Gönderen Konu: Sorun ben miyim?  (Okunma sayısı 787 defa)

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sorun ben miyim?
« Yanıtla #45 : 05 Nisan 2023, 21:29:02 »
Ya yapma 23 yaşında biraz bekle…
Topic vs kullan.

İleride olacak dökülmeyi hesaplayarak bir ekim yapman lazım ve donörü iyi kullanmalısın.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #46 : 05 Nisan 2023, 21:41:10 »
Yapacağım ileride de 23 yaşında ekim düşünüyorum. 21 yaşından sonra Önümde ki iki sene dermaroller Fin ile destekleyip 23 de Ekim yaptırıp yoluma bakacağım. Ara ara foruma uğrarım sorunum şuanlik kökten çözüldü gibi hepinize teşekkür ederim.

Kanka ekim değil para yap.
Suan saclarına prp mezoterapi dermaroller yap kalinlastir guclendir

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 06 Nisan 2023, 06:54:54 »
Saçlarını görmüştüm.Dökülüyor malesef ilaca başlaman lazım.
Bunun dışında kızlar acımasız kendilerine köle arıyorlar dikkatli ol

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 06 Nisan 2023, 08:37:03 »
Topic vs kullan.

İleride olacak dökülmeyi hesaplayarak bir ekim yapman lazım ve donörü iyi kullanmalısın.
Bakalım zamanla dökülme yavaşlar en azından biraz kalırsa daha ileriye öteleyebilirim.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 06 Nisan 2023, 08:47:13 »
Topic vs kullan.

Abi ailede genetik dökülme şu şekilde ilerlemiş dayımda. Sorduğum kadarıyla önde ufak bir kısım ve ortada ufak bir çizgi kalıyormuş yanlar kalıp arkalar nw6 derecesine kadar gidiyormuş. Benim de genel seyrelmeden sonra ön çizgi gitmeye başladı. Artık geriye doğru açılacak o yüzden dediğim şu ki ortaya kadar açıldığı zaman 3000 greftlik bir ekimle on profili kapatayım. Geri kalan yerleri de ilerleyen zamanlarda donör gücene sakala göre seyrek bir ekimle kapatmak şimdiki hedefim. Tabi Allah ömür veririse. Senin tavsiyen ne olur?

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 06 Nisan 2023, 13:05:01 »
Abi ailede genetik dökülme şu şekilde ilerlemiş dayımda. Sorduğum kadarıyla önde ufak bir kısım ve ortada ufak bir çizgi kalıyormuş yanlar kalıp arkalar nw6 derecesine kadar gidiyormuş. Benim de genel seyrelmeden sonra ön çizgi gitmeye başladı. Artık geriye doğru açılacak o yüzden dediğim şu ki ortaya kadar açıldığı zaman 3000 greftlik bir ekimle on profili kapatayım. Geri kalan yerleri de ilerleyen zamanlarda donör gücene sakala göre seyrek bir ekimle kapatmak şimdiki hedefim. Tabi Allah ömür veririse. Senin tavsiyen ne olur?

Bence şuan bilinen methodlarla önce olanları korumaya ve dökülmeyi yavaşlatmaya çalış.
DHT bloker en düşük dozda bile işe yarıyor. Bu konuları araştırabilirsin. Olası yan etkilerini artı ve eksileri hakkında donanımlı olmak zorundasın bunu da unutma.

Ekilen saçlar dökülmüyor diye bir olay yok. DHT güçlüyse ekilen saçlarını da ekileyebilir.
Tamamı gitmez ama azalma olabilir.
-ebilir, -olabilir, diyorum.

Diğer bir unsur ise, belki 8-10 sene içerisinde yeni bir teknik gelişecek ?
Yaşın daha genç, ben 35 olucam Mayıs’ta ve yeni saç ekimi yaptırdım.
30 dan sonra dökülme arttı bende. Şimdiye kadar topic vs kullandım idare etti baya.
Sen de 29,30,31,32 yaşlarında eğer çok dökülmedi ise ekim yaptırabilirsin.

Bu zamana kadar paranı dövizde tutup en iyi klinik için para biriktirebilirsin.

Fotoğraf koyabilirsen daha iyi bir değerlendirme yapabiliriz.

• Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

Knh_

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 06 Nisan 2023, 17:20:26 »
bu zihin yapısında brad pitt gibi tipin saçın sakalın olsa da eğer kız terketseydi yine kendinde suç arardın.Çünkü senin dostum kendine öz saygın sevgin düşük maalesef.Ek olarak 6 yıllık ilişki kellik yüzünden bitmez.Kızlar erkeklere nazaran daha az tipe önem verip senin gücüne daha çok önem veren kişilerdir.

Hani kız kel kalcam dese senin terketme ihtimalin ondan daha fazla.Ya yine git saçlarını düzelt ilaç kullan ama bu kafa yapısı ilerde seni yine üzer.Sen saçı sakala takılacağına ilerdeki yaşantına takıl bence.Burda ben de saç dökülmesi için ara sıra gelir giderim ama deli gibi yaşantım için neler yapabilirim kendimi nasıl diğer kişilerin önüne geçecek şekle getiririm diye çabam da var.Yani bu kafa yapısına erişmek için de deli gibi kendine yatırım yapmalısın.Spor iş meslek para anlamında kendi gücünü maddi manevi fiziki anlamda arttıracak her şeyi yapmalısın.Bu dediklerim arasında saçın önemi de var tabi yok değil ama bu kadar hayati değil.

Zaten sen bu derece kendine yatırım yapan biri olsan bu kız sana bunu demezdi eğer diyorsa bil ki o kendine yeni bir sevgili adayı bulmuş.
Sana da ayrılık bahanesi hazırlıyordu şimdiye kadar.Kellik inan bana sebep değil.Hani tanıştıktan sonra pas vermese anlarım tipi değildir cart curt.Ama 6 sene diyosun.Kız karaktersizin tekiymiş bu arada sevinmelisin bu duruma.Sana tokat niteliğinde bir ders oldu.Bundan sonra hayatına daha iyi odaklanırsın cidden hayat kısayken neye önem verip neye önem vermeyeceğini ne için ağlayıp ne için ağlamayacağını yaş aldıkça anlayacaksın.İlerde bu açtığın konuya denk gelirsen cidden diyeceğin tek şey şu olacak.

Ben nelerle uğraşmışım nelere kafa patlatmışım yok yere

ha sanki 40 yaşında biri gibi konuşuyorum ama ben de 20li yaşlardayım fakat gerçek bu ben de çok araştırdım ben de düşüp kalktım az çok.

Sana ilgisi olan kızlarla ilişki kur ilgisini olmayan için neden olmuyor diye kuruntu yapma olmuyorsa zaten ilerde sorun olacaktır erkenden görmüş oluyorsun.Biliyorum 6 senelik ilişki kolay değil bu duygusal durumu atlatmak insanız ama duygulara rağmen yapılacak neyse onu yapmalı erkek adam.

Bu arada andrew tate ve dr.redpill örneği vereyim sana.Bu iki insan da kel dazlak ama gayet karizmatik ve sağlam statülerde kişiler.Kafa abicim kafada bitiyor iş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 06 Nisan 2023, 17:33:29 »
hayat akıp gider dostum sen gözünü raylardan ayırma hız kolunu da sıkı sıkı tut
Global Moderator

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 06 Nisan 2023, 17:42:07 »
 babasultanlar şu çok onemli .şunu demek için yasayın yaslanınca ben bunca sene en guzel zamanda genclikte neden bu 5 para etmez insanlara kafayı takmışımda en guzel yılları ziyan etmişim dememek için yasayın.bakıom kendime gencliğin en guzel yılları milletin hayal ediceği hayatı yasamak  varken 20 sene once or.spuna pezev.ngine kafayı takıp en guzel yılları zedelemişim.boş insanlara kafayı takmayın onlar zaten dandik olup kafaya takılmamayı hakediyorlar.doğru dusunmekte yeri geldiğinde bir sanattır.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 08 Nisan 2023, 02:21:28 »
Aynen öyle, hayat bos gencsen eglen cos :D
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 10 Nisan 2023, 14:27:28 »
Para olmadan sevgi olmaz.
Kiz arkadasini arabayla almak var birde taksiyle?
Kiz kime gider sence?
Otobüse binen çiftler yok mu

Batuhan Çağlar

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 10 Nisan 2023, 20:58:45 »
O kız sana aşık değilmiş kardeşim ben kendimdem biliyorum aşık olunca insan çoğu kusurunı görmüyor bile ama anladım aşk meşk boş işmiş hiç takma kafana bence bitmesi daha iyi olmuş önüne bak sen dökülürse ektirirsin

Facebook Twitter Instagram