bu kadar geniş bir alanda 4600 greftin yapacağı iş bu kadar bunun bir tık fazlasını ancak asuman hair gibi merkezler yapabiliyor bu konuda biraz merkezin hakkına giriyorsun bana göre ama tabi saygı duyuyorum düşüncene yanlış anlama dostum .çoğu yerde 4600 greftle böyle bir açıklığın sendeki sonucun en fazla yarısı elde ediliyor .ayrıca bence saçını biraz uzat ve tarama stilini değiştir .saç ekimi dediğin sonuç anlamında birazda yapacağın ilizyonla alakalı iyi yada kötü görünmesi anlamında.
Kliğini kötülemiyorum aslında, saçlarım çok kötü oldu da demiyorum. Sadece beklediğim gibi gitmemesi konusunda eleştiriyorum. Bu da hakkım. Yani haklarına girmiş değilim. Yine de yorum için teşekkür ederim.
Merhaba, konu bildiğim bir konuydu. Ben de Ersin Bey'in ekibine ekim yaptırdım, şimdi de revizyon olacağım. Başından sonuna kadar tekrar okudum. Forumunuzdaki verdiğiniz hissiyat biraz heyecanlı ve histerik davranarak kliniği yönlendirmiş olabileceğiniz yönünde oldu benim nazarımda. Bu da erken bir revizyona gidilmesine neden olmuş sırf müşteri memnuniyeti odaklı. Bilgim dahilinde 1 sene beklemek gerekiyor optimum senaryoda. Ama hekim değilim, belki de medikal bir altyapısı yoktur bu durumun... Yani 6 ay sonrasında da sağlıklı bir ekim yapılabiliyordur. Sonuçta ciddi bir medikal risk olsa Serkan Aygın gibi bir marka bu riski göz göre göre almak istemez diye düşünüyorum. Her şeyin sonunda, bu kadar greftle memnun olacağınızı düşünüyorum bir - bir buçuk sene içerisinde... Kliniğin ücretsiz böyle bir olaya girmesi de iyi bir şey bence günün sonunda. Fakat tepe bölgeniz için cephanenizi yitirmiş olabilirsiniz bildiğiniz üzere. Benim de bir sene oldu revizyon istedi Serkan Hoca, bakalım şimdi 25'inde operasyonum olacak. DHT baskılayıcı kullanmanıza rağmen dökülmeniz devam etmiş ise dökülmenizin farklı bir sebebi olabilir veya dozajda bir problem olabilir, fakat muhtemelen dozaj ve yan etki arasında korelasyon söz konusudur. Günün sonunda klinikler maalesef sihirbaz değiller, ben en nihayetinde memnun olacağınıza inanıyorum ama bence "her şeyin gereği gibi yapıldığını ve yanlış bir şey yapmadığınızı, yanlış bir klinikte olmadığınızı" düşünüp müsterih olmaya gayret etmeye çalışın. İnşallah istediğiniz gibi olur.
Beygirbey, seni çok iyi anlıyorum. Kliniğe yeni gittin ve revizyon için konuştunuz. Kliniğin işinin arkasında olduğunu düşünüp güven seviyen arttı, etkilendin ve "adamlar işini yapıyor ya, müşteriler abartıyor" gibi şeyler düşünüyorsun. Aynı şeyleri ben de hissetmiştim herkes gibi oradan biliyorum. Bu yüzden de benim histerik davrandığımı düşünüyorsun. (Histeriğin ne demek olduğunu bildiğini farzediyorum)
Hayır kardeşim, ben histerik davranmadım. İlk ekimimde,
ameliyat esnasında kafamda nekroz oluştu ve buna bağlı oluşan boşluktan ötürü endişe duydum bu kadar. Nekroz sonradan oluşsaydı hatayı kendimde arardım. Benim en temel problemim bu, tüm sıkıntılar buradan çıkıyor. İkinci ekimin erken olduğuyla ilgili ise daha önce de söylediğim gibi, bunu ben bilemem ki, ben kliniğin tüm talimatlarına uydum, ikinci ekim şu zaman olsun dediler tamam dedim, ben doktorun söylediğinin üstüne ne söyleyebilirim yani.
Ama ben biraz heyecanlı olduğum için ekimi 1. yıl yerine 6. ayda yapmış olabilirler o konuda haklısın. Ama yine de eğer bu bir problemdi ise kliniğin "6. ayda ekim olmaz 1. yılda gel" demesi gerekirdi. Yani heyecanlıyım diye riskli bir şey yapmamışlardır heralde, en azından öyle umut ediyorum.
Öte taraftan ben kliniği kötülemiyorum, saçım çok kötü oldu da demiyorum. Sadece henüz beklediğim gibi gitmedi onu söylüyorum. En başından beri artısıyla eksisiyle, her şeyi makul bir şekilde paylaşmaya çalışıyorum. Klinik düşmanım ya da dostum değil. Olumlu ve olumsuz taraflarını eşit bir şekilde paylaşmaya dikkat ediyorum. Sürecin sonunda her ne kadar fazladan 2000 greft kaybetsem de ben de güzel bir görünüme kavuşacağıma inanıyorum dediğin gibi. İnşallah öyle olur. Yorum için teşekkürler.
2.ekimi çok erken yapmışlar bunu şundan dolayı diyorum ekim diğer saçları da etkiliyor ve zayıflatıyor ancak şu an revizenin 2.ayında olduğunuz için hem önce ekilenler zayıflamış hem de daha revize ekilenlerden hiç çıkış olmamıştır. Saç deriniz çok parlak yani zor bi ekim olur bu tip deriye genelde ama ona rağmen ben 6 7 ay sonra çok tatmin etmese de fena bir görüntü olmayacağını düşünüyorum stres yapmak en kötü şey.
Teşekkürler. Erkenlik konusunda dediğim gibi, ben anlamam, klinik ne dediyse ona uydum. Dediğiniz gibi ikinci ekim belki de ilk ekilenleri zayıflatmıştır, olabilir. Ama umarım ki kayıp olmamıştır, kayıp olduysa çok saçma olur çünkü.
BU ARADA İKİNCİ EKİMİN 3. VE 4. AY GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞMADIM HENÜZ. BUGÜN YARIN PAYLAŞIRIM. ŞU ANDA DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR SAÇLAR.