Merhabalar.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Öncelikle şunu söyleyerek başlayayım herkesten değerli yorumunu belirtmesini rica ederim.
50 gün önce medekste saç ekimi yaptım.Yaşım 23 ,dökülmelerim 4 yıl önce başlamıştı . 1 sene önce forumu takip etmeye başladım ve dökülmelerin azaldığı , saçlarımın babamla aynı açıklığa ulaştığı anda kalan saçlar gür ve kalın dökülen yerler ise gitmişti.
Ekim iyiydi , zor ama katlanılamaz değil.1 saat kadar geciktim yine de güleryüzlü bir sekilde karsıladılar.Dima Bey saçı kesti,uyuşturdu bu kısım çok acılıydı.Elif Hanım kökleri topladı,sonra çizgiyi de Elif Hanım çizdi.Çizebileceğim en aşağı çizgiden ,natural bir çizgi çizdim dedi.Sonra yemek molası yemekler iyiydi.
Sonra Elif Hanım kanalları açtı.3900-4000 greft alındığı söylendi.En son Dima Bey ve Destan Hanım kökleri yerleştirdi.3 saate yakın sürdü bu işlem.
Fotoğrafları tek tek ekleyeceğim.Aklıma takılan bir soru var.Ön yan kısımlar zaten dökülmüştü.Ön orta kısım ince telliydi ve dökülmeye müsaitti o yüzden onları yok sayarak işlem yaptık.Ama saçlar çıkınca ön orta kısımda ya şok dökülme olmadı ya da yok sayma derken o kökler tamamen yok olmuyor ekilen saçla beraber mi çıkıyor anlayamadım.Ekim fotosunda tüm kafaya homojen sık ekim yapılmış ama öndeki var olan o saçlara ne oldu anlamadım .Onlar şu an uzadı, uzayanlar ekilenler mi , önceki saçlar mı, yani şok dökülmeye uğramadı mı onu anlayamadım.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Klinigin verdigi procapil şampuan ve Biotin i kullanıyorum.Kuru üzüm,yumurta,prp mezo yaptırıyorum.Spora 40. gün başladım (fitness).
Şu anlık bir sey göremiyorum .3. ayı bekliyorum.Umarım herkes iyi sonuç alır.İyi günler.