27 Mart 2023 de ekim işlemine girdim. Mardin’de yaşıyorum. İstanbul Ankara yerine yakın bir yerde ekim yaptırmak istedim. Araştırmalarım sonucu bu forum ve burda ekim yaptıran akrabam sayesinde batmanda bulunan Büşra can saç ekim kliniğinde 5400 greftlik bir ekim işlemi gerçekleştirildi. Aslında kararım yine batmanda bulunan dünya hastanesi Ömer uğur du ama ekip değişikliğine dair çok şey duyup vazgeçtim. Özetle dört gün önce işleme girdim Büşra hanım başlangıçta 4500 greft demişti ama tıraşa vurunca 5000 ve üzeri olur ihtiyacınız olabilir dedi. Uyuşturma işlemi ve şişirmeyi Rihan hanım yaptı enseden kökleri Büşra hocam aldı kanallarıda o açtı. Ekimede Büşra hocam Osman bey ve Rihan hanım girdi. İşlemde ve sonrasında çok ağrı hissetmedim. İlk yıkamayı klinikte yaptılar sonrakilere evde yaptım. Bugün beşinci günüm çok fazla kaşıntım var. Ama yine de dokunmuyorum baş ağrısı ve gerilme hisside cabası. Ağrı kesici alıyorum sekiz saatte bir yinede dayanılmayacak gibi değil süreç öncesi ve süreç fotoğraflarını paylaşacam aşağıda.
Yer: Büşra Can Saç ekim kliniği Batman
Greft Miktarı: 5400
İşlem Süresi: 8,5 saat