Gönderen Konu: Dr. Muttalip keser - 2000 greft - 20.03.2023 / 23.02.2023 - yaş :31  (Okunma sayısı 22863 defa)

kelveötesi35

• Hero Member
Kardeşim ekimin hayırlı olsun.

Gayet güzel bir ekim olmuş. Şakak vs tam da istediğin gibi bir sonuç alacaksındır inşallah.

Bende senin yaşında ektirmiştim. Az biraz ona dikkat etmeni öneririm, sonuç güzel olsa da , en az +35 e kadar dikkat etmekte fayda var.

Yaz sonu çok şahane saçların olacaktır  |-nazarboncugu-|

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
Kardeşim ekimin hayırlı olsun.

Gayet güzel bir ekim olmuş. Şakak vs tam da istediğin gibi bir sonuç alacaksındır inşallah.

Bende senin yaşında ektirmiştim. Az biraz ona dikkat etmeni öneririm, sonuç güzel olsa da , en az +35 e kadar dikkat etmekte fayda var.

Yaz sonu çok şahane saçların olacaktır  |-nazarboncugu-|
Hocam öncelikle iyi dileklerin için çok sağol . Dediğin gibi var olan saçları korumak çok önemli , onun içinde düzenli vitamin almayı düşünüyorum , bakalım bende merak ediyorum yaz’a kadar nasıl olacak.

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
Herkese selam , arkadaşlar kullandığım takviyenin içeriğinde bunlar var , yeterlimidir? Cevaplarınız için teşekkürler.

Requiemm

• Sr. Member
Herkese selam , arkadaşlar kullandığım takviyenin içeriğinde bunlar var , yeterlimidir? Cevaplarınız için teşekkürler.

içeriği guzel gözukuyor. Aga-e tablet mı bu ?

Soulfly

• Sr. Member

saw palmetto göremedim yok sanırım ?
içerik olarak zaten saçın ihtiyacı olan vitaminler saw palmetto olsaydı daha güzel olurdu doğal dht baskılayıcı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
içerik normal beslenen sağlıklı bir açın ihtiyacı olan vitaminler ama bu bitince bu içerik olan saw barındıran üründe tercih edebilirsin
kabuk sonrası görüntü hep saç yönleri hem senin saç kaliten hemde sıklık olarak harika duruyor.
ön çizgide süper olmuş
Global Moderator

Seven

• Sr. Member
xpecia da araştırabilirsin
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

LİGHTNİNG

• Sr. Member
ilk yıkamadan sonraki 8. Gün

Aşağıya farklı ışık açılarında  bir kaç fotoraf paylaşacağım . Herkese iyi forumlar.

Temple bolgesi acaba nasil durucak cok merak ediyorum

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
içeriği guzel gözukuyor. Aga-e tablet mı bu ?
Panplus gold tablet  Keser hoca tavsiye etti.

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
saw palmetto göremedim yok sanırım ?
içerik olarak zaten saçın ihtiyacı olan vitaminler saw palmetto olsaydı daha güzel olurdu doğal dht baskılayıcı
Evet , saw palmetto yok bu ürünün içinde.

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
içerik normal beslenen sağlıklı bir açın ihtiyacı olan vitaminler ama bu bitince bu içerik olan saw barındıran üründe tercih edebilirsin
kabuk sonrası görüntü hep saç yönleri hem senin saç kaliten hemde sıklık olarak harika duruyor.
ön çizgide süper olmuş
Beğenmene çok sevindim abi  kabuk sonrasını . Tavsiye edeceğin bir takviye var mı abi  içinde saw barındıran . Xpeciayı mı ima ediyorsun?

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
xpecia da araştırabilirsin
Düşünmüyor değilim var olan saçlarımı korumam gerekiyor.

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
Temple bolgesi acaba nasil durucak cok merak ediyorum
Şuan da ekilenler eski ekilenlere göre daha sert ve kalın umarım zamanla onlarda form tutar.

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
20. GÜN

Herkese selam ,Şok dökülme 15. Günde başladı, elimi her attığımda elime saç geliyor.

AlfaOmega

• Jr. Member
  • **
Fotoğraflar 20. Günden

Facebook Twitter Instagram