Gönderen Konu: The Hair Clinic (Ahmet Tosun)/ 14.03.2023 / 4000 greft  (Okunma sayısı 2729 defa)

umitalakas01

• Yeni üye
  • *
  • Bilgisayar Programcısı
Ynt: The Hair Clinic (Ahmet Tosun)/ 14.03.2023 / 4000 greft
« Yanıtla #16 : 05 Nisan 2023, 01:02:54 »
Abi senin kafa zaten komple kel sayilir bu yuzden senin çizgi iyi olmuş.
Ama bu abinin kendi saçları iyi bir sıklıkta bu yuzden var olan on cizgiden devam edip yanları doldursa daha iyi olurdu bence.
Doğru benim açıklık çok fazla olduğu için ben beğendim kişiden kişiye değişir tabii ama bu süreçlerde en çok sorun psikolojik etki diye düşünüyorum şansın varsa hayatında sorunsuz zamanlarına denk gelir ekim tutar şansın yoksa çok sıkıntılı zamana gelir verimli olmaz ondan dolayı ben her zaman kendimi en kötü senaryoya hazırladım pek sorun etmiyorum ama bu şu değil ya ektim çıkarsa çıkar çıkmazsa umrumda değil gibi algılanmasın kısaca gününüz güzel huzurlu geçsin  :D
  • Ekim Tarihi: 30.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi The Hair Clinic Ahmet TOSUN
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31136.0

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 05 Nisan 2023, 01:12:16 »
Doğru benim açıklık çok fazla olduğu için ben beğendim kişiden kişiye değişir tabii ama bu süreçlerde en çok sorun psikolojik etki diye düşünüyorum şansın varsa hayatında sorunsuz zamanlarına denk gelir ekim tutar şansın yoksa çok sıkıntılı zamana gelir verimli olmaz ondan dolayı ben her zaman kendimi en kötü senaryoya hazırladım pek sorun etmiyorum ama bu şu değil ya ektim çıkarsa çıkar çıkmazsa umrumda değil gibi algılanmasın kısaca gününüz güzel huzurlu geçsin  :D

Herkes iyi sonuc almak icin iyi merkezler secer ama her iyi merkezde de %100 bir basarı olmaz.
Ben suan saclarimi one tariyorum biraz kabartiriyorum iyi bir sekil yapiyorum ve kimse ekim oldugunu anlamiyor. Aynanin karsisina gecince ekilen yerleri gormuyorum bu beni mutlu ediyor.
Sanki hic operasyon gecirmemis gibi hissediyorum.
Zaten saclar ciksin cikmasin benim de umrumda degil cunku ben elimden geleni yaptim 2 ekim yaptirdim ayni alana.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 05 Nisan 2023, 01:15:16 »
Herkes iyi sonuc almak icin iyi merkezler secer ama her iyi merkezde de %100 bir basarı olmaz.
Ben suan saclarimi one tariyorum biraz kabartiriyorum iyi bir sekil yapiyorum ve kimse ekim oldugunu anlamiyor. Aynanin karsisina gecince ekilen yerleri gormuyorum bu beni mutlu ediyor.
Sanki hic operasyon gecirmemis gibi hissediyorum.
Zaten saclar ciksin cikmasin benim de umrumda degil cunku ben elimden geleni yaptim 2 ekim yaptirdim ayni alana.

umitalakas01

• Yeni üye
  • *
  • Bilgisayar Programcısı
« Yanıtla #19 : 05 Nisan 2023, 01:26:34 »

Kesinlikle katılıyorum ben de kendi durumumu biliyorum 2 ekim diye planladım keşke daha önce yapsaydım diyemiyorum çünkü daha önce çalıştığım iş çok stresli ve sürekli güneşte yağmur çamur gibi durumları oluyordu izin zaten sorundu sonuçta zayıf bir donör var işimi şansa bırakamazdım şuan masa maşında çalışıyorum rahatım stres yorgunluk yok çok şükür çevredekiler zaten kel diye alışmış ben kendim için ekmek istedim gerçekten özgüven eksikliği yapıyor en azından ben çok hissediyorum onu bakla hayırlısı
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 05 Nisan 2023, 01:37:10 »
Kesinlikle katılıyorum ben de kendi durumumu biliyorum 2 ekim diye planladım keşke daha önce yapsaydım diyemiyorum çünkü daha önce çalıştığım iş çok stresli ve sürekli güneşte yağmur çamur gibi durumları oluyordu izin zaten sorundu sonuçta zayıf bir donör var işimi şansa bırakamazdım şuan masa maşında çalışıyorum rahatım stres yorgunluk yok çok şükür çevredekiler zaten kel diye alışmış ben kendim için ekmek istedim gerçekten özgüven eksikliği yapıyor en azından ben çok hissediyorum onu bakla hayırlısı

Benim alın acık şakaklar da doğuştan yoktu ilk resimde de görüldüğü gibi saçları arkaya atınca sanki dökülmüşte öyle olmuş gibi bir hava yaratıyor bu yuzden cevremdekiler saclari erken dokmussun filan diyorlardi.Şimdiyse keske ekim yaptirmasaydin saclari one atinca yanlarin kapandi diyorlar.

umitalakas01

• Yeni üye
  • *
  • Bilgisayar Programcısı
« Yanıtla #21 : 05 Nisan 2023, 01:58:27 »
Benim alın acık şakaklar da doğuştan yoktu ilk resimde de görüldüğü gibi saçları arkaya atınca sanki dökülmüşte öyle olmuş gibi bir hava yaratıyor bu yuzden cevremdekiler saclari erken dokmussun filan diyorlardi.Şimdiyse keske ekim yaptirmasaydin saclari one atinca yanlarin kapandi diyorlar.
Aynanın karşısına geçip iyi ki olmuşum diyorsan tamamdır paşa sonraki süreç varolanı korumak asıl iş o zaman başlıyor
  • Greft Miktarı 5100
  • Yaşınız 30

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 05 Nisan 2023, 02:09:44 »
Aynanın karşısına geçip iyi ki olmuşum diyorsan tamamdır paşa sonraki süreç varolanı korumak asıl iş o zaman başlıyor

2 operasyon gecirdim var olan saclarim ilk haftalar yogun dokuldu sonrasinda topladi.
Suan dokulmem yok. Prp ve mezoterapiler yaptiriyorum. Guzel de bir sampuan kullaniyorum idare ediyorum.
Ekim konusunda ise iyiki ektirmisim demiyorum cunku umdugum gibi birsey olmadi. Ha ama hic ektirmeseydim icimde hep ukte kalicakti.
Bu yuzden bilmiyorum yani ektirmekle iyi mi yaptim yoksa kotu mu?

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 05 Nisan 2023, 02:11:44 »
2 operasyon gecirdim var olan saclarim ilk haftalar yogun dokuldu sonrasinda topladi.
Suan dokulmem yok. Prp ve mezoterapiler yaptiriyorum. Guzel de bir sampuan kullaniyorum idare ediyorum.
Ekim konusunda ise iyiki ektirmisim demiyorum cunku umdugum gibi birsey olmadi. Ha ama hic ektirmeseydim icimde hep ukte kalicakti.
Bu yuzden bilmiyorum yani ektirmekle iyi mi yaptim yoksa kotu mu?

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30058.0

Evet henuz surecim bitmedi ama bence beni tatmin edecek birsey olmayacak gibi

colombi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 08 Nisan 2023, 16:48:44 »
kabuk sonrası görüntü ön çizgi ekilen alandaki yönler gayet sağlıklı ve güzel maşallah kardeşim
yorumun için çok teşekkürler hitnell yakında fotoğraf yükleyeceğim. büyük oranda döküldü saçlar 7-8 güne tamamen dökülür diye düşünüyorum

colombi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 08 Nisan 2023, 16:52:30 »
Ön çizgin gayet yerinde. O kadar geri çekmek sıkılığa bir wow etkisi sağlamaz.

Kaç yaşındasın ?
yaşımı vermek istemiyorum üniversite öğrencisiyim . Bende memnunum çizgimden .Sonuç güzel olacak umarım

colombi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 08 Nisan 2023, 16:53:04 »
Ahmet bey’in ön çizgi olayını beğeniyorum zaten istediğim ön profil görüntüsü takipteyim merakla bekliyoruz  :D
çok teşekkürler  :)

colombi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 12 Temmuz 2023, 15:57:04 »
Merhabalar tekrardan. 63. günümde prp yaptırdım. Şuan gayet iyi ilerliyor süreç. Memnunum diyebilirm. 117. gün bugün ve yarın 2. prpmi yaptıracağım. Bakalım süreç nasıl devam edecek. fotoğrafları aşağıya bırakıyorum. İlk fotoğraf 63. gün, diğer 3 fotoğraf bugüne ait.

Baltaras

• Yeni üye
  • *
  • ahmet tosun saç ekimi
    • https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=32103.0
« Yanıtla #28 : 12 Temmuz 2023, 16:31:49 »
şuan kendi konumu açtım altta da senin konuna tıkladım
az kaldı senin konuya foto yüklüyordum :)

ama senin konuya bakınca kısa sürede böyle bir değişim muhteşem duruyor
 |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
  • Ekim Tarihi: 06.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5800
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi the mossi london seti

colombi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 12 Temmuz 2023, 16:43:01 »
şuan kendi konumu açtım altta da senin konuna tıkladım
az kaldı senin konuya foto yüklüyordum :)

ama senin konuya bakınca kısa sürede böyle bir değişim muhteşem duruyor
 |-nazarboncugu-| |-nazarboncugu-|
ahahaha teşekkürler. Umarım sizinde istediğiniz gibi olur

Facebook Twitter Instagram