Gönderen Konu: 1 yıl finasterid kullanım sonrası hormon sonuçlarım  (Okunma sayısı 2603 defa)

shoozy

• Jr. Member
  • **
Ynt: 1 yıl finasterid kullanım sonrası hormon sonuçlarım
« Yanıtla #16 : 11 Nisan 2023, 23:03:20 »
Onlar referans değerinde olduğu için paylaşmadım değerler şöyle
Shbg Referans Değeri 18.3-54.1 benim 50.8
Serbest testesteron Referans Değeri 8.3-40.1 benim 14.2

Bu değerleri doktorla görüşmeniz daha iyi olur fakat sbhgnin yüksek free testonun düşük olması iyi bir şey değil

shoozy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #17 : 11 Nisan 2023, 23:06:17 »
Bu değerleri doktorla görüşmeniz daha iyi olur fakat sbhgnin yüksek free testonun düşük olması iyi bir şey değil
Finastreide başlamadan önce yaptırdığın herhangi bir sbhg ve free testo değerini gösteren kan testin var mı eğer var ve değerler finastreidden kullanımı ile düştü ise önerim topikal fin e veya doz azaltmaya gitmeniz. Şuan yan etki görüyo olabilir veya görmeyebilirsiniz fakat ilerde sıkıtı yaratabilir.

Nuri Gümüşcü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 12 Nisan 2023, 15:50:07 »
Finasteride başlamadan önce tek total testesterona bakmıştım o da böyle çıkmıştı bugün dht sonuçlarım çıktı onuda paylaşacam

RTX4090

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 13 Nisan 2023, 05:25:12 »
Böyle detaylı kan testi için hangi bölüme gitmek lazım?

legorn

• Full Member
« Yanıtla #20 : 13 Nisan 2023, 06:41:34 »
Böyle detaylı kan testi için hangi bölüme gitmek lazım?

üroloji sanırım

Nuri Gümüşcü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 13 Nisan 2023, 09:48:27 »
Endokrin bölümünden yaptırdım ben

Nuri Gümüşcü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 13 Nisan 2023, 16:37:20 »
Arkadaşlar üroloji ve endokrinle konuştum.Sonuçlar ilaca göre normal dedi onlardan dolayı sonuçlar böyle çıkmış dedi iki doktorda kesinlikle bırakmamı söyledi 25 yaşındaki birini bırak 55-60 yaşında kimseye vermem dedi gerekirse kel kal ama ama bu ilacı içme dedi diyeceklerim bu kadar

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 13 Nisan 2023, 17:49:11 »
Dostum bence devam etme .Prolaktinden ve testestorondan belli .

legorn

• Full Member
« Yanıtla #24 : 14 Nisan 2023, 05:31:41 »
Arkadaşlar üroloji ve endokrinle konuştum.Sonuçlar ilaca göre normal dedi onlardan dolayı sonuçlar böyle çıkmış dedi iki doktorda kesinlikle bırakmamı söyledi 25 yaşındaki birini bırak 55-60 yaşında kimseye vermem dedi gerekirse kel kal ama ama bu ilacı içme dedi diyeceklerim bu kadar

Zaten doktorların kullan yada kullanmaya devam et demesini beklememek lazım

Ara verip devam etmeyi düşünüyor musunuz
Yeni bir test ne kadar süre içinde verip kontrol etmeyi düşünüyorsun dostum

Nuri Gümüşcü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 14 Nisan 2023, 12:46:18 »
3-4 ay da bir böyle test yaptırıyorum. 2-3 haftada finasterid kullanmayacağım saçımın halini öyle görmek istiyorum

shoozy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 16 Nisan 2023, 21:06:57 »
Finasteride başlamadan önce tek total testesterona bakmıştım o da böyle çıkmıştı bugün dht sonuçlarım çıktı onuda paylaşacam
Finanstreide başlamadan free testo sbhg yaptırmak baya önemli total t ile birşey demek çok doğru olmaz free t yi görmek lazım , yatırım tavsiyesi değidlir bence topikal finanstride geçin düzgün beslenip sağlam ağırlık antremanları yapın böyle 1 sene daha ilerletin düzenli kan testi ile takip edin

shoozy

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 16 Nisan 2023, 21:09:08 »
3-4 ay da bir böyle test yaptırıyorum. 2-3 haftada finasterid kullanmayacağım saçımın halini öyle görmek istiyorum
Öncedende free tniz çok yüksek değilse finanstreid sonrası çıkan free t sonucu normal eğer ara vericekseniz 1 ay tam ara verin 1 aydan sonra kan testi verin birkaç kez taban değerlerinizi görmüş olursunuz sonra finanstreid sonrası değerleriniz ile taban değerlerinizi karşılaştırırsınız
Kan testinden önce özellikle herhangi bir supplement almadığınıza dikkate edin özellikle biotin

Nuri Gümüşcü

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 17 Nisan 2023, 00:41:45 »
Hayatımdan tamamen finasterid çıkarmayı düşünüyorum saçtan daha önemli şeylerin olduğunu düşünüyorum hem fiziksel hem psikolojik rahatsızlıkları veriyordu finasterid kel olsam bile sağlıklı kendi gelişimine önem veren biri olmayı tercih ederim artık

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 17 Nisan 2023, 02:13:14 »
Hayatımdan tamamen finasterid çıkarmayı düşünüyorum saçtan daha önemli şeylerin olduğunu düşünüyorum hem fiziksel hem psikolojik rahatsızlıkları veriyordu finasterid kel olsam bile sağlıklı kendi gelişimine önem veren biri olmayı tercih ederim artık
verdiği rahatsızlıkları anlatır misiniz
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Facebook Twitter Instagram