Gönderen Konu: Sorun ben miyim?  (Okunma sayısı 807 defa)

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ynt: Sorun ben miyim?
« Yanıtla #30 : 05 Nisan 2023, 01:25:39 »
erkeklerde böyle düşünen çok az insan gördüm kadınlar gerçekten bu kadar kötü mü mesela ben yazarken şunu düşündüm bir kız neden benle sadece para için bir ömür geçirmek ister ki bence elbette bir sevgi vardır içlerinde

Para olmadan sevgi olmaz.
Kiz arkadasini arabayla almak var birde taksiyle?
Kiz kime gider sence?

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 05 Nisan 2023, 01:39:38 »
Para olmadan sevgi olmaz.
Kiz arkadasini arabayla almak var birde taksiyle?
Kiz kime gider sence?
zaten aile geçindirmek için paran olacak  ben diyorum ki sen haklısın bazı kizlar böyledir ama bu kızlarla zaten ömür boyu bir hayat gecirmiceksin evlendiğin insan bence seni sever o yüzden evlenir ki birde bu kız akraba felansa seni dolandırmak için vs.de evlenmez ama tabiikide dolandırmak içinde evlenenleri gördüm dolandirdi altını aldı kaçtı bunlarda oluyor ama arkadaşın durumu benim çok ağrıma gitti ulen koskoca 6 yıldan bahsediyor be

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 05 Nisan 2023, 01:51:50 »
zaten aile geçindirmek için paran olacak  ben diyorum ki sen haklısın bazı kizlar böyledir ama bu kızlarla zaten ömür boyu bir hayat gecirmiceksin evlendiğin insan bence seni sever o yüzden evlenir ki birde bu kız akraba felansa seni dolandırmak için vs.de evlenmez ama tabiikide dolandırmak içinde evlenenleri gördüm dolandirdi altını aldı kaçtı bunlarda oluyor ama arkadaşın durumu benim çok ağrıma gitti ulen koskoca 6 yıldan bahsediyor be

Beni üzende bu ya elimde olmayan bir şey yüzünden duvara toslamak. Neyse Allah hakkımızda her zaman hayırlısını versin.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 05 Nisan 2023, 01:53:39 »
Beni üzende bu ya elimde olmayan bir şey yüzünden duvara toslamak. Neyse Allah hakkımızda her zaman hayırlısını versin.

Kanka seni saçın için terk etmesi bana pek inandırıcı gelmedi bilmiş ol.
Sen önündeki maçlara bak bırak geçmişi.
Geçmiş geleceği bulandırır.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 05 Nisan 2023, 18:45:32 »
Çok az bekar kel tanıdığım var..
20 yaşında bu sorunları düşünme.
Evlenmek isteyen çoğu kadın kel saç göbek vs çok dikkat etmez.
Sen eğitimine odaklan, iyi bir mühendis vs olabilirsen kelliğine bakmazlar.
Tecrübeyle sabit
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #35 : 05 Nisan 2023, 18:48:29 »
Staatsman kardes.evli gorduklerin evlendikten sonra dokulendir %80 i.kellik evlilik icin buyuk problem.polyana olmadim hic.kellik dogal bir secilemde bile kadinin dnasi tarafindan dislaniyor.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 05 Nisan 2023, 19:25:27 »
 hatunlar once cuzdana sonra tipe bakar.tipte saç kadar dişte onemli onlar için.bizde kellik neyse onlarda şişkoluk o.
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2023, 20:13:18 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 05 Nisan 2023, 20:23:56 »
Evet konuyu güncellemek gerekirse üzerinden bir gün geçmesine rağmen inanılmaz mutluyum. Nasıl oldu ben bile hayret ediyorum doğrusu. Allah kalbimin nasıl yandığını bildiği için mi bu oldu yoksa isyan etmemem'den mi bilmiyorum ama çok mutluyum. Bu olay yaklaşık 1 hafta önce gerçekleşmişti ve bunun üzerine konu girmek istedim tavsiyeleriniz için. Daha önceden tanışık olduğum ama sevgilim olmasından dolayı yakın olmadığım bir kız vardı. Ayrıldığımızı duyup Instagram üzerinden bana ulaştı teselli için. Ona neden benden ayrıldığını ve geride olanları uzun uzun açıkladıktan sonra biliyorum uzun bir iliskiden çıktın ancak ben de sana uzun süredir boş değilim ve kel olman umrumda değil dedi istersen ileride saç ektiririz istemezsen de öyle kalabilirsin rahatsız olmuyorsan dedi. Allah'a o hüsrandan sonra böyle bir kız gönderdiği için ne kadar şükretsem azdır. Yani kısaca anlatmam gerekirse bazen isyan etmemek ve akışına bırakmak gerektiğini yaratıcının verdiği derdin dermanını yine kendisinin verdiğini bu kısa sürede ögrenmiş oldum. Sanırım hayatım boyunca bu kızı bırakmayacağım. Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Bu arada yukarıda ki açıklamalardan sonra tipim kötü değil ve çocukluğumdan beri spor yapıyorum belki de bunun da etkisi oldu bilemiyorum.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 05 Nisan 2023, 20:30:58 »
Evet konuyu güncellemek gerekirse üzerinden bir gün geçmesine rağmen inanılmaz mutluyum. Nasıl oldu ben bile hayret ediyorum doğrusu. Allah kalbimin nasıl yandığını bildiği için mi bu oldu yoksa isyan etmemem'den mi bilmiyorum ama çok mutluyum. Bu olay yaklaşık 1 hafta önce gerçekleşmişti ve bunun üzerine konu girmek istedim tavsiyeleriniz için. Daha önceden tanışık olduğum ama sevgilim olmasından dolayı yakın olmadığım bir kız vardı. Ayrıldığımızı duyup Instagram üzerinden bana ulaştı teselli için. Ona neden benden ayrıldığını ve geride olanları uzun uzun açıkladıktan sonra biliyorum uzun bir iliskiden çıktın ancak ben de sana uzun süredir boş değilim ve kel olman umrumda değil dedi istersen ileride saç ektiririz istemezsen de öyle kalabilirsin rahatsız olmuyorsan dedi. Allah'a o hüsrandan sonra böyle bir kız gönderdiği için ne kadar şükretsem azdır. Yani kısaca anlatmam gerekirse bazen isyan etmemek ve akışına bırakmak gerektiğini yaratıcının verdiği derdin dermanını yine kendisinin verdiğini bu kısa sürede ögrenmiş oldum. Sanırım hayatım boyunca bu kızı bırakmayacağım. Hepinize tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum. Bu arada yukarıda ki açıklamalardan sonra tipim kötü değil ve çocukluğumdan beri spor yapıyorum belki de bunun da etkisi oldu bilemiyorum.

Kanka herşey saç değil andrew tate nin kafasında tuy yok parası var.
Herif her gün ruslarla düşüp kalkıyor.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 05 Nisan 2023, 20:35:22 »
Kanka herşey saç değil andrew tate nin kafasında tuy yok parası var.
Herif her gün ruslarla düşüp kalkıyor.
Mesele yatıp kalkmak olarak düşünülse ben bugüne kadar yüzlerce kızla düşüp kalkardım. Ama pek o tipde biri değilim. birini sevip onunla devam etmeyi isteyen birisiyim. Ayrıca Tate hair transplant mi yaptırdı önceden kel defil miydi o adam ne oldu bu aralar saçı var.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 05 Nisan 2023, 20:36:27 »
Reis ne aski memnu bir hayatin varmis.biri seni terketmisde hemeb biri gelmis kel olman umrumda degil ister ektir ister ektirme demis.sana behlul demek istiyorum.once besir sonra behhul.tamam eger magazinsel konun bittiyse artik fazla yorma grubu.hergun mail geliyor iletin icin.allah tamina erdirsin sen yine isi garantiye al bul birini saclar gitmeden helalin yap behlul
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 05 Nisan 2023, 20:37:02 »
 kel değilsin zaten saçın fena değil.biraz onlemler al ilaçlar falan bir gürleşme yapcak ilerde ektirirsin.sana bu muameleyi yapan eski sevgilin zaten o karakterler otomatiktan belasını bulmuş oyle bir karaktere sahip olaraktan.can çıkar huy çıkmaz o karakterle onun bu dunyada 2 yakası bir araya gelmez.karı kız dolu.saçında kotu değil.tedaviler yap.yetmediği yerde ilerde ektirirsin.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 05 Nisan 2023, 20:38:30 »
 murat inanırmısın hani nerde bir hatun benle oynamaya kalktı en yakın zamanda manken gibi kız çıktı karsıma bu yasıma kadar.ilahi adalet hep tecelli etti.her seferinde aynısı oldu biri yanlış yaptığı gibi hemen çok daha iyisi karsıma çıktı tuhaf ama boyle oldu.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 05 Nisan 2023, 20:45:42 »
Reis ne aski memnu bir hayatin varmis.biri seni terketmisde hemeb biri gelmis kel olman umrumda degil ister ektir ister ektirme demis.sana behlul demek istiyorum.once besir sonra behhul.tamam eger magazinsel konun bittiyse artik fazla yorma grubu.hergun mail geliyor iletin icin.allah tamina erdirsin sen yine isi garantiye al bul birini saclar gitmeden helalin yap behlul
Valla inan reis resmen aşkı memnuyu yaşadım şu bir haftada. Daha fazla konu açmam zaten bu yaşadığımı gruptakilere örnek olması için yazmak istedim. Yani isyan etmemek lazım kısaca hayat kısa.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #44 : 05 Nisan 2023, 20:48:47 »
kel değilsin zaten saçın fena değil.biraz onlemler al ilaçlar falan bir gürleşme yapcak ilerde ektirirsin.sana bu muameleyi yapan eski sevgilin zaten o karakterler otomatiktan belasını bulmuş oyle bir karaktere sahip olaraktan.can çıkar huy çıkmaz o karakterle onun bu dunyada 2 yakası bir araya gelmez.karı kız dolu.saçında kotu değil.tedaviler yap.yetmediği yerde ilerde ektirirsin.
Yapacağım ileride de 23 yaşında ekim düşünüyorum. 21 yaşından sonra Önümde ki iki sene dermaroller Fin ile destekleyip 23 de Ekim yaptırıp yoluma bakacağım. Ara ara foruma uğrarım sorunum şuanlik kökten çözüldü gibi hepinize teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram