Minoxidile başlamayı düşünüyorum 2 sene kullanıp bırakacağım belkide önler için 2 senelik kullanımdan sonra dozu azalta azalta bırakırsam kalıcılık sağlayabilirim diye düşünüyorum dutasterid konusunda ise ilacı Allah ömür verdiği müddetçe inşallah uzun yıllar boyunca her gün aynı saatte sabah kahvaltısından sonra kullanacağım ilerleyen günlerde konuyu paylaşacağım.
Minoxidil alicaksin bence ya hep hiç. Ya sev ya baştan terk et
.
Benim görüsüm tabii. Dutasterid ve Finasterid gibi. Oral mi yoksa başına mı süreceksin. Kullanmaya bıraktığın an dökülme başlıyacak. Mantıklı değil. Ama sen bilirsin. Başkalarını görüşüne de al. Saç durumun nasıl? Nasıl derken bir değişme mi var sıkıntı mı var? Memnun değilmisin? Saçların bomba gibi. Daha ne olsun. Allah başka dert vermesin.
Minoxidil hakkında bilgim biraz var(topikal). Geçen yine okudum iki kere kullanım daha iyi sonuç veriyorumus. Ben bir kere kullanmıştım aksamlari. Müthis di. Ben minoxidil başlarsam bu sefer bırakmam. Finasterid+Minoxidil ve Ket ( krem daha iyi de görüs var) en iyi saç karşı formül. Bunların ücünü kullandım ve harika idi. Bıraktım salak gibi. Finasterid doktor reçetesiz vermiyordu. Keşke gitseydim pahalı olanı alırdım en azından. Türkiye den alma da hiç aklıma gelmedi.
(Dut ve Ru bunlara ekleye biliriz ve iyi olduklarina inanıyorum ama denemedim). Zaten ikinci ekim den sonra minoxidil kullanirim İnşallah. Şimdilik finasterid ile her sey yolunda.