Gönderen Konu: Sorun ben miyim?  (Okunma sayısı 785 defa)

For Free

• Jr. Member
  • **
Ynt: Sorun ben miyim?
« Yanıtla #15 : 04 Nisan 2023, 22:33:46 »
bahsettiğin durum çok saçma bir insanın yapacağı bir durum verilenn tepkiler normal ama senin beddua etmen çok ayıp olmuş
Haklısınız kendimi tutamadım. Bu konu hakkında özür dilerim diğer dediklerinizin de doğru olduğunu düşünüyorum yaşım daha 20. Büyüklerimden tavsiye almak benim için her zaman bir öncüdür. Sağolun. O kadar uzun ilişki yaşadıklarımız gezdiklerimizden sonra bu yaptığı gerçekten bana bir arabayla duvara çarpmış gibi hissettirdi.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 04 Nisan 2023, 22:42:06 »
saçların ne alemde? birkaç fotoğraf atsana
Bu şekilde durum. Daha kel değilsin bu forumda senden çok daha hızlı kel olanlar var diyebilirsiniz haklısınız. Mesele benim kel olmamdan ziyade olacak olmamdı. Bu dökülme nereye kadar seyr eder nw kaçta biter değerli yorumlarınızı bekliyorum. Tedavi olarak ise sadece xpecia kullanıyorum ona da yeni başladım.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 04 Nisan 2023, 22:46:04 »
Bu şekilde durum. Daha kel değilsin bu forumda senden çok daha hızlı kel olanlar var diyebilirsiniz haklısınız. Mesele benim kel olmamdan ziyade olacak olmamdı. Bu dökülme nereye kadar seyr eder nw kaçta biter değerli yorumlarınızı bekliyorum. Tedavi olarak ise sadece xpecia kullanıyorum ona da yeni başladım.

Senin saclar benden daha da seyrek.
Kanka sen kendine odaklan benimde kiz arkadaslarim sevdiklerim oldu.
Ama hicbiri bana yuz vermedi sacimdan dolayi degil efendi oldugum icin. Kizlar bu devirde keko serseri tiplerden hoslaniyor. Seni saçın için degil de keko belali bir tip buldugu icin birakmis olabilir.
Ha sen bu saçı çok kafana takarsan git ektir. Ben oyle yaptim

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 04 Nisan 2023, 22:47:38 »
Senin saclar benden daha da seyrek.
Kanka sen kendine odaklan benimde kiz arkadaslarim sevdiklerim oldu.
Ama hicbiri bana yuz vermedi sacimdan dolayi degil efendi oldugum icin. Kizlar bu devirde keko serseri tiplerden hoslaniyor. Seni saçın için degil de keko belali bir tip buldugu icin birakmis olabilir.
Ha sen bu saçı çok kafana takarsan git ektir. Ben oyle yaptim
Bu ıslak halı ama dediğiniz gibi seyrek de olabilir. Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 04 Nisan 2023, 22:49:39 »
 saçlar iyi dermoller masajda ekle .geçmişte bizde 10 sene belki yas tuttuk.sonra dedik yas gecince hiçbişiye yanmıyorumda o genc yasta bosa gecen 10 seneye yanıyorum dedik .yarın birinle basla.en onemlisi bu olayı piskolojine kotu yansıtma.onun hatası beni ilgilendirme de gec.saçları iyi gordum.ıslakken bile bu halde .yakın zamanda gidici gibi gelmedi bana.xpecia dermoller masaj eski gurluğune yaklaşıtırır 3 ayda falan bence.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 04 Nisan 2023, 22:50:09 »
finasteride başlamanı öneririm dökülmeyi önler ve güçlendirir

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 04 Nisan 2023, 22:51:38 »
Bu ıslak halı ama dediğiniz gibi seyrek de olabilir. Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

Yaşın daha genc onune cok kadin cikar ben 24 yasimdayim hala tek tabanca takiliyorum
Gorucu usuluyle evlenirim artik ;D

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 04 Nisan 2023, 22:52:32 »
Yaşın daha genc onune cok kadin cikar ben 24 yasimdayim hala tek tabanca takiliyorum
Gorucu usuluyle evlenirim artik ;D
Hayırlısı abi. Allah gönlüne göre versin

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 04 Nisan 2023, 22:53:31 »
saçlar iyi dermoller masajda ekle .geçmişte bizde 10 sene belki yas tuttuk.sonra dedik yas gecince hiçbişiye yanmıyorumda o genc yasta bosa gecen 10 seneye yanıyorum dedik .yarın birinle basla.en onemlisi bu olayı piskolojine kotu yansıtma.onun hatası beni ilgilendirme de gec.saçları iyi gordum.ıslakken bile bu halde .yakın zamanda gidici gibi gelmedi bana.xpecia dermoller masaj eski gurluğune yaklaşıtırır 3 ayda falan bence.
İnşallah dediklerinizi yapacağım. Dönorun kuru halini de ekleyeyim.

For Free

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 04 Nisan 2023, 23:10:43 »
Bunlarda kuru hali. Kafamın alt tarafının seyrek görünme nedeni orada tümsek tarzı bir şey var ondan. Donör benim görüşüme göre çok güçlü değil ve seyrek saçlıyım. Bakalım zamanla ekime uygun olacak mı   ;D

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Nisan 2023, 00:16:24 »
Kız sana cidden sen kel olacaksın ben senle olmam mi dedi 6 yıllık ilişkiden sonra şaka gibi bir durum abi ben biriyle ilişki kuracağım vakit bu durumu belirtirim abi yani saç ekecegim gibisinden şakalar yaparım neyseki benim hoslandigim kızın ailesi full kel alışmıştır herhalde 😃😃

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 05 Nisan 2023, 00:21:02 »
Kız sana cidden sen kel olacaksın ben senle olmam mi dedi 6 yıllık ilişkiden sonra şaka gibi bir durum abi ben biriyle ilişki kuracağım vakit bu durumu belirtirim abi yani saç ekecegim gibisinden şakalar yaparım neyseki benim hoslandigim kızın ailesi full kel alışmıştır herhalde 😃😃

Saçı kendini iyi hissetmek için ekersin.
Kızlar paraya bakar tipe değil.
31 yasinda arkadasim var muşlu saçı sakalı o bicim ama parasi yok kiz terk etti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Nisan 2023, 00:44:10 »
Haklısınız kendimi tutamadım. Bu konu hakkında özür dilerim diğer dediklerinizin de doğru olduğunu düşünüyorum yaşım daha 20. Büyüklerimden tavsiye almak benim için her zaman bir öncüdür. Sağolun. O kadar uzun ilişki yaşadıklarımız gezdiklerimizden sonra bu yaptığı gerçekten bana bir arabayla duvara çarpmış gibi hissettirdi.

anlıyorum dostum iyi ki bitmiş boşver bu bahanesi olmuş sorun bu değil emin olabilirsin
Global Moderator

anonim21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Nisan 2023, 01:17:27 »
Saçı kendini iyi hissetmek için ekersin.
Kızlar paraya bakar tipe değil.
31 yasinda arkadasim var muşlu saçı sakalı o bicim ama parasi yok kiz terk etti.
erkeklerde böyle düşünen çok az insan gördüm kadınlar gerçekten bu kadar kötü mü mesela ben yazarken şunu düşündüm bir kız neden benle sadece para için bir ömür geçirmek ister ki bence elbette bir sevgi vardır içlerinde

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 05 Nisan 2023, 01:21:58 »
 sevgi devri bitti.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram