisi ve planlamamız dahilinde kesim odasına geçtim.Enes bey kesim işleminden sonra saat 10:00 da Melike hanım önderliğinde anesteziye başlanıp Enes beyin yoğun çabası ile donör alımına başlandı.Ağrı sızı pek hissetmedim zaten pek çok operasyon yaptırmıştım saç ekimi dışında o yüzden zihnen ve bedenen hazırdım.Devamında Asuman Hanım gelip bizzati tüm Kanal açılımını yaptı ve greftleri oya gibi kanallara işlediğini bana hissettirdi bence bu konuda Hastasına fena şekilde güven vermekte.Ön çizgi haricinde de ekimde bulundu ardından Ozan bey elif Hanımla birlikte ekime dahil oldular.Sonlara doğru Asuman hanım gelip işlemin noktasını koydu.Buradan Enes Beye Melike Hanıma Bilge Hanıma Özlem hanıma Ozan beye ve bu Ekibi oluşturan Asuman Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.
Artık sıra geldi ekilen ve mevcutu korumaya arkadaşlar verdiğim ücretini sonuna kadar helal ediyorum ilgileri güler yüzlerini hiçbir zaman unutmayacağım ama bence bu noktadan sonra sizin kendinize ve saçınıza ne kadar değer verdiğiniz ortaya çıkıyor doğru takviye düzenli beslenme operasyondan sonraki süreci etkileyecektir, gelelim Takviyelere…
Xpecia sabah akşam
Coraspin günde 1 (kutu bitene kadar)
Cipro 500 mg kutu bitene kadar (Antibiyotik)
Redoxon günde 1 (Üçlü Etki )
Fito Krem dönor bölgesi
Prednol 4 mg tablet sabah akşam 4 gün
Fin konusunu konuştum testlerden sonra karar vereceğiz diye ekleme yaptı Asuman Hanım.
Ekim öncesi sonrası fotoğrafları ekliyorum.
Operasyon sürecim böyle gelişti arkadaşlar, forma bi borcum olduğunu hissettiğim için gelişimi sizinle paylaşmak istiyorum.Umarım bende birilerine yardımcı olurum.Yorumlarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim Sağlıcakla mutlulukla ve Saçlı kalın hepinize Teşekkür ediyorum şimdiden