Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37  (Okunma sayısı 13966 defa)

baldLion

• Hero Member
hafif asimetri var gibi görünüyor ama saçlar çıkıp uzayınca hiç belli olmaz bence hatta doğal saçta ona bakarsan çoğu kişide simetrik olmuyor ama genede simetrik yapmaları gerekirdi.

Limited s.t.i.

• Full Member
hafif asimetri var gibi görünüyor ama saçlar çıkıp uzayınca hiç belli olmaz bence hatta doğal saçta ona bakarsan çoğu kişide simetrik olmuyor ama genede simetrik yapmaları gerekirdi.
Biraz daha simetrik dursa iyi olacaktı ama bakalım uzarsa, çıkarsa nasıl görünecek
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Merhaba. 1. Ay durum; şok şöyle böyle devam ediyor ama ne zaman hızlanacak bilemiyorum.
 Yalnız ilk iki fotodan da görüleceği üzere sağ taraf açıklığı çok orantısız ve gittikçe gözüme daha çok batmaya başladı, inş bu durum geçer…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Devamı
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

AUrungu

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Simetri konusunda bir gariplik görünmüyor, evham yapmayın :) Saç ekiminin başarısını en çok etkileyen şeylerden biri de kafa rahatlığı. İçinizi rahat tutun, birkaç ay sonra iyi sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Şok dökülme bir süre daha devam eder, ekim güzel görünüyor donör de çabuk toplamış.
Kızarıklıklar 3. ay gibi azalıyor, o konuda da yapacak çok bir şey yok. Benim konumu incelerseniz görebilirsiniz.

hasan Sahin

• Full Member
Şok dökülme benim şok dökülmeye göre çok yavaş maşallah
Dr.Serkan Aygın Saç Ekimi 4600 Greft Yaş 34
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30546.0

dortmevsim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç çizgisi için görüşlerinize katılıyorum ama bu sorun edilecek bir durum gibi görünmüyor bence çünkü saç uzadığında doğal şeklini alacaktır, içiniz rahat olsun
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2023, 23:16:32 Gönderen: dortmevsim »

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şok dökülme süreccinde simetri olur bu gayet normal bir durum yalnız şok dökülme tamamlanmamış bence epey daha dökülür.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
durum gayet normal şok dökülmedesin her şey güzel merak etme
Global Moderator

Limited s.t.i.

• Full Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37
« Yanıtla #100 : 18 Nisan 2023, 11:40:52 »
Hayırlı olsun. Simetri konusunda bir gariplik görünmüyor, evham yapmayın :) Saç ekiminin başarısını en çok etkileyen şeylerden biri de kafa rahatlığı. İçinizi rahat tutun, birkaç ay sonra iyi sonuçları görmeye başlayacaksınız.
Şok dökülme bir süre daha devam eder, ekim güzel görünüyor donör de çabuk toplamış.
Kızarıklıklar 3. ay gibi azalıyor, o konuda da yapacak çok bir şey yok. Benim konumu incelerseniz görebilirsiniz.
Sağolun sizin ekim de hayırlı olsun. Bu asimetriyi ben de takmamaya çalıştıkça aynada fotolarda karşıma çıkıyor sinsi sinsi zihnime işliyor yapamıyorum önden bakınca çok bariz…
Şok dökülme benim şok dökülmeye göre çok yavaş maşallah
Sağolun hocam sanırım süreç yavaşlığından çünkü dün bayağı döküldü saç hep 6-7 tel olurdu dün nerden baksan bir 20-25 tel gitti…
Saç çizgisi için görüşlerinize katılıyorum ama bu sorun edilecek bir durum gibi görünmüyor bence çünkü saç uzadığında doğal şeklini alacaktır, içiniz rahat olsun
İnş hocam ben de kendime öyle telkin ediyorum inş uzarsa güzelce belki daha az göze batar…

şok dökülme süreccinde simetri olur bu gayet normal bir durum yalnız şok dökülme tamamlanmamış bence epey daha dökülür.
Dediğiniz gibi oldu hocam:) dün epey bir döküldü… dökülmesi değil de çıkması önemli…

durum gayet normal şok dökülmedesin her şey güzel merak etme
Teşekkür ederim hintell, inş uzar güzelce saçlar ve o zaman asimetri gözüme görünmez
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 18 Nisan 2023, 12:55:49 »
Sorun yapma sakın , çizgin güzel . Şok dökülmen biraz yavaş ama bence iyi bi durum. Beklemeye devam...
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 18 Nisan 2023, 16:29:39 »
dostum ben çizgini çok beğendim ama şok dökülmeden dolayı sen simetri var sanabilirsin
Global Moderator

Limited s.t.i.

• Full Member
« Yanıtla #103 : 19 Nisan 2023, 00:55:18 »
Sorun yapma sakın , çizgin güzel . Şok dökülmen biraz yavaş ama bence iyi bi durum. Beklemeye devam...
  Sağolasın ‘Aldous Huxley’. Hocam valla bekliyorum çaresiz  :) inş. umduklarımızı buluruz..
dostum ben çizgini çok beğendim ama şok dökülmeden dolayı sen simetri var sanabilirsin
Sağol Hintell’ . Ben de kafa yapıma uygun görüyorum daha doğrusu orjinal eski halinden bir tık geri olsa da kafama daha doğal bir uyumu var gibi. Ama inş. şok dökülmeden kaynaklıdır asimetri, Bugün kliniğe de foto atıp durum bildirdim Serkan beye bu endişemden bahseder misiniz dedim sağ olsun yaptı mı bilmiyorum ama resimlerle beraber bu endişenizi de not ediyorum hiç kafanıza takmayın siz bir problem varsa ilerleyen süreçte belli olur gereken de yapılır gibi güzelce telkin etti beni ilgili asistan hanım…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
« Yanıtla #104 : 20 Nisan 2023, 01:21:08 »
Merhaba. 1. Ay durum; şok şöyle böyle devam ediyor ama ne zaman hızlanacak bilemiyorum.
 Yalnız ilk iki fotodan da görüleceği üzere sağ taraf açıklığı çok orantısız ve gittikçe gözüme daha çok batmaya başladı, inş bu durum geçer…

Limited fotolardan anlayamadım tam, kırmızılık devam ediyor mu sende? Ekim bölgesinde kırmızılık var mı yani? Buna bir şey dediler mi?
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Facebook Twitter Instagram