KABUK DÖKÜMÜ, EKİMİN 17. GÜNÜ, İLK YIKAMANIN 15. GÜNÜ
Kendim hiç dokunmamış olmama rağmen kabukların %80'i kendi kendine dökülmüştü zaten ama yine de döküm için gittim. Klinikte kalan çok az miktarda kabuğu da döktüler.
Enfeksiyonlu bölgeden saç çıkacağını, ayrıca orada yara izi kalmayacağını ve eski haline döneceğini belirttiler.
Genel manada şimdilik güzel gidiyormuş süreç.
Benim de hissiyatım aynı şekilde, enfeksiyonlu bölge hariç geri kalan her şeyden memnunum. Kafamda bayağı saç var, inanılmaz
Propecia hap(finasterid) + Xpecia hap (vitamin) karar verdim 770 TL ödeyerek satın aldım. Broşürde rogaine veya minoxidil de öneriyor aslında ama minoxidil kötü bir şöhrete sahip olduğu için henüz satın almadım. Forumdaki yorumlara göre karar vereceğim. Siz ne dersiniz?
Bu arada bu meselelere karar veremeyenler için Serkan Aygın kliniğin hemen arkasında Şişli Fulya Eczanesi var. Sürekli saç ektiren müşterilerle muhattap oldukları için saç ilaçları konusunda uzmanlaşmışlar. Hatta bu finasterid jel + minoxidili de kendileri hazırlayıp, paketleyip satıyorlar. İhtiyacı olanlar oradan alabilir veya bilgi edinebilir.
Bana propecia yerine finhair diye bir ilaç(aynı madde ve mg), xpecia yerine de h-360 plus tablet diye bir şey (xpecia'ya göre biraz daha fazla vitamin var ama mg'leri belirtilmemiş) önerdiler fakat ben tercih etmedim. Klinik neyi öneriyorsa onu aldım.
EVEEET, ŞİMDİ YORUMLARI, GÖRÜŞLERİ, İYİ DİLEKLERİ, POHPOHLAMALARI ALABİLİRİM