Gönderen Konu: Ekim Öncesi Donör Hakkında(Ense+Sakal+Gögüs)  (Okunma sayısı 645 defa)

Emret52

• Full Member
Ekim Öncesi Donör Hakkında(Ense+Sakal+Gögüs)
« : 27 Mart 2023, 16:51:03 »
Merhabalar,
Yaklaşık 4 senedir saçlarım dökülüyor ve en sonunda saç ektirmeye karar verdim.Serkan hocayla konuştuk ve 4400Greftlik bir ekimin yapılacağını ve donör olarak 200 sakal,800 gogus ve geri kalanını enseden almalı bir operasyon planladı.İlerdede ektirmek istersem 2.operasyonda ektirebilceğimi söyledi.Propecia kullanımına yeni başladım ve 3 ay kullanıp ekime öyle girmeyi planlıyorum.Asıl sorum şu gögüs kılının donör olması hakkında bilgisi ve tecrübesi olan kişilerden yorum bekliyorum.Aklıma çok takıldı ve size sormak istedim.Gogus kılı alınması mecbur mudur? İyi tutar mı? Bu gibi soruları merak ediyorum.Fotoğrafları aşşağıda sizle paylaşıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Ekim Öncesi Donör Hakkında(Ense+Sakal+Gögüs)
« Yanıtla #1 : 27 Mart 2023, 16:53:58 »
Alan geniş donör zayıf sakal eklenmesi iyi olmuş
Kısaca zor bir durum ekim için donörün zayıf olması alanın geniş olması ikinci ekimde gerekir sonuca sonra zayıf oldu deme sonuç için bunuda belitmiş zaten umarım güzel sonuç alırsın
Global Moderator

Emret52

• Full Member
« Yanıtla #2 : 27 Mart 2023, 16:57:25 »
Cevabınız için çok teşekür ederim gerekirse ki gerekicek gibi duruyor 2.ekimi yaptırırım fakat benim aklımdaki soru şu gögüsteki kıllarla beraber ilk ekim tatmin edici olur mu? Tabiki kusursuz bir sonuç beklemiyorum ama umarım istediğimi anlatabilmişimdir.Forumdada gogus kılı ile ekimli çok bilgi bulamadım.
  • Ekim Tarihi: 05.05.2023
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 23
  • Medikal Tedavi Propecia

Emret52

• Full Member
« Yanıtla #3 : 27 Mart 2023, 17:32:52 »
Yardımınıza çok ihtiyacım var.Bu forum sayesinde birsürü bilgi edindim hertürlü yorumunuza açığım.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 23

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Mart 2023, 19:10:03 »
Cevabınız için çok teşekür ederim gerekirse ki gerekicek gibi duruyor 2.ekimi yaptırırım fakat benim aklımdaki soru şu gögüsteki kıllarla beraber ilk ekim tatmin edici olur mu? Tabiki kusursuz bir sonuç beklemiyorum ama umarım istediğimi anlatabilmişimdir.Forumdada gogus kılı ile ekimli çok bilgi bulamadım.

gögüs kılarının ben işe yarayacağına ınanmıyorum
Global Moderator

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2023, 00:36:25 »
göğüsten aldıran bir arkadaş vardı forumda kalıcı kızarıklık oluşmuştu alım yapılan yerlerde forumda aratırsan bulabilirsin heralde .göğüs alımı çok tercih edilmiyor alımı çok zor olduğu için bence bu konuda tecrübesi yeterince olan bir merkez olmadığı için bu işe hiç bulaşma.

Emret52

• Full Member
« Yanıtla #6 : 28 Mart 2023, 11:08:19 »
Birkaç yazı okudum taco forumda bazıları kalıcı siyahlık sağladı en azından demiş bende aldırmak çok istemiyorum fakat serkan aygın ve ekibi kendinden emin olarak konuştu ve birsürü kişiyede bu işlemi yaptıklarını söylediler.Açıkcası aklım çok karıştı.Serkan aygının merkezi bu konuda tecrübesiz mi?
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 23

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Mart 2023, 12:27:47 »
Mümkün ise hiç ekim işine bulaşma.. ekime uygun değilsin. Yaşın genç olduğu için dökülmen devam edecektir. Ekimden ziyade kullanacağın finasteride sana geçici bir saç kazanımı sağlayacaktır. 3-4. Yılın sonunda bu ekim sonucunun  pişmanlık getirmesi kuvvetle muhtemel.

Emret52

• Full Member
« Yanıtla #8 : 28 Mart 2023, 12:34:01 »
Merhaba,
2 sene öncede ben konu açmıştım ve yine ektirmelisin,ektirmemelisin diyenler olmuştu.Şimdi zamanında ektir diyenler keşke ozaman ektirseydin diyor yani kısacası yorumunuz için teşekür ederim fakat her kafadan ayrı bir ses çıkması bana faydadan çok zarar vermeye başladığını farkettim.Bu yaşlar birdaha gelmiyor ve son çarem ektirmek.
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 23

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #9 : 28 Mart 2023, 13:12:35 »
Bence de ektir yani yasini bilmiyorum ama gençsin sonuçta bir de en azından denemiş olursun. Beklemekten daha iyidir bence.

Tuna97

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Mart 2023, 14:49:42 »
zor bir alan kısıtlı bir donör ama şansınızı deneyin sonuçta Dr Serkan Aygın en başarılı saç ekim merkezlerinden biri
bundan daha iyi olacağı kesin kaybedecek bir şey yok

Facebook Twitter Instagram