Saç Ekimi Sonuçları
4500 yeterli olur mu sence aciklik fazla gibi hazar sen sac ekimi yaptirdin mi topramm
Alimlari micromotorla yapiyorlar topramm iki yakin arkadasim ekim yaptirdi merkeze ikiside cok memnun bende gittim cocuklari gordum sonuclar gayet guzel ben begendim acikcasi ikiside 1 yil oldu soylemese ekim demem yani. Ekip istanbul ekibi zaten hem istanbulda hem adanada hem aksarayda hizmet veriyorlar . kendilerini oven reklam yapan bir tavirlarida yok. 3 aydir arastiriyorum objektif bakmak icin herturlu merkezle gorustum en kalitelisinden merdiven altina kadar . bu merkezin adanada olmasi iki arkadasimin ekim yaptirmis olmasi sonuclarin guzel olmasi beni etkiledi . bide alimlari cok temiz yapiyorlar before after fotolara baktim enseden homojen alim soz konusu . diger merkezdekiler gibi hoca gelip on cizgiyi cizip gitmiyor ekime bizzat katilip kanal acimi kok alimi hepsini kendisi yapiyor bana kendi cep telefon numarasini verdi sagolsun tum sorularima cevap veriyor . bürolarinda on gorusme yaptigim müslüm abi var o da ilgili yardimsever . ticari bir kaygi hissetmedim . sonucta benimkide can kendimide dusunmek zorundayim. Kisacasi icime sindi topramm mukemmel bir sonuc beklemiyorum ama saclarimi taramak uzatmak aynaya baktigimda memnun olmak istiyorum . saygilar
Geniş alanınız çok fazla ama mevcut saçlarınızı güclendirip ekıme girmesseniz çogunu kaybedebilirsiniz tüy kıvamındalar ben sizin yerınızde olsam 6 ay finasterid kullanır ekıme osekılde gırerdım daha güzel bir sonuc olurü