Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37  (Okunma sayısı 13935 defa)

Limited s.t.i.

• Full Member
3-4 gün sonra şu kabukları da döksünlerde biraz daha rahatlarsın , zor olan bitti beklemesi kaldı artık  :D sabır isteyen bi süreç sabretcez başka çaremiz yok
  Gerçekten sabır isteyen bir süreçmiş, içine düşünce daha net anlıyor insan 🙂🙂. Bekliycez ve göreceğiz inş. başka yapacak bir şey yok

Limited s.t.i.

• Full Member
seyrek değil ön hat bilinçli olarak en dıştakiler dağınık ekilmiş.
  Öyle mi dersiniz.
 Bakalım , kabuk dökümünde inş endişelerim haksız çıkar?..
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
 Selam.  9. Gün fotolarında bir anormallik var mı arkadaşlar, bu süreçleri atlatan değerli insanlar… sağ ve sol önlere ekilenler yaraların üstünden neredeyse hiç uzamadı ekilen saçlar, endişe veriyor?..
 Ayrıca bu kabuk döküm aşamasına geldiğini nasıl anlıyoruz benim ekim alanlarınyer yer hala ufak ufak acıyor.
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Eksi sözlük

• Sr. Member
gayet sağlıklı kalitesi güzel bir saç ekimi bir sorun görünmüyor kabukları dökünce de güzel bir görüntü olacak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bir sorun yok hem saç alınan alan hem ekim alanı sağlıklı kaliteli kardeşim
Global Moderator

Limited s.t.i.

• Full Member
gayet sağlıklı kalitesi güzel bir saç ekimi bir sorun görünmüyor kabukları dökünce de güzel bir görüntü olacak
9 Gün evde kalınca paranoya geliştiriyorum galiba dışardan bu yorumları almak çok rahatlatıcı oluyor, teşekkür ederim
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
bir sorun yok hem saç alınan alan hem ekim alanı sağlıklı kaliteli kardeşim
Valla ilaç gibi geliyor yorumlarınız hocam sağolun.
 Bir kabukları da döküp taslağı görebilseydim biraz daha rahatlardım galiba o zaman…

saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
 Acil bilgi arkadaşlar!
 Bu gün(11.gün) itibariyle sabah yıkama yaparken hafiften kabuklar dökülmeye başlayınca eski bilgilerimin kurbanı olup kabukların yüzde doksanını döktüm. Ama resimlerde de göreceğiniz gibi kafam sanki kırmızı değil de siyah gibi, mor gibi duruyor…
 Biraz da sızı gibi hem donörde hem de ekilen yerlerde ağrılar var. Acaba çok mu acele ettim dökmek için, saçlar için , saç derisi cs gelişim açısından olumsuzluk olur mu???
 Ve neden kafam kırmızı değil de mor gibi siyah gibi???
 Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen arkadaşlar
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Son fotoda kırmızı gibi, görünüm normal sıvı da vücut anesteziyi atıyor diye biliyorum
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

Limited s.t.i.

• Full Member
Son fotoda kırmızı gibi, görünüm normal sıvı da vücut anesteziyi atıyor diye biliyorum
Dökümün hemen sonrası en alttaki biraz kırmızı ama diğer üsttekiler 6-7 saat sonra çekildi biraz mor gibi karartılar var gibi hocam, biraz erken davrandım galiba döküm için…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kalan kabuklar ve birazda ışık açısından sana öyle gelmiştir.Döküm için erken değil zaten kalanlar da yıkarken kendiliğinden gider
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

Seven

• Sr. Member
keşke acele etmeseydiniz neden acele ettiniz ? zorlamaya gerek yok 10 yıkama dolunca dökerdiniz kabukları neyse ki güzel duruyor gayet sık temiz kırmızılık normal takılmayın

saç ekimi yeni kabukların altı zaten kırmızı olur kabuklardan fark edilmez dökülünce ortaya çıkar
Biterse Bitsin Sonu değil ya!!

Limited s.t.i.

• Full Member
Kalan kabuklar ve birazda ışık açısından sana öyle gelmiştir.Döküm için erken değil zaten kalanlar da yıkarken kendiliğinden gider
Bilemiyorum hocam, biraz sızı da olunca , mor gibi de görünce döktükten sonra kendimi sorguladım, eski bilgilerimde de 10 gün artık dökmek gerektiği bilgisi kalmış biraz kavlanınca ben de devam ettirdim ama dediğim gibi sonra yaptığım şeyi sorguladım..
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
keşke acele etmeseydiniz neden acele ettiniz ? zorlamaya gerek yok 10 yıkama dolunca dökerdiniz kabukları neyse ki güzel duruyor gayet sık temiz kırmızılık normal takılmayın

saç ekimi yeni kabukların altı zaten kırmızı olur kabuklardan fark edilmez dökülünce ortaya çıkar
Aslında son 3 gündür falan çift yıkama yapıyordum 10 yıkama dolmuştur ama 10 gün olması ve de benim gözüme yanlış görmüyorsam
en üstteki fotoda olduğu gibi morla siyah arası görünüyor olması , bir de biraz sızılaması endişelendiriyor beni…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bir sorun yok kabuk sonrası görüntü normal sağlıklı kızarıklık olur normaldir
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram