1. AY GÜNCELLEMESİ
Arkadaşlar şok dökülme hızlı bir şekilde devam ediyor.
En önemli sıkıntım şu: Enfeksiyonlu bölge geçer dediler ama geçmedi, doku düzelir dediler henüz düzelmedi, o bölgeden saç çıkar dediler ama henüz çıkmadı. Yani açıkcası pirince giderken bulgurdan olmuş gibi hissediyorum kendimi. Çünkü kafamın tam ortasında ve hangi açıdan bakarsanız bakın görülen bir yerde bu enfeksiyonlu yer. Yani iki gün sonra saçlarım çıktığında kısa kestirsem veyahut yaşlanınca saçlarım tekrar dökülse, eskisinden çok daha kötü bir görüntüye sahip olacağım. Kafamın tam ortasında kocaman bir yara var çünkü. Üstelik bu enfeksiyonun ameliyat esnasında olduğuna eminim. Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazsınlar bu enfeksiyondan kalan yara izi geçecek mi? Oradan saç çıkacak mı? Oradaki dokum eski haline dönecek mi? Bunun için bir şey yapmam gerekiyor mu bu aşamada?
İkinci mesele ise ekim bölgemin kızarıklığı devam ediyor. Bu normal bir durum mudur? Bir de ensemde bir noktada yuvarlak bir kırmızılık var, muhtemelen donör bölge bile değil orası ama neden böyle kızardı anlamış değilim.
Benim gibi titiz bir adamın başına nasıl bu gelir hayret ediyorum. Herkes 1 hafta oturarak uyur, ben 15 gün uyudum. İlk 15 gün evden çıkmadım ne yağmur ne güneş ışığı görmedim. 1 ay boyunca gömlek giydim kafama hiç bir şey dokundurtmadım. Ve daha birçok şey, yani kliniğin dikkat edin dediği her ne varsa fazlasıyla fazlasıyla uyguladım ama şu anda canım sıkkın.
FOTOLARI EKLİYORUM.
ENFEKSİYON BÖLGESİ YAKIN FOTOLAR BİR SONRAKİ GÖNDERİDE AYRICA EKLEYECEĞİM.