Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37  (Okunma sayısı 13942 defa)

Limited s.t.i.

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi. Yaş 37
« Yanıtla #30 : 20 Mart 2023, 22:27:35 »
Ekiminiz hayırlı olsun çizim ve sıklık güzel duruyor sarı kabuklar çok can sıkıcı bişeymiş gibi gelmiyor bana , antibiyotik vermişlerdir zaten onu aksatmayın.Süreç sonu mutlu olmanız dileğiyle..
İyi dilekleriniz için teşekkürler hocam. Sizin de konunuzu takipteyim; inş gelişim beklentilerimiz doğrultusunda hatta daha iyi olur

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 21 Mart 2023, 00:11:43 »
genelde bu tür durumlar için bactroban pomat öneriliyor hocam.

Limited s.t.i.

• Full Member
« Yanıtla #32 : 21 Mart 2023, 04:51:41 »
genelde bu tür durumlar için bactroban pomat öneriliyor hocam.
Hiç duymadım hocam , yıkamaiçin kliniğe gidersem soracağım ama inş; teşekkürler
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
« Yanıtla #33 : 21 Mart 2023, 21:10:08 »
Bugün İlk yıkamayı klinikte yaptırdım, gerekte yokmuş aslında.
  İlk yıkama sonrası donör halaa korkutuyor beni, kanlı canlı nokta nokta duruyor. Ön üst taraflar ise sanki seyrek ekilmiş gibi?…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 21 Mart 2023, 21:26:32 »
Bugün İlk yıkamayı klinikte yaptırdım, gerekte yokmuş aslında.
  İlk yıkama sonrası donör halaa korkutuyor beni, kanlı canlı nokta nokta duruyor. Ön üst taraflar ise sanki seyrek ekilmiş gibi?…

Slm lar donör bölgen de anormal bi durum görmedim normaldir bugün 3. Günün olması lazım 6-7 güne donördeki kırmızılar yavaş yavaş kabuk olur sonra kendiliğinden gider gün gün toparlar donör normal yani sıkıntı yok.Ekim alanında da ön üst taraf sanki seyrek diyorsun ama orada zaten kendi saçların vardı eğer seyrekten kastın o bölgeyse sık yapamazlardı diye düşünüyorum doğru yapılmış yani
  • Ekim Tarihi: 28.10.2022
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Finansterid 1 mg, Nutraxin Keratin (2000 biotin)günde 1 adet

Limited s.t.i.

• Full Member
« Yanıtla #35 : 21 Mart 2023, 22:15:44 »
Slm lar donör bölgen de anormal bi durum görmedim normaldir bugün 3. Günün olması lazım 6-7 güne donördeki kırmızılar yavaş yavaş kabuk olur sonra kendiliğinden gider gün gün toparlar donör normal yani sıkıntı yok.Ekim alanında da ön üst taraf sanki seyrek diyorsun ama orada zaten kendi saçların vardı eğer seyrekten kastın o bölgeyse sık yapamazlardı diye düşünüyorum doğru yapılmış yani
  A.selam hocam. Haklısınız sanırım zamanla iyileşecektir inş. Bu sabırsızlık insanda endişeye sebep oluyor işte 🙂
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Mart 2023, 22:20:18 »
  A.selam hocam. Haklısınız sanırım zamanla iyileşecektir inş. Bu sabırsızlık insanda endişeye sebep oluyor işte 🙂

Ah ah bilmezmiyim endişeni hiç endişe yapacak durum yok. Beni biliyorsun tam baktıysan konuma donörü toparlamak için en az 5-6 defa prp yaptılar da anca bi tık toparlayabildiler hala istediğim gibi bile toplayamadı.Sonuç olarak yakınlaştırarak iyice baktım güzel alım olmuş sende merak etme
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28

Limited s.t.i.

• Full Member
« Yanıtla #37 : 22 Mart 2023, 00:09:55 »
Ah ah bilmezmiyim endişeni hiç endişe yapacak durum yok. Beni biliyorsun tam baktıysan konuma donörü toparlamak için en az 5-6 defa prp yaptılar da anca bi tık toparlayabildiler hala istediğim gibi bile toplayamadı.Sonuç olarak yakınlaştırarak iyice baktım güzel alım olmuş sende merak etme
  Sağol hocam , inşAllah dediğiniz gibi olur iyi toparlar. Ve sizin saçlar da inş. Bekleyip sabredip göreceğiz , güzel sonuçlar almamız dileğiyle…
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

hasan Sahin

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37
« Yanıtla #38 : 22 Mart 2023, 00:20:02 »
Hocam hayırlı olsun şubat ayında bende ekmiştim ve bende de sararmalae oldu hafif antiyotik krem söylediler onu kullandım geçti
Dr.Serkan Aygın Saç Ekimi 4600 Greft Yaş 34
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30546.0

Limited s.t.i.

• Full Member
Ynt: Serkan Aygın / Sahra hanım 4800 saç ekimi.18.03.2023 Yaş 37
« Yanıtla #39 : 22 Mart 2023, 07:16:09 »
Hocam hayırlı olsun şubat ayında bende ekmiştim ve bende de sararmalae oldu hafif antiyotik krem söylediler onu kullandım geçti
Sağolun hocam. Konunuzu inceledim çok teşekkür ederim.
 Dün ilk yıkamayı klinikte yaptırdım özellikle sorun olmadığını söylediler biraz içim rahatladı şimdilik
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Limited s.t.i.

• Full Member
  Arkadaşlar benim ön bölge ve orta nedense bana seyrek görünüyor, en öndeki ekilenler ve arkası boş gibi sanki. Ayrıca 6. Gün olmasına karşın öndeki sıralardaki yaralar küçük olmasına rağmen saç uçları çok az görünüyor, arkalarda ise dik dik biraz daha çıkış görünüyor.  Ön taraflar tutmamış olabilir mi endişesinden kendimi alamıyorum ? Diğer ekimlere bakıyorum onlarda bu evrelerde hem saç uçları bariz görünür hem de daha sıkı duruyorlar!
 ???
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
  Arkadaşlar benim ön bölge ve orta nedense bana seyrek görünüyor, en öndeki ekilenler ve arkası boş gibi sanki. Ayrıca 6. Gün olmasına karşın öndeki sıralardaki yaralar küçük olmasına rağmen saç uçları çok az görünüyor, arkalarda ise dik dik biraz daha çıkış görünüyor.  Ön taraflar tutmamış olabilir mi endişesinden kendimi alamıyorum ? Diğer ekimlere bakıyorum onlarda bu evrelerde hem saç uçları bariz görünür hem de daha sıkı duruyorlar!
 ???
Ön hattında çok ufak çatlaklar oluşmuş anesteziden dolayı olsa gerek veya başka bişidende olabilir forumda çok gördüm bi sorun yok,bu sana ön hatta seyreklik imajı vermiş olabilir ama geçicek çünkü, orta tarafa gelince biraz foto ışık açısı birazda orada kendi saçın olduğundan dolayı ona göre ekim yapıldığı için sana seyrek geliyor uzayınca öyle olmaz merak etme.Saç uçlarına gelince her saç folikülünün uzama hızı aynı değildir ayrıca saçların yıllarca durduğu yerden alınıp başka biyere nakledildi için oraya alışmaları hepsinde bir olmayabilir uzamamasıda alışmadı anlamına gelmez orada canlı bişekilde durucak alışacak yeni yerini tanıyacak.Sürecinde herhangibir olumsuzluk yok sağlıklı günler dilerim..
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28

Limited s.t.i.

• Full Member
Ön hattında çok ufak çatlaklar oluşmuş anesteziden dolayı olsa gerek veya başka bişidende olabilir forumda çok gördüm bi sorun yok,bu sana ön hatta seyreklik imajı vermiş olabilir ama geçicek çünkü, orta tarafa gelince biraz foto ışık açısı birazda orada kendi saçın olduğundan dolayı ona göre ekim yapıldığı için sana seyrek geliyor uzayınca öyle olmaz merak etme.Saç uçlarına gelince her saç folikülünün uzama hızı aynı değildir ayrıca saçların yıllarca durduğu yerden alınıp başka biyere nakledildi için oraya alışmaları hepsinde bir olmayabilir uzamamasıda alışmadı anlamına gelmez orada canlı bişekilde durucak alışacak yeni yerini tanıyacak.Sürecinde herhangibir olumsuzluk yok sağlıklı günler dilerim..
  İnşAllah öyledir kardeşim bugün boyunca dikkatime takıldı canımı sıktı. sağolasın
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Aldous Huxley

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
  İnşAllah öyledir kardeşim bugün boyunca dikkatime takıldı canımı sıktı. sağolasın
3-4 gün sonra şu kabukları da döksünlerde biraz daha rahatlarsın , zor olan bitti beklemesi kaldı artık  :D sabır isteyen bi süreç sabretcez başka çaremiz yok
  • Greft Miktarı 5002
  • Yaşınız 28

barbaross

• Sr. Member
seyrek değil ön hat bilinçli olarak en dıştakiler dağınık ekilmiş.

Facebook Twitter Instagram