Herkese Merhaba öncelikle sorulan sorulara cevap vererek başlamak istiyorum
1) Saçlarınızın arasında yeni çıkan saçlar olabilir 4. ay iyi bir süre bende de aynı etki olmuştu daha iyi sonuçlar için daha uzun zamanları bekleyin farkı göreceksiniz nitekim buraya 1 yıl 2 ay sonuçlarını atacağım mayıs ayına göre bile fark var kesinlikle resimlerde de bu farkı göreceksiniz 4 ay erken bir süre ama yine de saçlarınızın toparlandığını farkediyorsunuz.
2) Roaccutane tedavimi kistik geçmeyen sivilceli aknelerim için ve saç ile cildimin aşırı derecede yağlanmasından dolayı kullandım kesinlikle çok faydası oldu azaltarak bırakma aşamasındayım.
Resimleri buraya bırakıyorum zaman verimli bir şekilde yavaş ilerliyor.
Saçlarını bu şekilde uzun tutarsan tepe ve arkada problem görünmüyor şakalarda hala açıklık var ancak iyi bir gelişme olmuş ilk haline göre
Ben dutasteride den yan etki gördüm sperm sıvılaşması ve zevk suyu gelmemesine neden oldu ancak şakaklarda hafif tüylenme var belki yeni çıkan saçlar belki zayıflayan saçlar bilemiyorum, şimdilik kullanmayı bıraktım belki finasted e geçerim
Son olarak saçının ilk halini bilmiyorum ama saçların kıvırcıklanmış sanırım roacutane den kaynaklı ben de 50 mg a geçince saçlarımda kıvırcıklanma oldu bunun nedeni saçın bu dönemde yetersiz beslenememesi imiş acaba roacutane yi bıraktığında süreç hızlanır mı onu merak ediyorum açıkçası
Netice de başarılı bir sonuç olmuş güle güle kullan yeni saçlarını