Gönderen Konu: İzmir DHI ekimi ART HAİR.  (Okunma sayısı 4064 defa)

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
Ynt: İzmir DHI ekimi ART HAİR.
« Yanıtla #15 : 05 Nisan 2023, 00:48:28 »
sanırım ne demek istediğimi anlatamadım şu şekilde söyleyeyim o zaman saçların çok güzel açıklığın ise az
kısaca saç ekimini kel olduğun için değil daha estetik bir görüntü için yapıyorsun.

bu da iyi bir ön çizgi cm2 hesabı sık bir saç ekimi ve kendi saç yönlerine uygun kanal açarak olur.

ön çizgin bu duruma göre  senin yüz yapını referans noktalarını ve sana yakışacak bir yapıyı temsil eden bir çizgi değil merkezin el alışkanlığı ile herkese yaptığı kendini geliştirmediği bir ön hat çizimi. estetik bir çizgi değil  kısaca . ha senin idare edeceğin bir ön çizgi sonucu olabilir  sonuç alınca ama neden harika olabiliyorken buna mecbur bırakıldın ?
bununda nedeni gittiğin ekim merkezinin bu konuda deneyimsiz oluşu

mercedes de arabadır tofaş da  ama ikiside yolda gider örnek vermek gerekirse

senin ön çizgin bu şekilde olsa ve biraz daha sık ekilebilse umarım saç yönlerinde uyumludur harika olurdu.

kısaca benim saçlarım senin gibi olsa üstüne araba verseler para ödedemi geçtim bu merkezi tercih etmezdim durumum olmasa da
ekimlerine bakınca bu ön çizgiler sonuçlardan reklam paylaşımları olsada instagramın da anlaşılır ama saç ekiminden anlayan anlar
zaten önemli olanda bu saç ekimi öğrenmeden saç ektirmeyin.

umarım seni mutlu eden sonuç olur ama bir mercedes olabilecek ken şahine binmeyi tercih etmişsin.

bu arada çizgi 1 cm daha aşşagı çekilebilir saç dökülme durumuna göre benim çizdiğim ona göre değerlendirme şekil itibari bak

şimdi soruyorum hangisini isterdin ?

söylediklerim tamamen senin için hepinizin düzgün saç ekimi yaptırıp mutlu olmanız için ve de saç ekim merkezlerin de hatalarını görüp daha kaliteli saç ekimi yapmaları için.
hocam değerli yorumlarınız için çok teşekkürler şimdi aydınlandım durumu kavradım. Evet daha iyi olabilirdi daha güzel olabilirdi durum. Süreci hep beraber yaşayıp göreceğiz kabuk dökümünden sonraki foroğralarıda sonra paylaşıcam. Umarım uzayınca benim için mercedes olamasada en azından Volkswagen olur :) ekim sıklığı ile ilgili de yeni fotoğraflar yükleyeceğim şimdi

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 05 Nisan 2023, 00:50:46 »
planlama güzel yalnız ön çizgi tasarımı daha güzel olabilirdi .bu ekim merkezine nasıl karar verdin dostum merkezle ilgili biraz bilgi verebilirmisin.
Merkezi araştırdım biraz hem istanbul hem izmir de şubeleri var. Daha önceden ekim yapılan bir kaç kişiye ulaşabildim onlar ile konuştum yapılan işi beğendim onlarda memnun olduğu için ve ekicek uzman arkadaş çok ilgili ve her konuda yardım etmeye çalıştığı için burayı tercih ettim.

Eksi sözlük

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 05 Nisan 2023, 00:50:54 »
Yalnız Hintell cim  senin çizdiğin ön çizgiyi Türkiye de 4 5 ekimci yapabiliyor:) saç ekmez sin  saçla ilgili bir işi meslek edinmezsin Allah sana bu yeteneği boşuna vermiş bari şu merkezlere verseydi de insanlar güzel sonuçlar alsaydı :) kardeşim umarım mutlu olursun bu saç ekimini estetik bir görüntü için yaptırmışsın ön çizgi  daha iyi olabilirdi bakalım hayırlısı göreceğiz hep beraber sonucu umarım istedin gibi olur

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 05 Nisan 2023, 00:51:47 »
Yalnız Hintell cim  senin çizdiğin ön çizgiyi Türkiye de 4 5 ekimci yapabiliyor:) saç ekmez sin  saçla ilgili bir işi meslek edinmezsin Allah sana bu yeteneği boşuna vermiş bari şu merkezlere verseydi de insanlar güzel sonuçlar alsaydı :) kardeşim umarım mutlu olursun bu saç ekimini estetik bir görüntü için yaptırmışsın ama merkez biraz kendini geliştirse sonra böyle saç ekimlerine kalkışsa daha iyi olur

inşallah güzel olur.
inşallah tabi yaşayıp görücez teşekkürler

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 05 Nisan 2023, 00:57:20 »
Ekimin 4. Günü olan fotoğraflar. İlk yıkama sonrası

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Nisan 2023, 01:53:03 »
Yapilan objektif yorumlar cok önemli. Buraya yazilanlari sac ekimi yaptirmamis ama planlayan arastiranlar da okuyacak. O yüzden cok önemli buluyorum elestirileri.
Hayirli olsun sac ekimin. 8 ay takipdeyiz. Donör alanin iyi, manuel fue yöntemi ile ileride tekrar ekim yaptirabilirsin kötü senaryo olursa.
Bol sanslar.
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 05 Nisan 2023, 02:15:07 »
Yapilan objektif yorumlar cok önemli. Buraya yazilanlari sac ekimi yaptirmamis ama planlayan arastiranlar da okuyacak. O yüzden cok önemli buluyorum elestirileri.
Hayirli olsun sac ekimin. 8 ay takipdeyiz. Donör alanin iyi, manuel fue yöntemi ile ileride tekrar ekim yaptirabilirsin kötü senaryo olursa.
Bol sanslar.
teşekkürler birde sizlere bir şey sormak isterim günde 3 tane sigara içmek süreci kötü etkiler mi ?

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2023, 02:18:24 »
Buna dair ampirik bir arastirma benim bildigim yok... Burada sac ekildikten sonra hic durmadan sigara icenlerin yorumlarini da okudum, hic icmeyenlerinde.
Sigara kan dolasimini kesinlikle etkiliyor. Bu konu tartismasiz. O yüzden bence ekimden sonraki bir ay en azindan saclar tutunup, beslenip can suyu gelinceye kadar kullanma..

Sigara icen ve sacini hali hazirda ektirip sonucunu almis olan kullanicilar yorum yaparsa güzel olur.
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 05 Nisan 2023, 18:28:52 »
Buna dair ampirik bir arastirma benim bildigim yok... Burada sac ekildikten sonra hic durmadan sigara icenlerin yorumlarini da okudum, hic icmeyenlerinde.
Sigara kan dolasimini kesinlikle etkiliyor. Bu konu tartismasiz. O yüzden bence ekimden sonraki bir ay en azindan saclar tutunup, beslenip can suyu gelinceye kadar kullanma..

Sigara icen ve sacini hali hazirda ektirip sonucunu almis olan kullanicilar yorum yaparsa güzel olur.
teşekkürler kullanmamaya çalışıcam

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 05 Nisan 2023, 18:32:18 »
Birde arkadaşlar bugün 8. Gün küçük küçük görünmesi lazım değil mi saçlar sanki deri altında gibiler hala yada evham mı yapıyorum bilemedim.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Nisan 2023, 18:42:43 »
Görüntü normal, günlük yıkamaya devam kabul  dökülene kadar. Kabuk dökülme işleminde daha sert yıkama ile bu görüntü gidecek ve saçların dipleri gözükecek.
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 05 Nisan 2023, 19:26:53 »
Görüntü normal, günlük yıkamaya devam kabul  dökülene kadar. Kabuk dökülme işleminde daha sert yıkama ile bu görüntü gidecek ve saçların dipleri gözükecek.
çok teşekkürler görüşleriniz için

Fikret Demir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 08 Nisan 2023, 14:01:32 »
Bende iki gündür bu firma ile irtibattayım.Sibel Ulusan ilede görüştüm ama kendisinin operasyonu için bütçem yok.
Arkadaşlar sormak istediğim acaba Sibel ulusanın 1000 euroluk paketimi(ekibi) yoksa başka bir yermi mantıklı olur.Sonuçta 1000 euro verince Sibel Ulusan değil hemşireleri ekimi yapacak.

Erdinç Yalçın

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 13 Nisan 2023, 23:51:01 »
Güncelleme kabuk döküm sonrası 13. Gün fotoğrafları, sanırım şok dökülme başladı seyrelme var elime geliyor masaj yaparken saçlar. Onunda müsait zamanda fotoğrafını atarım bugün 17. Gün

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 13 Nisan 2023, 23:56:24 »
Güncelleme kabuk döküm sonrası 13. Gün fotoğrafları, sanırım şok dökülme başladı seyrelme var elime geliyor masaj yaparken saçlar. Onunda müsait zamanda fotoğrafını atarım bugün 17. Gün
şok dökülme erken başlamış hayırlı olsun kabuk dökümü sonrası da oldukça sağlıklı görünüyor ben beğendim
şok dökülme ne kadar erken başlarsa saçlar da o kadar hızlı çıkar

Facebook Twitter Instagram