Gönderen Konu: Jilet hk  (Okunma sayısı 232 defa)

efkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Jilet hk
« : 22 Mart 2023, 20:09:54 »
Merhaba. Ekim sonrası 1.aydayım. Deride herhangi bir kabuk yok. Aşırı beyaz olduğum için sadece kızarlıklık vardı. Tıraş köpüğü ile saçımı jiletle aldım. Elbette yapmasam daha iyiydi. Tahriş olmadı, kanama da olmadı. Bu durumda, saç köklerinin zarar görmüş olmasını bekler miyiz? Bir şey olmamıştır değil mi? Sonuçta bastıra bastıra masaj da yapıyoruz saç derisine. Enfeksiyon riski dışında bir sorun gündemde olabilir mi bu durumda?
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Dr.hair

• Hero Member
Ynt: Jilet hk
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2023, 21:00:05 »
Enfeksiyon açısından zarar vermez . Ama 6 ay makine bile önermiyorlar . Sadece makas tavsiye ediyorlar

efkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2023, 21:05:38 »
Enfeksiyon açısından zarar vermez . Ama 6 ay makine bile önermiyorlar . Sadece makas tavsiye ediyorlar

Evet, mantıklı olan bu. Elleme, kendi kendine toparlansın. Ben de saç ekimi yapan kişi olsam, olası risklerin önüne geçmek için makine bile önermem. Düşünsene, haftada onlarca saç ekiyorlar ve bir kişi bile kafa derisini kesse, ya da mikrop kaptırsa uğraş dur. Ama dediğim gibi, kanama-tahriş olmadı. Malesef böyle bir topa girdim ve endişeleniyorum şuan saç köklerine zarar vermiş olabilir miyim diye. Şok dökülme de bitmiş gibiydi. Sizlerden yorum bekliyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2023, 22:04:04 »
 bişi olmaz .masajda dermollerde ekimden sonra hemen yapılmaz.bir daha jiletle alma.hep aynı seyi yazıyorum bir arkadas ektirdi dik olmuş dedi 1 2 aylık ekimi baska bir dra cektirdi kokten saçlar geri gelip durdu onları aldırana kadar mahvoldu.kokten cekildi gene geri geldi.kanama  olmadıkça bişi olmaz ama bir daha alma.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

efkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2023, 22:18:18 »
Emekli kel hocam, dik çıkması ve arkadaşınızın tekrar kökleri aldırmasıyla benim durumun bağlantısını tam anlayamadım, tekrar tekrar okudum ama. Biraz daha açarsanız çok mutlu olurum.

Bu masaj meselesiyle ilgili bir sorum daha var, ekimden sonra, ekilenlerle beraber hazırda mevcut saçlarımda da dökülmeler oldu. Bölge bölge bebek poposu gibi oldu yüzey. Orijinal saçlarda da dökülme olabileceği, ekilenlerle beraber onların da geleceğini söylediler. Prp yaptılar, masaj yap dediler. Bu duruma ilişkin bir itirazınız olur mu? Jiletle almam ve kendi saçlarımda da dökülmeler olmasıyla ilgili bir olumsuzluk olur mu ilerleyen süreçte? Ne dersiniz?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2023, 22:22:20 »
 sondan baslayayım olumsuzluk olmaz.ekimde cılız saçlar ölür.kotu yer ekerse araya girdiği tum saçları öldürür.birde tranva muhabbeti vardır.saçlar tranvaya uğrar bayağı gorulen bir durum 4 5 ayda geri gelir.merkezde onu demiş.
 cımbız muhabbeti şu o saçlar kolay kolay zarar gormez arkadas kokunden cımbızı daldırtıp cektirdi saçlar gene geri geldi kökünden cekilmesine rağmen seninki yuzeysel bir muhabbet ondan birsey olmaz ama gene bir daha yapma.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

efkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2023, 22:30:31 »
İlgili ve detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim Hocam, içimi de rahatlatmış oldunuz. Selamlar

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2023, 22:36:52 »
 rica hocam selam bizden

Facebook Twitter Instagram