Hayırlı olsun. Simetri konusunda bir gariplik görünmüyor, evham yapmayın Saç ekiminin başarısını en çok etkileyen şeylerden biri de kafa rahatlığı. İçinizi rahat tutun, birkaç ay sonra iyi sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Şok dökülme bir süre daha devam eder, ekim güzel görünüyor donör de çabuk toplamış.
Kızarıklıklar 3. ay gibi azalıyor, o konuda da yapacak çok bir şey yok. Benim konumu incelerseniz görebilirsiniz.
Sağolun sizin ekim de hayırlı olsun. Bu asimetriyi ben de takmamaya çalıştıkça aynada fotolarda karşıma çıkıyor sinsi sinsi zihnime işliyor yapamıyorum önden bakınca çok bariz…
Şok dökülme benim şok dökülmeye göre çok yavaş maşallah
Sağolun hocam sanırım süreç yavaşlığından çünkü dün bayağı döküldü saç hep 6-7 tel olurdu dün nerden baksan bir 20-25 tel gitti…
Saç çizgisi için görüşlerinize katılıyorum ama bu sorun edilecek bir durum gibi görünmüyor bence çünkü saç uzadığında doğal şeklini alacaktır, içiniz rahat olsun
İnş hocam ben de kendime öyle telkin ediyorum inş uzarsa güzelce belki daha az göze batar…
şok dökülme süreccinde simetri olur bu gayet normal bir durum yalnız şok dökülme tamamlanmamış bence epey daha dökülür.
Dediğiniz gibi oldu hocam:) dün epey bir döküldü… dökülmesi değil de çıkması önemli…
durum gayet normal şok dökülmedesin her şey güzel merak etme
Teşekkür ederim hintell, inş uzar güzelce saçlar ve o zaman asimetri gözüme görünmez