Bunun kaynağı nedir karaciğeri bitirmesinin 60 ve üzeri yaştaki prostat hastaları avodartı günlük doz olarak alıyorlar 60 yaşındaki bir insan avodartı tüm yaşlılık süreci boyunca kullanıyor bununla ilgili var mı bir bilimsem makale kaynağınız ? Karaciğer tahlillerimi rutin olarak yapıyorum her şey stabil dutasterid direkt doğrudan karaciğeri vuran bir ilaç değil zira bu ilacın mekanizmasında karaciğer söz konusu bile değil
60 Yaşındaki Bi adam Prostat kanserinden dolayı metastaz yayılmasın diye günlük Dutasteride alıyor, öyle Bi durumda sence karaciğer yağlanmasınımı düşünücek ilacı reçete eden doktor, 60 yaşındaki adam kanserle yaşam arasında gidip geliyor peki sende böyle bi durum mu var? Reddit kullanıcıları tarafından uzun yıllar Avodart kullananlar, karaciğer değerlerini atılmış bi bak yükselme var çoğunda, bunu geçtim wikipediayı aç oku kullanıcıların çoğunda uzun yıllar kullanmış olanları kastediyorum yağlanma var karaciğerinde, ilacın yarı ömrü çok fazla,zaten FDA tarafından onaylanmışda değil,yoksa öyle Bi etkisi olmasa bende günlük alırım hapımı geçerim, yaptığını çok mantıklı bulmuyorum, bu düşünce tarzı çok sağlıklı değil, Redditte Oral Min 5 mg, Topical Ru58841, 2.5Mg dutasteride, 2 mm Dermaroller kullanan var saç çıkarıcam diye evet başarılılar fakat bi ilaç saç çıkarırken diğer hayati fonksiyonları tehlikeye atıyorsa bi anlam ifade etmez.Bir ilaç FDA dan 20 yıldır geçemiyorsa Bi sorgulamak lazım neden acaba diye,aynısı Oral Min ve Topical Ru58841 içinde geçerli.