Gönderen Konu: ARKADAŞLAR SİZCE EKİM YAPTIRMALIMIYIM YAŞIM 21 İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM  (Okunma sayısı 635 defa)

bunnypress

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
ARKADAŞLAR MERHABA DEĞERLİ VAKTİNİZİ ÇALDIĞIM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM. DOĞUŞTAN ALNI BİRAZ AÇIK BİR ARKADAŞINIZIM. AİLEMDE DAYILARDA VE AMCALARDA SADECE ŞAKAK AÇILMASI FELAN VAR GERİ KALAN BÖLGELER DOLU GİBİ. SİZDE BİLİYORSUNUZ Kİ SAÇLAR GÖRÜNÜŞÜN 1 NUMARALI ETMENI VE BU DURUM BENIM CANIMI COK SIKIYOR. DÖNOR BÖLGEMİDE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. SİZCE GÜZEL BİR EKİM OLABİLİR Mİ. CEVAP VERENLER İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM VERMEYENLERİN CANI SAĞOLSUN PROBLEM DEĞİL. VE KİMDE EKTİRMELİYİM ORTALAMA FİYATTA SÖYLERMİSİNİZ. TEŞEKKÜRLER

Romanadam

• Sr. Member
genetik dökülme banada yok gibi geldi .iyi bir merkezde ön bölgeye 1500 kadar bir greftle sorununu çözebilirsin .varmı aklında bir yer.

bunnypress

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
asuman haire baktım çok güzel ekimleri var sen ne diyorsun sence uygunmu kardeşim

emekli kel

• Hero Member
 once olan saçı korumayı arastır genetik dokulme bir omur devam ediyor donorde sınırsız değil.one doğru yerde ufak bir ekimle halledersin saçı ama onceliğin geneli korumak olsun.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Andrea

• Hero Member
Emekli kel abim yine tecrübesini konuşturmuş kesinlikle bence de ekimden önce yapılacak ilk şey var olanı korumak

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
şu an değil ileride ekim düşün şu an saçların ıdare eder iyi duruyor  yaşında küçük
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
bu yasta sac ekimine baslarsan , gencliginin enerjisini bununla harcarsin .

dökülmen devam edecegi icin ve  simdilik ekime ihtiyacin da yok.

emekli kel

• Hero Member
 konustururum tecrubemi ertele ekimi kontrol altına al dokulmeni sonra kucuk bir dokunusla doldur önleri
 bilirim insan genclikte saçı tam ister ama ekim adayı once dokulmeyi frenler sonra saça dokunur ekimci eller kotu yer ekerse doğal olmaz hayatını beller.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Andrea

• Hero Member
Aynen öyle abi daha dün gibi hatırlıyorum bu foruma ilk geldiğimde konuma ilk sen yorum yapmıştın o zamanlar önlere saç ekimi yaptırma kafasındaydım ve zaten sen de takdir edersin ki saçlarımı 1500 graftlik bir operasyonla bitirmiş olacaktım ama şimdi geriye bakıyorum da ekimi yaptırsaydım agresif dökülme devam edecekti bunub dışında DHT bin etkisi altındaki yağlı ve kızarıklı saç derisi de cabası olacaktı

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Eksi sözlük

• Sr. Member
saç ekimine şu am gerek yok erken bence

[1] GÖKHAN 》》

• Yeni üye
  • *
Abiler var olan saçı korumak için ne yapmaliyiz finasterid harici başka bi öneriniz varmi

emekli kel

• Hero Member
2 yontem var ya hormonu baskılıan ya saç kokunu hormona guclu hale getircen.finasteridle hormonu baskılamıorsan masajla dermollerle saç kokunu guclendir.saçı damardaki kan besler bunlarda  dolaşıma iyi gelir

Andrea

• Hero Member
Biotin ve diğer takviyelere de yönelebilirsin.

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

emekli kel

• Hero Member
Aynen öyle abi daha dün gibi hatırlıyorum bu foruma ilk geldiğimde konuma ilk sen yorum yapmıştın o zamanlar önlere saç ekimi yaptırma kafasındaydım ve zaten sen de takdir edersin ki saçlarımı 1500 graftlik bir operasyonla bitirmiş olacaktım ama şimdi geriye bakıyorum da ekimi yaptırsaydım agresif dökülme devam edecekti bunub dışında DHT bin etkisi altındaki yağlı ve kızarıklı saç derisi de cabası olacaktı
agresif dokulme devam ederken ekim hatadır agresif dokulmeye eken ekimcinin hayatı sırf paradır hastasını uyarmamak karakterdeki yaradır once dokulme frenlenmeli yoksa hastanın bahtı karadır

« Son Düzenleme: 24 Mart 2023, 00:52:56 Gönderen: emekli kel »

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
konustururum tecrubemi ertele ekimi kontrol altına al dokulmeni sonra kucuk bir dokunusla doldur önleri
 bilirim insan genclikte saçı tam ister ama ekim adayı once dokulmeyi frenler sonra saça dokunur ekimci eller kotu yer ekerse doğal olmaz hayatını beller.
döktürmüşsünüz hocam :D

Facebook Twitter Instagram