Gönderen Konu: SAÇ ÇIKARMA HİKAYEM BÜTÜN SAÇ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VARDIR  (Okunma sayısı 15848 defa)

Oscar412

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ ÇIKARMA HİKAYEM BÜTÜN SAÇ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VARDIR
« Yanıtla #45 : 04 Aralık 2023, 18:58:45 »
Saç yağlanması dht yanında sebum ile alakalı bir durumdur. Yüzünüz ve cildiniz nasıl yağlanma durumu var mı yüzünüzde ve sivilce ve akne durumunuz hakkında bilgi verirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
cildim çok yağlı ama akne sivilce yok ne önerirsin hocam

vipergotham

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #46 : 05 Aralık 2023, 15:43:01 »
Hocam sonuç gerçekten muazzam. Dutasterid şakaklarda yeni saç çıkardı mi

Rexal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #47 : 10 Aralık 2023, 16:44:26 »
Reis bende 3. Ay giricem dutla
Gün aşırı dut
Dut kullanmadığım gün xpecia
Hergün biotin
Haftada 2 3 ketoral şampuan
Şeklinde bi tedavi uygularım şuana kadar 0 yan etki çok şükür saçlardada iyileşme farkediyorum fakat göze batıcak kadar gürkeşme vs olmadı henüz kaçıncı ayda başlar sence gözle görülür gürleşme
Konumda var bakabilirsin fotoğraflı Saç tedavisine başlamak mı yoksa ekim mi adında
2 Günde Bir DUT

Tomodachi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 10 Aralık 2023, 17:07:18 »
Gün aşırı dut
Hergün biotin
Şeklinde bi tedavi uygularım şuana kadar 0 yan etki çok şükür saçlardada iyileşme farkediyorum fakat göze batıcak kadar gürkeşme vs olmadı henüz kaçıncı ayda başlar sence gözle görülür gürleşme
Konumda var bakabilirsin fotoğraflı Saç tedavisine başlamak mı yoksa ekim mi adında
altıncı ay da saçta kalınlaşmaalr görürsünüz en peak noktasını ise ikinci yılda görürsünüz hocam ilacın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 12 Aralık 2023, 17:13:06 »
Gün aşırı dut
Hergün biotin
bunları yapıon dısardanda masajla dermollerle besle
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 12 Aralık 2023, 19:04:55 »
Merhabalar maksimum sonuç için arkadaşımızın dediği gibi 2 yılı beklemelisiniz minimum bunun haricinde şakaklardım kesinlikle saç çıkardı eski fotoğraflarıma forumdaki açmış olduğum eski konularımdan da ulaşabilirsiniz aradaki farkı bizzat kendim bariz gözlemledim ve elimi saçıma götürdüğümde de ön saç çizgimdeki kıllanmaların arttığını bizzat gözlemledim. Yağlı saçlar için de düşük doz roaccutane kesinlikle öneririm minimum 8 ay doktor kontrolünde testlerinizi yaptırarak kullanırsanız saç yağlanmanız kalıcı olarak çözüme kavuşacaktır.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

hako1986

• Full Member
« Yanıtla #51 : 26 Aralık 2023, 22:54:02 »
Müthis bir sonuç. Devam et kardeşim. Aradı bir fotoğraf atmayı unutma.
Zaten bir kaç  Dutasteride kullan ve seni de gördükden sonra "D" arka planda(back up plan) tutuyorum. Bir yerde Minoxidil hakkında soru sordun. Kullanacak misin? Ketoconazol ben de kullandım. Çok beğeniyorum ve etkisi de kesin var. Zaten Ket hakkında bilimsel kanıtlı araştırmalar var. Ket kremini düşünüyorum ama hiç de belli olmaz.
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2023, 19:40:16 Gönderen: hako1986 »

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 30 Aralık 2023, 18:23:34 »
Minoxidile başlamayı düşünüyorum 2 sene kullanıp bırakacağım belkide önler için 2 senelik kullanımdan sonra dozu azalta azalta bırakırsam kalıcılık sağlayabilirim diye düşünüyorum dutasterid konusunda ise ilacı Allah ömür verdiği müddetçe inşallah uzun yıllar boyunca her gün aynı saatte sabah kahvaltısından sonra kullanacağım ilerleyen günlerde konuyu paylaşacağım.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Tomodachi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 30 Aralık 2023, 18:42:25 »
Minoxidile başlamayı düşünüyorum 2 sene kullanıp bırakacağım belkide önler için 2 senelik kullanımdan sonra dozu azalta azalta bırakırsam kalıcılık sağlayabilirim diye düşünüyorum dutasterid konusunda ise ilacı Allah ömür verdiği müddetçe inşallah uzun yıllar boyunca her gün aynı saatte sabah kahvaltısından sonra kullanacağım ilerleyen günlerde konuyu paylaşacağım.
hocam fin ve dut gibi anti andorjenler mevcut saçı kaç yıl korur en az 45 yaşıma kadar götürmek isityorum

Andrea

• Hero Member
Kullandığınız müddetçe dht miktarınız azalmış olacağı için korur fakat bunun dışında yaşınıza bağlı olarak belli başlı mineral vitamin eksiklikleri de nadiren de görülse kalıcı saç kaybı ve incelmesi yapabilmektedir bunu tam olarak hesaplamamız mümkün değil ama mevcut durumunuzu uzun yıllar boyunca korumanın dünya üzerindeki bariz en kabul edilebilir ve faydalı olan yöntemi bu antiandrojenlerdir kaldı ki bu yorumu saçınızı genetik yapınızı bilmeden yapamam. Aksi takdirde zaten bu antiandrojenleri kullanmadığınız zaman en iyi saç ekim yerlerinden birinde saç ektirmiş olsanız bile DHT kafa derinizdeki mevcut saç foliküllerini ve ekilmiş olan saç foliküllerini olumsuz yönde etkileyip zaman içerisinde kayba neden olacaktır. Bu yüzden antiandrojen kullanımı saç dökülmesinde önemlidir.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

hako1986

• Full Member

Minoxidil alicaksin bence ya hep hiç. Ya sev ya baştan terk et  ;D ;D ;D.
Benim görüsüm tabii. Dutasterid ve Finasterid gibi. Oral mi yoksa başına mı süreceksin. Kullanmaya bıraktığın an dökülme başlıyacak. Mantıklı değil. Ama sen bilirsin. Başkalarını görüşüne de al. Saç durumun nasıl? Nasıl derken bir değişme mi var sıkıntı mı var? Memnun değilmisin? Saçların bomba gibi. Daha ne olsun. Allah başka dert vermesin.
Minoxidil hakkında bilgim biraz var(topikal). Geçen yine okudum iki kere kullanım daha iyi sonuç veriyorumus. Ben bir kere kullanmıştım aksamlari. Müthis di. Ben minoxidil başlarsam bu sefer bırakmam. Finasterid+Minoxidil ve Ket ( krem daha iyi de görüs var) en iyi saç karşı formül. Bunların ücünü kullandım ve harika idi. Bıraktım salak gibi. Finasterid doktor reçetesiz vermiyordu. Keşke gitseydim pahalı olanı alırdım en azından. Türkiye den alma da hiç aklıma gelmedi.
(Dut ve Ru bunlara ekleye biliriz ve  iyi olduklarina inanıyorum ama denemedim). Zaten ikinci ekim den sonra minoxidil kullanirim İnşallah. Şimdilik finasterid ile her sey yolunda.   
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2024, 13:56:25 Gönderen: hako1986 »

scary06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhabalar, öncelikle sürecinizi inceledim ve sonuçlar tatmin edici geldi bana göre. Konuya uzun zamandır hiçbir yorum yapılmamış, tekrardan gündeme getirdiğim için lütfen kusuruma bakmayın. Son güncel durumunuz nedir?

Oscar412

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 17 Mayıs 2024, 21:42:36 »
Kullandığınız müddetçe dht miktarınız azalmış olacağı için korur fakat bunun dışında yaşınıza bağlı olarak belli başlı mineral vitamin eksiklikleri de nadiren de görülse kalıcı saç kaybı ve incelmesi yapabilmektedir bunu tam olarak hesaplamamız mümkün değil ama mevcut durumunuzu uzun yıllar boyunca korumanın dünya üzerindeki bariz en kabul edilebilir ve faydalı olan yöntemi bu antiandrojenlerdir kaldı ki bu yorumu saçınızı genetik yapınızı bilmeden yapamam. Aksi takdirde zaten bu antiandrojenleri kullanmadığınız zaman en iyi saç ekim yerlerinden birinde saç ektirmiş olsanız bile DHT kafa derinizdeki mevcut saç foliküllerini ve ekilmiş olan saç foliküllerini olumsuz yönde etkileyip zaman içerisinde kayba neden olacaktır. Bu yüzden antiandrojen kullanımı saç dökülmesinde önemlidir.
Hocam hiç dht testi yaptırdınız mı daha önce bi arkadaş 3 yıl kullanmış dut ama dht hala yüksekti sizde de aynı mı acaba

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 18 Mayıs 2024, 22:22:44 »
Hocam hiç dht testi yaptırdınız mı daha önce bi arkadaş 3 yıl kullanmış dut ama dht hala yüksekti sizde de aynı mı acaba

İlginç . Halen yüksek ise boşuna kullanıyor demektir .minimum yüzde 90 baskılaması lazımdı.

hako1986

• Full Member
« Yanıtla #59 : 20 Mayıs 2024, 15:07:55 »
İlginç . Halen yüksek ise boşuna kullanıyor demektir .minimum yüzde 90 baskılaması lazımdı.

Demekki DHT degeri DUT kullanmadan önce ne kadar onu hesap et. Bu konu alman forumunda da konuydu. Orayi da takip ediyorum. Birisi daha ayni durumda. Test yapmis ve DHT degerleri yüksek cikmis.

Facebook Twitter Instagram