Gönderen Konu: Sorun ben miyim?  (Okunma sayısı 800 defa)

For Free

• Jr. Member
  • **
Sorun ben miyim?
« : 04 Nisan 2023, 15:05:18 »
14 yaşından bu yana benimle birlikte olan sevgilim 20 yaşına girecekken kel olacağımı öğrenip benden ayrıldı. Allah'ın vermiş olduğu genetik bir problemden dolayı kız arkadaşımın benden ayrılmasında sorun ben miyim. Psikolojim o kadar yerlerde ki hiç iyi şeyler düşünememeye başladım. Yaşça büyük kişilerden tavsiye bekliyorum. İş yerinde üzgün Recep İvedik gibi dolaşıyorum.

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
Ynt: Sorun ben miyim?
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2023, 16:56:14 »
Tas*ak mı geçiyorsun dostum?
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2023, 18:04:13 »
doğru olabilir neden böyle diyorsun ki

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 04 Nisan 2023, 18:30:06 »

Umarım başına benim başıma gelenden daha kötü bir şey gelmeden vefat etmezsin dostum. Tek diyeceğim bu sana. 6 yıllık ilişkimin böyle ottan boktan nedenlerle bittiğini söylüyorum senin yazdığın şeye bak.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 04 Nisan 2023, 18:45:01 »
Kusura bakmada 6 yillik iliskin bu sebebpten dolayi bitiyorsa.devam etmemesi allahib lutfuymus.sen git.sadaka ver erken bittgi icin
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2023, 19:00:00 »
Umarım başına benim başıma gelenden daha kötü bir şey gelmeden vefat etmezsin dostum. Tek diyeceğim bu sana. 6 yıllık ilişkimin böyle ottan boktan nedenlerle bittiğini söylüyorum senin yazdığın şeye bak.
  tamam adamın yazma şekli yanlış ama senin yazdığına üzüldüm bunu yaşıyorsun gidip adamın başına daha kötü bir şey gelsin diye beddua ediyorsun yanlış anlama ama 6 yıllık ilişki bu nedenden bitmez umarım bana da aynı tepkiyi vermezsin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2023, 19:17:08 »
 kurtulmuşsun kızdan  daha ne istion.kızlar genelde en ufak menfaate adam satar.buda oyle biriymiş .gobek at kutlama yap kurtulmuşsun .
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2023, 20:33:24 »
  tamam adamın yazma şekli yanlış ama senin yazdığına üzüldüm bunu yaşıyorsun gidip adamın başına daha kötü bir şey gelsin diye beddua ediyorsun yanlış anlama ama 6 yıllık ilişki bu nedenden bitmez umarım bana da aynı tepkiyi vermezsin
Hayır sizi anlayışla karşılıyorum ancak bitti. Belki de Keller tipi degildir emin değilim ama epey bir üzüldüm.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2023, 20:35:06 »
kurtulmuşsun kızdan  daha ne istion.kızlar genelde en ufak menfaate adam satar.buda oyle biriymiş .gobek at kutlama yap kurtulmuşsun .
Doğru diyorsunuz. Maalesef bunu da yaşadık ne diyelim. Böyle uzun bir ilişkiden sonra da epey bir ilişkiye başlayacak mentalitem olacağını da sanmıyorum. Bir süre göbek atacağım dediğiniz gibi.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2023, 20:35:52 »
Kusura bakmada 6 yillik iliskin bu sebebpten dolayi bitiyorsa.devam etmemesi allahib lutfuymus.sen git.sadaka ver erken bittgi icin
Bende öyle düşünmeye başladım. Kim bilir ileride başimiza kötü bir şey gelse ne olacaktı.

probably-kel

• Jr. Member
  • **
  • Ah Sh*t, Here We Go Again
« Yanıtla #10 : 04 Nisan 2023, 22:18:16 »
saçların ne alemde? birkaç fotoğraf atsana
.
Vive la patrie, vive la nation, vive la liberte!

Ennio Morricone - L'estasi dell'Oro
.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 04 Nisan 2023, 22:24:36 »
Ama soyle birsey var.kel adam anca annesi icin yakisiklidir kardesim.karizma falan derler birileri oda kelleri incitmemek icindir.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 04 Nisan 2023, 22:28:33 »
Böyle bir sebepten ilişkinin bitmesi garip geldi kafa buluyorsun zannettim ama merak etme ilerisi için hayırlısı buymuş yaşın daha ufak anladığım kadarıyla. Sen en azından yaşadığını biliyorsun şuan yaşandı bitti iyi olarak aklında kalması en iyisi hakkında hayırlısı olsun daha neler göreceksin bi 2 3 sene sonra anlarsın beni.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 04 Nisan 2023, 22:29:05 »
bu şekilde saçma bir duruma kafanı takman anlamsız
beyin olarak gelişmemiş biri ile ilişki yaşamısın bu saç olmaz başka bir bahane olurdu ama gene biterdi kısaca aptalca bir bahane
baya cahil miş hanımefendi
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Nisan 2023, 22:30:40 »

bahsettiğin durum çok saçma bir insanın yapacağı bir durum verilenn tepkiler normal ama senin beddua etmen çok ayıp olmuş
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram