Geniş alanınız çok fazla ama mevcut saçlarınızı güclendirip ekıme girmesseniz çogunu kaybedebilirsiniz tüy kıvamındalar ben sizin yerınızde olsam 6 ay finasterid kullanır ekıme osekılde gırerdım daha güzel bir sonuc olurü
Hintell finas in cinsel acidan etkilerini okuduktan sonra cok tedirginim . ayrica finasi biraktiktan sonra dokulmeler devam ediyor sizin tavsiye sebebiniz ekim surecini saglikli gecirmek icin mi acaba
Finasteride'in cinsel etkileri %1.5 oranında görülmüş. Bunların da büyük çoğunluğu ilacı bıraktıktan sonra 6 ay içerisinde düzelmiş. Kalıcı hasar gören okumadım. 6 yıl kadar sürdüğünü söyleyen araştırma var sadece. Araştırmaların tercümesini paylaşasım vardı bir ara da insanımıza laf anlatmak çok zor. Bizim milletin şeyine bir şey olacağı korkusu kalbine, ciğerine ettiğinden fazla. Tabii ki siz bilirsiniz... Sonuç olarak %98.5 sorunsuz bir çözüm var.
Evet, finasteride'i bırakırsan saçın dökülmeye devam edecek. Şöyle bakalım, şu an ekim bölgende kafanda kaç tane kök var? Tahminim 1000den fazla. Ektireceğinin %25i. Garanti tutmuş. Mesela 5 sene daha 1000 fazla saçın olsun istemez misin?
Bu arada kullan demiyorum. Bunun sorumluluğu tamamen sana ait, sadece fikir veriyorum.
Benim 7.5 ay oldu ekileli, en az 4 ay daha bekleyeceğim. Sonra ikinci ekim en az bir o kadar daha bekle ve sonra üçüncü gerekecek gibi... Üçüncüyü ertelemek için finasteride'e başladım. Saçımı korumak çok daha iyi. Şimdilik hafif karın ağrım var o kadar, bunun da olması lazım zaten vücudum değişim geçiriyor. Yan etki hissetmeye başladığında bırakabilirim.