Merhaba;
Size ekim aşamasından bahsedeyim daha önceki ekimimide bu forumda paylaşmıştım ama maalesef olumsuz sonuçlanmıştı bu sefer 1.5 yıl burayı takip edip Asuman Hanıma ekim yaptırmaya karar verdim 22.03.2023 Tarihine randevu aldım Asuman Hanım gerekli incelemeleri yapıp sadece ön ve arkaya doğru tek seferlik bi ekim olacağını ikinci bi ekime yeterli greftin olmadığını ama bu kısımın beni yeterince tatmin edeceğini belirtti bende zaten tepeyi topikle kapatmayı düşünüyorum 3500 greft civarı çıkabileceği kanısına vardı ve öylede oldu 3600 greft çıktı ilk önce Ozan Bey tıraş kan alma anestezi işlemlerini gerçekleştirdi iğne korkumdan ve acıdan onu çok uğraştırdım ama hiç usanmadan sakinleştirerek gayet kibar şekilde yardımcı oldu daha sonra Elif Hanımla beraber alım işlemi başladı oda sağolsun beni kırmayıp fazla çıkartmaya çalıştı daha sonra Asuman Hanım gelip kanalları açtı ve Enes Bey ekim işlemine başladı Elif Hanımla beraber sohbeti ve ilgisi gayet güzeldi daha sonra Özlem Hanımdan gerekli ilaç ve bilgileri alıp hastaneden ayrıldım sabahına ilk yıkama kendileri tarafından gerçekleştirildi Özlem hanıma sayısız soru sormamıza ve işlerimizi halletmesine rağmen hiç bıkmadan usanmadan ilgilenmesini yazmadan geçemem…Günü geldikçe paylaşımlarımı yaparım zaten…
Bu formun kıymetini bilin derim herkese Hayırlı ekimler !
*Ekilen 3600 Greft
*Yaş 33 İkinci Ekim
Takviyeler Şimdilik
Xpecia
Redoxan c d çinko
Hormon testinden sonra ne gerekiyorsa söylücekler onlarıda eklerim…