Gönderen Konu: Bu saçlar için ekim uygun mu ? Nereden başlamalıyım ?Tecrübeli arkadaşlar buyrun  (Okunma sayısı 251 defa)

Burak1071

• Yeni üye
  • *
Yaş 29 , dökülme 2 yıldır aşırı şekilde arttı şuan dökülme durdu yok denilecek kadar az şok dökülme bitti sanırım.Hiçbirşey de kullanmadım bu zamana kadar forumdan edindiğim tecrübelere göre finastreidle yarın işe başlamam.Ekim için görüşlerinizi bekliyorum.Saçlar full ışık altında flaşlı çekilmiştir.Islak olanlarda mevcuttur.Hintell hocam sizinde bilgi ve görüşlerinizden faydalanmak isterim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
dökülmen devam ediyor önce saçlarını güçlendirmenin yolunu bulmalısın daha sonra en az 1 sene sonra saç ekimi düşünmelisin kendi saçların toparladıktan sonra doğru ve sağlıklı yol senin için bu dostum
Global Moderator

Burak1071

• Yeni üye
  • *
Birçok konuda fin tavsiye ettiğinizi gördüm,görüntü olarak benim içinde uygun mu sizce ? Bu arada görüş ve tavsiyeniz için teşekkürler.
dökülmen devam ediyor önce saçlarını güçlendirmenin yolunu bulmalısın daha sonra en az 1 sene sonra saç ekimi düşünmelisin kendi saçların toparladıktan sonra doğru ve sağlıklı yol senin için bu dostum
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2023, 23:03:56 Gönderen: Burak1071 »

Trevor

• Hero Member
yaşını göz önünde bulundurursak dökülmen agresif değil şu an ki durumun için fin ve minox kombinasyonu ile epey yol alınabilir gibi görünüyor.

Burak1071

• Yeni üye
  • *
Tavsiyeniz için teşekkürler.Forumda biraz gezdikten sonra Fin'e başlamaya karar verdim min düşünmüyorum.Umarım biraz olsun toparlar

Burak1071

• Yeni üye
  • *
yaşını göz önünde bulundurursak dökülmen agresif değil şu an ki durumun için fin ve minox kombinasyonu ile epey yol alınabilir gibi görünüyor.

Trevor

• Hero Member
Tavsiyeniz için teşekkürler.Forumda biraz gezdikten sonra Fin'e başlamaya karar verdim min düşünmüyorum.Umarım biraz olsun toparlar

fin kullandığın sürece minoxil döngüye sebep olmaz ama tek başına minox bir yere kadar bunun ayrımını iyi yapmak lazım.

Facebook Twitter Instagram