Gönderen Konu: SAÇ ÇIKARMA HİKAYEM BÜTÜN SAÇ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VARDIR  (Okunma sayısı 15840 defa)

Andrea

• Hero Member
Ynt: SAÇ ÇIKARMA HİKAYEM BÜTÜN SAÇ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VARDIR
« Yanıtla #61 : 31 Temmuz 2024, 12:29:52 »
Herkese Merhabalar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim sürece hala devam ediyorum güzel gelişmeler var işleri biraz daha yoluna koyup buraya dönüş yapacağım

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 02 Ağustos 2024, 19:10:31 »
Çok güzel bir konu
Global Moderator

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 03 Ağustos 2024, 14:46:38 »
Merhabalar maksimum sonuç için arkadaşımızın dediği gibi 2 yılı beklemelisiniz minimum bunun haricinde şakaklardım kesinlikle saç çıkardı eski fotoğraflarıma forumdaki açmış olduğum eski konularımdan da ulaşabilirsiniz aradaki farkı bizzat kendim bariz gözlemledim ve elimi saçıma götürdüğümde de ön saç çizgimdeki kıllanmaların arttığını bizzat gözlemledim. Yağlı saçlar için de düşük doz roaccutane kesinlikle öneririm minimum 8 ay doktor kontrolünde testlerinizi yaptırarak kullanırsanız saç yağlanmanız kalıcı olarak çözüme kavuşacaktır.
Benimde saçlarım inanılmaz yağlı hocam düşük doz accucane kullanıyım dedim 2 günde 10mg 2 haftada aşırı derecede terleme yaptı dışarı çıktığım zaman yüzüm komple ter içinde sende öyle bir durum oldu mu

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 04 Ağustos 2024, 15:11:04 »
Karaciğer yağlanması ve karaciğer enzimlerinin yükselmesi:

Dutasterid, yarılanma ömrü finasteride göre çok daha uzun olan bir ilaçtır. Bu yüzden, uzun süre dolaşımda kalması birçok insanda karaciğeri yorabilmekte ve karaciğer enzim değerlerini yükselterek, alkolden bağımsız olarak karaciğer yağlanmasına sebebiyet verebilmektedir.

Dutasteride yerine Fin kullanma nedenim benimde bu karaciğer yağlanması.

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #65 : 04 Ağustos 2024, 15:12:33 »
Finasteridi 25 30 yıl kullanabilirsiniz fakat Dutasteride i asla o kDar uzun yıllar kullanamazsınız. Kullansanız dahi karaciğeri bitirirsiniz saç çıkarcam diye başka organlara zarar vermek mantıklı değil.

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #66 : 04 Ağustos 2024, 15:16:57 »
Olaya diğer organları ya da ileride yaşayabileceğim problemleri hesaba katmasaydım. Her gün Oral Minox 5 Mg - Günlük 2.5 Mg Dutasteride kullanırdım. Günlük 0.5 mg lik dutasteride Scalpta %50 dht baskılarken, günlük 2.5 mg lik dutastide %70 lik  baskılama sağlıyor. Oral Minoxta topical forma göre çok bariz üstün ama güvenilirliği büyük bir soru işareti ve onaylı değil. Kısaca  diğer organlarımda önemli, onlarda oluşabilecek bir problem kafadaki saçı 2 dk da unutturur.

umutsuzvaka

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 07 Ağustos 2024, 17:52:58 »
Benimde saçlarım inanılmaz yağlı hocam düşük doz accucane kullanıyım dedim 2 günde 10mg 2 haftada aşırı derecede terleme yaptı dışarı çıktığım zaman yüzüm komple ter içinde sende öyle bir durum oldu mu

Bu etki bende de var ya.. 2 aydır kullanıyorum bende yüzüm kafam aşırı terliyor bu ilaca başladıktan sonra oldu kesinlikle

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #68 : 08 Ağustos 2024, 23:29:12 »
Bunun kaynağı nedir karaciğeri bitirmesinin 60 ve üzeri yaştaki prostat hastaları avodartı günlük doz olarak alıyorlar 60 yaşındaki bir insan avodartı tüm yaşlılık süreci boyunca kullanıyor bununla ilgili var mı bir bilimsem makale kaynağınız ? Karaciğer tahlillerimi rutin olarak yapıyorum her şey stabil dutasterid direkt doğrudan karaciğeri vuran bir ilaç değil zira bu ilacın mekanizmasında karaciğer söz konusu bile değil

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #69 : 09 Ağustos 2024, 01:00:08 »
Bunun kaynağı nedir karaciğeri bitirmesinin 60 ve üzeri yaştaki prostat hastaları avodartı günlük doz olarak alıyorlar 60 yaşındaki bir insan avodartı tüm yaşlılık süreci boyunca kullanıyor bununla ilgili var mı bir bilimsem makale kaynağınız ? Karaciğer tahlillerimi rutin olarak yapıyorum her şey stabil dutasterid direkt doğrudan karaciğeri vuran bir ilaç değil zira bu ilacın mekanizmasında karaciğer söz konusu bile değil
60 Yaşındaki Bi adam Prostat kanserinden dolayı metastaz yayılmasın diye günlük Dutasteride alıyor, öyle Bi durumda sence karaciğer yağlanmasınımı düşünücek ilacı reçete eden doktor, 60 yaşındaki adam kanserle yaşam arasında gidip geliyor peki sende böyle bi durum mu var?  Reddit kullanıcıları tarafından uzun yıllar Avodart kullananlar, karaciğer değerlerini atılmış bi bak yükselme var çoğunda, bunu geçtim wikipediayı aç oku kullanıcıların çoğunda uzun yıllar kullanmış olanları kastediyorum yağlanma var karaciğerinde, ilacın yarı ömrü çok fazla,zaten FDA tarafından onaylanmışda değil,yoksa öyle Bi etkisi olmasa bende günlük alırım hapımı geçerim, yaptığını çok mantıklı bulmuyorum, bu düşünce tarzı çok sağlıklı değil, Redditte Oral Min 5 mg, Topical Ru58841, 2.5Mg dutasteride, 2 mm Dermaroller kullanan var saç çıkarıcam diye evet başarılılar fakat bi ilaç saç çıkarırken diğer hayati fonksiyonları tehlikeye atıyorsa bi anlam ifade etmez.Bir ilaç FDA dan 20 yıldır geçemiyorsa Bi sorgulamak lazım neden acaba diye,aynısı Oral Min ve  Topical Ru58841 içinde geçerli.

Conor Mcgregor

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 09 Ağustos 2024, 10:09:58 »
hocam lütfen dm ye bakar mısınız?

İLİZAROV

• Hero Member
« Yanıtla #71 : 10 Ağustos 2024, 00:20:44 »
https://tr.wikipedia.org/wiki/Dutasterid#Yan_etkileri    sana direk wiki üzerinden bilgi atıyorum bakabilirsin attığım linke.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 18 Ağustos 2024, 20:29:10 »
Şimdi bunlar ilacın potansiyel olabilecek yan etkileridir evet dediklerinizde haklısınız kesinlikle fakat bugün hangi ilacın prospektüsünde yan etki yazmıyor ki kaldı ki ilaç firmaları zaten sorumlulukları üstlerinden atabilmek için bir yan etkide 10 binde 1 görülme ihtimali olsa bile bunu kesinlikle prospektüse yazıyorlar ama dutasterid direkt doğrudan karaciğer enzimlerini yükseltir demek karaciğeri yorar demek bilmiyorum doğru bulmuyorum dutasterid kesinlikle karaciğeri doğrudan yoran bir ilaç değil bir sürü üroloji doktorundan gerek internetten gerekse yüz yüze almış olduğum yorumlar bu yönde ama dediğin konuyu tekrardan araştıracağım ve tekrardan geniş çaplı karaciğer tahlillerime baktıracağım.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 18 Ağustos 2024, 23:13:04 »
Çok kuvvetli bi tedavi ama dut ile korumak yerine finasterid kullanıp ekime girmek daha mantıklı vücud içinde daha az yan etki yaşarsın
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #74 : 19 Ağustos 2024, 10:43:44 »
Fin ve dut arasında kaldık 3 gün fin 1 gün duta geçsek ne olur acaba

Facebook Twitter Instagram