Saç Ekimi Sonuçları
Ben de 1 ay once Asuman Hanim’in oraya ektirdim. On cizginiz cok guzel olmus yuzunuze de cok yakisacagini dusunuyorum saclar ciktiktan sonra. Ekim de saglikli duruyor. Guzel bir sonuc alacagina eminim dostum. Umarim ikimizin de son kel senesi olur
asumanın yuzdesi yuksek çıkar rahat ol.2.ekim geriden gelebilir.4000den fazla var orda
olur rahat ol asuman iyi ekiyor
Açık alana göre saç ekiminiz güzel planlanmışön çizgi ve kim sıklığı gayet güzel umarım sonucunuzda güzel olur
zor bir alan donör kısıtlı alan çok geniş duruyor umarım güzel olur sonucunuz takipte olacağım konuyu
Ekiminizi özellikle takip edeceğim. İkinci ekime göre gayet güzel bir ekim olmuş. Benim donor bölgeme çok benziyor. Bende ikinci ekimi inşallah sıkıntı çıkmazsa müsait olduğum zamanda Asuman hanıma yaptırmayı düşünüyorum. Hayırlısı olsun kardeşim.
Açık alan geniz donör kısıtlı ama planlama duruma göre çok mantıklı ve doğru saç ekiminiz kaliteli yapılmış hayırlı olsun.
tebrikler güzel bir yer seçmişsiniz. açıklık alanınıza göre gerçekten sık ve güzel bir ekim gözüküyortepe için ikinci ekim düşünür müydünüz? ayrıca var olan saçları güçlendirmeniz için finasteride kullanmanızı öneririm