Gönderen Konu: SAÇ ÇIKARMA HİKAYEM BÜTÜN SAÇ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VARDIR  (Okunma sayısı 15834 defa)

cengover21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ ÇIKARMA HİKAYEM BÜTÜN SAÇ SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ VARDIR
« Yanıtla #31 : 11 Haziran 2023, 20:50:36 »
tedavi güzel sonuç vermiş ama roacuttane ne alaka anlayamadım doğrusu.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 19 Temmuz 2023, 08:56:02 »
Herkese Merhaba öncelikle sorulan sorulara cevap vererek başlamak istiyorum

1) Saçlarınızın arasında yeni çıkan saçlar olabilir 4. ay iyi bir süre bende de aynı etki olmuştu daha iyi sonuçlar için daha uzun zamanları bekleyin farkı göreceksiniz nitekim buraya 1 yıl 2 ay sonuçlarını atacağım mayıs ayına göre bile fark var kesinlikle resimlerde de bu farkı göreceksiniz 4 ay erken bir süre ama yine de saçlarınızın toparlandığını farkediyorsunuz.

2) Roaccutane tedavimi kistik geçmeyen sivilceli aknelerim için ve saç ile cildimin aşırı derecede yağlanmasından dolayı kullandım kesinlikle çok faydası oldu azaltarak bırakma aşamasındayım.

Resimleri buraya bırakıyorum zaman verimli bir şekilde yavaş ilerliyor.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

ivenrec

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 31 Temmuz 2023, 15:14:15 »
Bende başlamayı düşünüyorum ama jinekomasti ve ereksiyon probleminden korkuyorum. Evli misin, evli değilsen mastürbasyon konusunda vs. isteksizlik var mı?

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 06 Ağustos 2023, 03:56:07 »
Değişim olmuşmu şu fotoğraflardan anlamak zor çünkü öncesi kısa hali ile şu an ki uzun hali kıyaslamak bence çok doğru değil sonuçta kısa halide çok kötü değilmiş.
Ayrıca roacutan kullanırken avadortın olumu etkileri sınırlı olacaktır bence .Roacutan kadar çok saç döken bir ilaç yoktur heralde.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 06 Ağustos 2023, 11:38:40 »
Değişim olmuşmu şu fotoğraflardan anlamak zor çünkü öncesi kısa hali ile şu an ki uzun hali kıyaslamak bence çok doğru değil sonuçta kısa halide çok kötü değilmiş.
Ayrıca roacutan kullanırken avadortın olumu etkileri sınırlı olacaktır bence .Roacutan kadar çok saç döken bir ilaç yoktur heralde.
değişim bariz hocam bayağı etki etmiş. roaccutane konusunda da kesinlikle katılıyorum benim saçlarımın katili oldu erken yaşta çift doz kullandım. ama kişiden kişiye değişir kimisinde dökmez

MİNDUT 33

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 06 Eylül 2023, 02:31:20 »
Herkese Merhaba öncelikle sorulan sorulara cevap vererek başlamak istiyorum

1) Saçlarınızın arasında yeni çıkan saçlar olabilir 4. ay iyi bir süre bende de aynı etki olmuştu daha iyi sonuçlar için daha uzun zamanları bekleyin farkı göreceksiniz nitekim buraya 1 yıl 2 ay sonuçlarını atacağım mayıs ayına göre bile fark var kesinlikle resimlerde de bu farkı göreceksiniz 4 ay erken bir süre ama yine de saçlarınızın toparlandığını farkediyorsunuz.

2) Roaccutane tedavimi kistik geçmeyen sivilceli aknelerim için ve saç ile cildimin aşırı derecede yağlanmasından dolayı kullandım kesinlikle çok faydası oldu azaltarak bırakma aşamasındayım.

Resimleri buraya bırakıyorum zaman verimli bir şekilde yavaş ilerliyor.

Saçlarını bu şekilde uzun tutarsan tepe ve arkada problem görünmüyor şakalarda hala açıklık var ancak iyi bir gelişme olmuş ilk haline  göre

Ben dutasteride den yan etki gördüm sperm sıvılaşması ve zevk suyu gelmemesine neden oldu ancak şakaklarda hafif tüylenme var belki yeni çıkan saçlar belki zayıflayan saçlar bilemiyorum, şimdilik kullanmayı bıraktım belki finasted e geçerim

Son olarak saçının ilk halini bilmiyorum ama saçların kıvırcıklanmış sanırım roacutane den kaynaklı ben de 50 mg a geçince saçlarımda kıvırcıklanma oldu bunun nedeni saçın bu dönemde yetersiz beslenememesi imiş acaba roacutane yi bıraktığında süreç hızlanır mı onu merak ediyorum açıkçası

Netice de başarılı bir sonuç olmuş güle güle kullan yeni saçlarını :)

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 30 Kasım 2023, 22:18:59 »
Herkese tekrardan Merhaba en son 9 AYLIK DUTASTERİD KONUSU altına yaptığım fotoğraflı güncellememin ardından birçok kişiden saçların uzun olduğu için seyreklikler belli olmuyor yorumunu alınca benimde gerçekten kafama takılmadı değil diye düşündüm ve saçlarımı iyice kısaltıp buraya resim bırakmak istedim saçlarım uzunkende aslında ellerimi saç köklerim arasında gezdirmeye çalışıyordum ellerim girmiyordu acaba dutasterid benim için bir yanılgı mıydı ? Diye düşündüm ama bu fotoğraflardan sonra bir kez daha emin oldum bu ilacı up uzun yıllar kullanacağım.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Tomodachi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 30 Kasım 2023, 22:55:03 »
Herkese tekrardan Merhaba en son 9 AYLIK DUTASTERİD KONUSU altına yaptığım fotoğraflı güncellememin ardından birçok kişiden saçların uzun olduğu için seyreklikler belli olmuyor yorumunu alınca benimde gerçekten kafama takılmadı değil diye düşündüm ve saçlarımı iyice kısaltıp buraya resim bırakmak istedim saçlarım uzunkende aslında ellerimi saç köklerim arasında gezdirmeye çalışıyordum ellerim girmiyordu acaba dutasterid benim için bir yanılgı mıydı ? Diye düşündüm ama bu fotoğraflardan sonra bir kez daha emin oldum bu ilacı up uzun yıllar kullanacağım.
mükemmel sonuç hocam cböyle devam edin

Tomodachi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 30 Kasım 2023, 22:57:02 »
ayrıca hocam bir sorum olacak 19 yaşındayım 54 gündür fin alıyorum aam saçlarım hala çabuk yağlanıyor dht yeterince baskılanmıyor mudur yoksa altında yatan başka bir sebep var mı

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 01 Aralık 2023, 21:46:05 »
Saç yağlanması dht yanında sebum ile alakalı bir durumdur. Yüzünüz ve cildiniz nasıl yağlanma durumu var mı yüzünüzde ve sivilce ve akne durumunuz hakkında bilgi verirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Tomodachi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 02 Aralık 2023, 12:05:02 »
Saç yağlanması dht yanında sebum ile alakalı bir durumdur. Yüzünüz ve cildiniz nasıl yağlanma durumu var mı yüzünüzde ve sivilce ve akne durumunuz hakkında bilgi verirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
hocam 50 gündür fin,topikal minoxidil ve xpecia kullanıyordum minoxidil sebrorik dermatit neden olduğu için bıraktım birkaç gün önce iğne batması kaşınma vardı ama onlar geçti sadece yağlanıyor kepek oluyor saçım ne yapabilirim sece

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 02 Aralık 2023, 18:45:23 »
düşük doz roacctutane kullanabilirsiniz günlük 10 mg olacak şekilde

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 02 Aralık 2023, 19:55:14 »
 maşALLAH çoşmuş saçlar
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

borella01

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 03 Aralık 2023, 16:52:26 »
dudasterid ön tarafa etki etmiş çok belli fin ile bu duruma biraz zor gelirdi açıkçası ama yan etki durumu dudasterid konusunda insanı tedirgin ediyor siz sanırım yan etki görmediniz pek doğrumudur.

Facebook Twitter Instagram