Saç Ekimi Sonuçları
kim yaptı bu ekimi saç yönleri dik kötü bir ekim bundan sonrada iyi sonuçlanacağını sanmıyorum operasyon resimlerin var mı ?
Dostum burada ki inan bir çok insan tecrübenin oldukça sahibi önerileri dikkate almalısın. Mesela badem yağı çok doğru, nane ise kurtarıcı uyarıcı etkidir saw konusunda bulursan solaray al en etkilisi bu ama tr piyasasında yok çekinme sawdan iyidir.
badem yağı gibi yağlı şeler surme.gozenekleri tıkar doker.surursen kullandıktan sonra saçı çok iyi yıka arındır
Bilgin yoksa fikrini belirtmezsen daha iyi olmaz mı ? Önce bir araştır bakkaldan meyve mi alıyorsun.. 6. ay olmuş minox öneriyor, millet zaman para harcar neyse sabahın hayrına sana patlatmayacağım ait olduğun özelliği. İlk olarak 7-8. aylara kadar gelişim devam edecektir bu sebepten ötürü solgar vm-2000 ile destek yapabilirsin, proscar veya dut ekim aşamasının başlarındaydı DHT düşürmek istiyorsan, saw palmetto, deve dikeni ve kabak çekirdiği tüketebilirsin biotin tek başına yeterli bir araç değildir. Nane yağı ile yapacağın masaj ve sonrasında ki yıkama minox gibi uyarıcı etkiyi gösterir. Dut meselesi yerine proscar yönelebilirsin,steo etkisini seversen dut kullan sonra kalkmıyor diye dolaşırsın etrafta.
madem sileceksin neden konu açıp bizleri yoruyorsun ? işim bitti hadi by by tarzında düşünüyorsun sanırım tekrar konu açmamanı rica ediyorum forumda