Öncelikle herkese selamlar yaklaşık 2 senedir saç ekimini araştırıyorum. Bu forumdaki paylaşımlar bana çok yardımcı oldu . Yaşadığım şehire yakın olması ve memnuniyet oranın fazla olması doktor hanımı tercih etmemde baş etken oldu diyebilirim. Operasyona gelecek olursak sabah 8 gibi başladı gece 11 gibi bitti. Doktor hanım ve asistanları baya ilgilendi. Donör bölgemden motorla saçları alan hemşire gerçekten çok iyi iş çıkardı 10 gün sonra donör bölgemden saç alındığını sadece dikkatli bakanlar anlayabildi
Saç yapıma gelecek olursak ince telli olduğu ama kaliteli olduğu söylendi. Operasyon sonrasında risk alarak hiçbir antibiyotik içeren ilaç almadım. Sadece aspirin kullandım. Bu süreçte bazı sebeblerden ötürü Finasterid ve minoxidil biotin gibi destekler kesinlikle almayı düşünmüyorum .Yaşantımda tamamen kimyasal ilaçlardan ve sigaradan uzak duruyorum. Sadece dermaroller ve bir takım yağlar kullanmayı düşünüyorum. Zaman buldukça burdan gelişimi paylaşıcam . Burada bazı arkadaşların yorumlarını merak ediyorum açıkcası iyi günler.