Gönderen Konu: Uçak altı bagaja toppik, saç spreyi vs koyulur mu yoksa yasak mı?  (Okunma sayısı 4024 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
sprey tarzı ürünler yanıcı olduğu için uçağa alınmıyor dıye bılıyorum
Global Moderator

Zlatan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
sprey tarzı ürünler yanıcı olduğu için uçağa alınmıyor dıye bılıyorum

Benim bildiğim el bagajı yani uçağın içinde olanlara alınmıyor ama uçak altına verilenlere alınıyo sizlere de sormak istedim umarım bilgisi olanlar vardır

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
o zaman götürebilirsin dostum
Global Moderator

murattarum

• Hero Member
Dostum ucak altina it koy it goturursun ucak altinda sorun yok.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Zlatan06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum ucak altina it koy it goturursun ucak altinda sorun yok.

Hocam belli bi gramajı var mı mesela 100ml dan az olsun yazıyor ama benim götüreceğim sprey 250ml sorun olmaz değil mi şimdi bide açtırıp boşalttırmak istemesinler? Ayrıca yurtdışında da aktarmam var bu durum sadece Türkiye’deki havayolları için geçerli değildir umarım

KaraHanccc

• Yeni üye
  • *
el bagajına koyamazsınız, ama uçak altı bagaj tamda bu nedenler dolayısı ile kullanıldığını düşünüyorum. deodorant, alkol ve sprey tarzı malzemeleri valize koyup yurt dışına çıkmışlığım var herhangi bir sorun yaşamadım.

dejavuu86

• Sr. Member
sorun olmaz götürürsün havalimanında çalışıyorum uçak altı bagajına istediğini koyarsın kabin bagajına  100 ml geçmeyen sıvı maddeleri krem parfüm  vs ... götürebilirsin  normalde deodarant sprey gibi ürünleri 100 ml de olsa kabin bagajına almazlar ama bazı havalimanlarındaki güvenlikler izin verebiliyor

Facebook Twitter Instagram