Gönderen Konu: El yapımı minoxidil ama sıkıntı var  (Okunma sayısı 886 defa)

Kellikbey

• Sr. Member
El yapımı minoxidil ama sıkıntı var
« : 27 Mart 2023, 16:46:00 »
Ustalar s.a hayırlı ramazanlar şimdi birşey diyicem minoxidil karışımı yaptılar bana İstanbul'da bir eczanede ama dibine böyle çöküyor sıkıncada fısfısın hortumu tıkanıyor carkaliyorum her defasında ama yine aynı sonuç iki sorum var da birisi bunu nasıl hallederim diğeri ise bunu kafama sıktığım zaman gözenekleri tikamazmi 

rx0830

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: El yapımı minoxidil ama sıkıntı var
« Yanıtla #1 : 29 Mart 2023, 10:31:32 »
fisfista bir sorun olabilir..yuzde 5 ustu karisimlarda cokme olabilir konsantrasyondan oturu. urunu sac derisine iyice masaj yapiniz. haftada bir dermaroller iyi olabilir.

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 29 Mart 2023, 12:49:38 »
fisfista bir sorun olabilir..yuzde 5 ustu karisimlarda cokme olabilir konsantrasyondan oturu. urunu sac derisine iyice masaj yapiniz. haftada bir dermaroller iyi olabilir.
damlalık ile çözdüm sorunu ama başka birşeye takıldı kafam mesela çok çabuk kuruyor anlam veremedim sürdüğüm yer kireç gibi oluyor bir süre sonra bu faydayı azaltırmi veya iyimi bilmiyorum

rx0830

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Mart 2023, 18:36:08 »
kurumasi normal icerisinde yuksek oran alkol ve propilen glikol var. fazla oranda kullaniyor olabilirsiniz ama sorun degil kesinlikle. dermarollerla yedirin hafiften. iyice calkalayin surmeden once

Kellikbey

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2023, 21:08:57 »
kurumasi normal icerisinde yuksek oran alkol ve propilen glikol var. fazla oranda kullaniyor olabilirsiniz ama sorun degil kesinlikle. dermarollerla yedirin hafiften. iyice calkalayin surmeden once
saolun hocam dediğiniz gibi yapicam artık ama anlamadığım birşey var hemen kurumasi iyi değil diye biliyorum çünkü ne kadar ıslak kalırsa emimim okadsr çok olmaz mi

rx0830

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Mart 2023, 22:27:45 »
minoxidil en az 4-6 saat kafa derisinde kaldiginda %75i emilmis olacaktir.ideal olarak 8 saate kadar deride kalmasi yeterlidir.yani urunun deriden emildiginden supheniz olmasin.emilimin artisi lipozom formda olacaktir.keza lipozomal formda alkol ve propilen glikol cok daha az ve lipidler fazla
oldugundan emilim cok daha yuksektir

killua

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Mart 2023, 22:54:39 »
minoxidil en az 4-6 saat kafa derisinde kaldiginda %75i emilmis olacaktir.ideal olarak 8 saate kadar deride kalmasi yeterlidir.yani urunun deriden emildiginden supheniz olmasin.emilimin artisi lipozom formda olacaktir.keza lipozomal formda alkol ve propilen glikol cok daha az ve lipidler fazla
oldugundan emilim cok daha yuksektir

Peki satışını yapmış olduğunuz oral minox 2.5gr kapsüllerde toz olarak ayarlı sanırım etki mekanizması aynı mıdır toz minox ürünün orjinali gibi etki ediyor mu çünkü hiç çarpıntı vs yaşatmadı bana

rx0830

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2023, 10:20:05 »
duymussunuzdur bazen ayni ilacin farkli ureticileri vardir ve hasta yok bana oburunu ver o iyi gelmedi der..demek son kullandiginiz digerine gore daha iyi geldi yan etki anlaminda ...

Facebook Twitter Instagram