şuan benim için olumlu veya olumsuz yorum yapmak çok erken o yüzden uzadığında daha net sonuçlar göreceğiz burada paylaşımlarıma devam edicem. Yorumlarınız için teşekkürler
sanırım ne demek istediğimi anlatamadım şu şekilde söyleyeyim o zaman saçların çok güzel açıklığın ise az
kısaca saç ekimini kel olduğun için değil daha estetik bir görüntü için yapıyorsun.
bu da iyi bir ön çizgi cm2 hesabı sık bir saç ekimi ve kendi saç yönlerine uygun kanal açarak olur.
ön çizgin bu duruma göre senin yüz yapını referans noktalarını ve sana yakışacak bir yapıyı temsil eden bir çizgi değil merkezin el alışkanlığı ile herkese yaptığı kendini geliştirmediği bir ön hat çizimi. estetik bir çizgi değil kısaca . ha senin idare edeceğin bir ön çizgi sonucu olabilir sonuç alınca ama neden harika olabiliyorken buna mecbur bırakıldın ?
bununda nedeni gittiğin ekim merkezinin bu konuda deneyimsiz oluşu
mercedes de arabadır tofaş da ama ikiside yolda gider örnek vermek gerekirse
senin ön çizgin bu şekilde olsa ve biraz daha sık ekilebilse umarım saç yönlerinde uyumludur harika olurdu.
kısaca benim saçlarım senin gibi olsa üstüne araba verseler para ödedemi geçtim bu merkezi tercih etmezdim durumum olmasa da
ekimlerine bakınca bu ön çizgiler sonuçlardan reklam paylaşımları olsada instagramın da anlaşılır ama saç ekiminden anlayan anlar
zaten önemli olanda bu saç ekimi öğrenmeden saç ektirmeyin.
umarım seni mutlu eden sonuç olur ama bir mercedes olabilecek ken şahine binmeyi tercih etmişsin.
bu arada çizgi 1 cm daha aşşagı çekilebilir saç dökülme durumuna göre benim çizdiğim ona göre değerlendirme şekil itibari bak
şimdi soruyorum hangisini isterdin ?
söylediklerim tamamen senin için hepinizin düzgün saç ekimi yaptırıp mutlu olmanız için ve de saç ekim merkezlerin de hatalarını görüp daha kaliteli saç ekimi yapmaları için.