Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37  (Okunma sayısı 13956 defa)

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun sıkıntı olmaz 11 günde kabuk dökmek.
Ama siz eski kurallara uyduk demişsiniz saç ekimi oldum olası 10 yıkama dolunca kabuklar dökülür zaten. Neyse gayet güzel duruyor

monoblok

• Hero Member
Kabuk sonrası görüntünüzü beğendim temiz kaliteli ekim ön çizgide bence çok başarılı duruyor hayırlı olsun
  • Ekim Merkezi ismi Asmed 5000 GREFT

Limited s.t.i.

• Full Member
bir sorun yok kabuk sonrası görüntü normal sağlıklı kızarıklık olur normaldir
İnş öyledir Hintel, kafama dokunduğumda hala hafif ağrı ve hassasiyet hissediyorum .
 Tedbir olarak kliniğin losyonunu birkaç gün daha sürüp hafif yıkama yapcam losyon hafif bir katman oluşturursa kabuk tabakası görevi görür kısmen belki…
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Kabuklar dökğlmüş görünüz güzel duruyor umarım sonucunuzda güzel olur geçmiş olsun.
Sağolun hocam.
 İnşAllah sonuçlarımız hep güzel olur, bu tüm forum üyeleri için temennimdir, hepimiz hakediyoruz bence
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Kabuklar dökğlmüş görünüz güzel duruyor umarım sonucunuzda güzel olur geçmiş olsun.
Sağolun hocam.
 İnşAllah sonuçlarımız hep güzel olur, bu tüm forum üyeleri için temennimdir, hepimiz hakediyoruz bence
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Hayırlı olsun sıkıntı olmaz 11 günde kabuk dökmek.
Ama siz eski kurallara uyduk demişsiniz saç ekimi oldum olası 10 yıkama dolunca kabuklar dökülür zaten. Neyse gayet güzel duruyor
Teşekkür ederim.
 Serkan aygın 15 gün sonra kabuk dökümü tavsiye ediyor benim aklımda kalan genel bilgi ise 10. Gün ve sonrası olarak . Çok çelişmiyor aslında ama döküm sonrası biraz ekim alanında ağrı ve mora yakın kırmızı renklerden dolayı endişelendim
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Kabuk sonrası görüntünüzü beğendim temiz kaliteli ekim ön çizgide bence çok başarılı duruyor hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim. Moral oldu , sağolun
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
 Saç ekimi 15. Gün güncel durum fotoları paylaşıyorum arkadaşlar. Şimdilik şok dökülmeşeklinde dökülme varsa da bilemiyorum çünkü yıkarken ellerime baktığımda pek bir şey görmüyorum. Ama hala losyon sürüp onu hafif durulayıp sonra şampuanla yıkama yapıyorum, losyonu durularken dökülüyor olabilir belki o sırada bakmak aklıma gelmiyor… Ekilen ön saçlar da uzamıyor sanki hiç ? ..
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Artık losyon kullanamana gerek yok
Şok dökülme de şu an hafif şitlenir bir kaç güne
Donör alımı çok güzel donör bölgende çok kaliteli zaten
Süreç de sağlıklı inşallah güzel sonuç olacak iyi bir sonuç için tüm şartlar oluşmuş.

Kaliteli ekim kaliteli malzeme ( donör) : bu şartlara göre iyi bir sonuç için beklemek kalıyor
Global Moderator

hasan Sahin

• Full Member
Sürecin güzel ilerliyor
Dr.Serkan Aygın Saç Ekimi 4600 Greft Yaş 34
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30546.0

Limited s.t.i.

• Full Member
Artık losyon kullanamana gerek yok
Şok dökülme de şu an hafif şitlenir bir kaç güne
Donör alımı çok güzel donör bölgende çok kaliteli zaten
Süreç de sağlıklı inşallah güzel sonuç olacak iyi bir sonuç için tüm şartlar oluşmuş.

Kaliteli ekim kaliteli malzeme ( donör) : bu şartlara göre iyi bir sonuç için beklemek kalıyor
İnşAllah dediğiniz gibi bu şartlarda iyi sonuç alırım ben de Hintell teşekkürler güzel yorumun için;  bakalım …Bu forumu takip ettiğim kadarıyla nasıl bir ekimin nasıl süprizler doğuracağı pek belli olmuyor ama zamana bırakamaktan başka çare yok , bekleyişe devam. ..
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
Sürecin güzel ilerliyor
Sağolun hocam
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi 15. Gün güncel durum fotoları paylaşıyorum arkadaşlar. Şimdilik şok dökülmeşeklinde dökülme varsa da bilemiyorum çünkü yıkarken ellerime baktığımda pek bir şey görmüyorum. Ama hala losyon sürüp onu hafif durulayıp sonra şampuanla yıkama yapıyorum, losyonu durularken dökülüyor olabilir belki o sırada bakmak aklıma gelmiyor… Ekilen ön saçlar da uzamıyor sanki hiç ? ..
Slm , saçlarının uzaması hepsinde bir olamayabilir normal.Donör alanın 15. Günde alım yapıldığı bile belli olmuyor şanslısın en azından kasap bi yere gitmedin adam gibi kaliteli bir saç ekim merkezine gittin.Gerisi artık beklemekte kalıyor.
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

Limited s.t.i.

• Full Member
Slm , saçlarının uzaması hepsinde bir olamayabilir normal.Donör alanın 15. Günde alım yapıldığı bile belli olmuyor şanslısın en azından kasap bi yere gitmedin adam gibi kaliteli bir saç ekim merkezine gittin.Gerisi artık beklemekte kalıyor.
Sağolun hocam. Haklısınız ekim merkezi seçimimin doğru olduğunu düşünüyorum inş yanılmış olmam süreç ve sonuçta. Ve umarım ikimizin de sonuçları beklentilerimizin üzerinde olur süreç tamamlandığında.
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram