Huhuuu, kimse yok mu? Herkes tatilde mi? Hiç cevap gelmemiş
4. ay bitişi fotolarını ekliyorum.
Yorumlarım:
1- Kliniğe enfeksiyonlu bölge için göründüm. Serkan bey şanına yaraşır bir şekilde işinin arkasında durdu ve ikinci bir ekime karar verildi. 1.600 üste, 125'er şakaklara olacak şekilde. Böylece güvenilir, paraya değil işe önem veren bir klinikte operasyon yaptırmanın rahatlığını hissettim gerçekten.
2- Hem enfeksiyondan ötürü açıklık kalan alanlar hem de genel bir sıkılaştırma yapılacağı söylendi. Herhalde diğer alanlarda da problem gördü Serkan hoca.
3- Ben arka-tepe bölgem için ikinci bir ekimi ilerde her türlü yaptırmayı düşünüyordum, ama bu alınacak olan 1.850 kök cephaneden tüketmiş olacak.Bu yüzden ilk ekimimin çok daha sıkı olacağına sevinsem mi, yoksa ikinci arka-tepe bölgem için köklerimin azalacağına üzülsem mi bilemedim. Hatta bu yüzden acaba hazır operasyona girecekken arka-tepe bölgeye de ekim yapmalarını istesem diye düşündüm ama bir ekim parası daha ödeyemem tabii şu anda. Yarı fiyatına yaparlar mı acaba?
4- Operasyon tarihi, ilk ekimin 6. ayına tekabül ediyor. Yani henüz 1 yıl dolmadan ikinci ekim yapmak hem donöre hem ekim bölgesine zararlı olur mu acaba tecrübeniz var mıdır?
5- Saçların durumunu takip edebilmek için sürekli kısa tutuyordum. Artık biraz uzatmaya karar verdim. Fakat sanki çok az saç çıkıyor gibi hissediyorum. Yani henüz çıkmış ama uzamamış olanları + çok ince cansız olanları falan da komple hesaba kattığımda hiç 4600 kök gibi değil. Daha ziyade 2000-2500 kök gibi duruyor. Sizce ekilenlerin yarısı ölmüş olabilir mi? Yoksa 4. - 5. aydan sonra da deri altından çıkan yeni saçlar oluyor mu? Yoksa çıkacak olanlar zaten çıkmış mıdır bu zamana kadar? Bu kadar mı yani?
Ne diyorsunuz arkadaşlar bu bilgiler ışığında?