Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37  (Okunma sayısı 13964 defa)

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolun hocam. Haklısınız ekim merkezi seçimimin doğru olduğunu düşünüyorum inş yanılmış olmam süreç ve sonuçta. Ve umarım ikimizin de sonuçları beklentilerimizin üzerinde olur süreç tamamlandığında.
İnş. |-onayisareti-|

BeRan

• Sr. Member
hayırlı olsun inşallah.

Limited s.t.i.

• Full Member
hayırlı olsun inşallah.
İnşAllah , sağolun
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Ultr@slan

• Jr. Member
  • **
Çok güzel gözüküyor fiyat olarak ne ödediniz ?

Limited s.t.i.

• Full Member
Çok güzel gözüküyor fiyat olarak ne ödediniz ?
Teşekkürler. 2 bin e
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
 Bugün ekimden 21 gün sonrası. Şok dökülme oluyor sanırım elimde yıkama sonrası tek tük kırık saç gibi kısa saçlar geliyor ama yoğun değil şimdilik. Ve donör olsun tepe olsun hala biraz ağrı var dokunduğumda yer yer…
 Yalnız son resimde görüldüğü gibi ön profilden baktığımda ön çizginin çok orantısız olduğunu görüyorum, sağ taraf çok içerde kalmış. Bu canımı sıkıyor biraz, inş uzarsa biraz dengeli durur?!
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

dortmevsim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğraf açısından da olabilir ama dediğin gibi bir durum varsa bile saç uzadiginda sorun yaratmaz bence

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
Bugün ekimden 21 gün sonrası. Şok dökülme oluyor sanırım elimde yıkama sonrası tek tük kırık saç gibi kısa saçlar geliyor ama yoğun değil şimdilik. Ve donör olsun tepe olsun hala biraz ağrı var dokunduğumda yer yer…
 Yalnız son resimde görüldüğü gibi ön profilden baktığımda ön çizginin çok orantısız olduğunu görüyorum, sağ taraf çok içerde kalmış. Bu canımı sıkıyor biraz, inş uzarsa biraz dengeli durur?!

Benim de 21. gün. Şok dökülme bende başladı, tek tük değil yıkarken bayağı bayağı elime saç geliyor. Ağrı yok, hafif bir uyuşukluk gibi bir his var. Ama hem bunun hem de ara ara ağrının normal olduğunu söylemişti hemşire geçen hafta. Dert etme.
Ön çizgiyle alakalı konu şok dökülmeyle ilgilidir muhtemelen. Benim ön çizgimin mükemmel olduğuna emindim, ama dün bir baktım bir taraf eksilmiş gibi gördüm. Sonra şok dökülmenin ön çizgiyi bozabileceği aklıma geldi. Yani şok dökülme en öndeki saçlardan başladıysa bu bir orantısızlığa sebep olmuş olabilir. Biliyorum çok kafaya takıyoruz ama 6 ay dolup da saçlar çıkmadan (hatta 1 yıl) ne söylesek biraz eksik kalacak. Eğer ön çizgin şok dökülmeden değil de ekimden ötürü böyleyse ona müdahale ederler zaten bu kadar yamukluğu orantısızlığı kimse kabul etmez.
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Limited s.t.i.

• Full Member
Benim de 21. gün. Şok dökülme bende başladı, tek tük değil yıkarken bayağı bayağı elime saç geliyor. Ağrı yok, hafif bir uyuşukluk gibi bir his var. Ama hem bunun hem de ara ara ağrının normal olduğunu söylemişti hemşire geçen hafta. Dert etme.
Ön çizgiyle alakalı konu şok dökülmeyle ilgilidir muhtemelen. Benim ön çizgimin mükemmel olduğuna emindim, ama dün bir baktım bir taraf eksilmiş gibi gördüm. Sonra şok dökülmenin ön çizgiyi bozabileceği aklıma geldi. Yani şok dökülme en öndeki saçlardan başladıysa bu bir orantısızlığa sebep olmuş olabilir. Biliyorum çok kafaya takıyoruz ama 6 ay dolup da saçlar çıkmadan (hatta 1 yıl) ne söylesek biraz eksik kalacak. Eğer ön çizgin şok dökülmeden değil de ekimden ötürü böyleyse ona müdahale ederler zaten bu kadar yamukluğu orantısızlığı kimse kabul etmez.
Senin ön çizgi çok orantılı hocam şok dökülmeye rağmen bence…Ben aslında orantısızlığı ilk pansuman sonrası bandaj çıkınca da farkettim ama kafa şişmişti o süreçte çok üzerinde durmadım şimdi saçlar da biraz uzamaya başlayıp karartılar belli oldukça ve şok dökülmenin de belki burukluğuyla🙂 biraz gözüme batmaya başladı aynada… Ama dediğin gibi 5-6 aydan önce be olacağı ne çıkacağı belli olmuyor hocam. Bekleyip göreceğiz inş tatmin edici sonuçlarımız olur, bakalım…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Fotoğraf açısından da olabilir ama dediğin gibi bir durum varsa bile saç uzadiginda sorun yaratmaz bence

Valla İnş. Uzayınca (inş uzar da sorunsuz) göze batmaz, bakalım..
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

dortmevsim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç uzayınca sorun yaratmayacak bence.

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
Senin ön çizgi çok orantılı hocam şok dökülmeye rağmen bence…Ben aslında orantısızlığı ilk pansuman sonrası bandaj çıkınca da farkettim ama kafa şişmişti o süreçte çok üzerinde durmadım şimdi saçlar da biraz uzamaya başlayıp karartılar belli oldukça ve şok dökülmenin de belki burukluğuyla🙂 biraz gözüme batmaya başladı aynada… Ama dediğin gibi 5-6 aydan önce be olacağı ne çıkacağı belli olmuyor hocam. Bekleyip göreceğiz inş tatmin edici sonuçlarımız olur, bakalım…

Bu arada bu klinikte benim arkadaşım da ektirdi onda da hafiften bir orantısızlık var. Yalnız gerçek şu ki orijinal saçlarımız da öyleydi zaten. Mesela benim orjinal çizgime yani ektirmeden önceki saç bitiş yerime baktığımda kaşlarımı kaldırıp, sol tarafım biraz daha önde. Ama ekerken orantılı ektirdim özellikle. Bakalım nasıl görünecek. Olmadı ikinci ekimde sol tarafı orjinal haline getirtirim :)
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Zannetmiyorum orantılı gözüküyor bence tepeden de bakınca daha iyi anlaşılıyor zaten
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

Limited s.t.i.

• Full Member
Saç uzayınca sorun yaratmayacak bence.
İnş. hocam
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Bu arada bu klinikte benim arkadaşım da ektirdi onda da hafiften bir orantısızlık var. Yalnız gerçek şu ki orijinal saçlarımız da öyleydi zaten. Mesela benim orjinal çizgime yani ektirmeden önceki saç bitiş yerime baktığımda kaşlarımı kaldırıp, sol tarafım biraz daha önde. Ama ekerken orantılı ektirdim özellikle. Bakalım nasıl görünecek. Olmadı ikinci ekimde sol tarafı orjinal haline getirtirim :)
  Valla ben kaşımı kaldırsam da indirsem de orantısız geliyor gözüme🙂🙂
 Benim de istediğim orantılı olmasıydı ama ekimde aksine ihtimal vermediğim için belirtmedim belki de şu an gözümüze batan evham yaptığımız şeyleri seneye bu zamanlar unutacağız, aklımıza dahi gelmeyecek?..
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram