Gönderen Konu: Duşta Dökülen Saçlar  (Okunma sayısı 450 defa)

kelimsi05

• Sr. Member
Duşta Dökülen Saçlar
« : 23 Mart 2023, 20:08:28 »
Herkese hayırlı ramazanlar. Benim sorun şu gün içinde çok dikkat ederim günde en az 5-10 defa saçları hafiften çekerim yukarı doğru akşam tararım vs totalde dökülen ele gelen 3 4 ü geçmez ancak duş saç kurutma vs derken 30-40 saç teli gidiyor. Gerçekten gün içinde takıntılı derecede dikkat ediyorum yok gibi bir şey dökülen fakat bu duşta yaşadığım sorun neden bunu çözemiyorum var mı bilgisi olan? Not: her gün duşa girerim ve 1 şampuanlama yaparım.

orientis

• Hero Member
Ynt: Duşta Dökülen Saçlar
« Yanıtla #1 : 23 Mart 2023, 20:11:46 »
bro gerekirse 200 tel dokulsun.sac kalinliginda problem yoksa ne kadar dokuldugunun bir onemi de yok

Burada olduguna gore saclarin da ayni zamanda inceliyordur
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

kelimsi05

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 23 Mart 2023, 20:31:23 »
bro gerekirse 200 tel dokulsun.sac kalinliginda problem yoksa ne kadar dokuldugunun bir onemi de yok

Aslında benim sorunum şakakları 20-22 yaşlarında kaybettim öyle kaldı saçlar. İlk konularımda var saçlarımın hali yıllardır aynı duruyor. Sadece beyazlamaya başladı o fotoğrafa göre. 30 ları da geçeyim şakaklara ufak bir ekim düşünüyorum.
  • Yaşınız 26

yigittttgngr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2023, 00:09:05 »
Aslında benim sorunum şakakları 20-22 yaşlarında kaybettim öyle kaldı saçlar. İlk konularımda var saçlarımın hali yıllardır aynı duruyor. Sadece beyazlamaya başladı o fotoğrafa göre. 30 ları da geçeyim şakaklara ufak bir ekim düşünüyorum.

Fotoğrafları görmedim ama genel saç kalitesi çok düşük değilse olgunluk çizgisi olabilir tabii açıklığı görmeden emin olamam ama çok aşırı bir açıklık yoksa bu da bir ihtimal

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2023, 01:08:58 »

ince derken Saç telinin Tüy gibimi olması gerek

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2023, 02:52:32 »
 hayırlı ramazanlar.bunu çok kere yazdık.saçların en hassas olduğu an ıslak olduğu andır.ondan duşta kurularken falan nazik davranmalı sorun yok.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram