Saç Ekimi Sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun çizim ve sıklık güzel duruyor sarı kabuklar çok can sıkıcı bişeymiş gibi gelmiyor bana , antibiyotik vermişlerdir zaten onu aksatmayın.Süreç sonu mutlu olmanız dileğiyle..
genelde bu tür durumlar için bactroban pomat öneriliyor hocam.
Bugün İlk yıkamayı klinikte yaptırdım, gerekte yokmuş aslında. İlk yıkama sonrası donör halaa korkutuyor beni, kanlı canlı nokta nokta duruyor. Ön üst taraflar ise sanki seyrek ekilmiş gibi?…
Slm lar donör bölgen de anormal bi durum görmedim normaldir bugün 3. Günün olması lazım 6-7 güne donördeki kırmızılar yavaş yavaş kabuk olur sonra kendiliğinden gider gün gün toparlar donör normal yani sıkıntı yok.Ekim alanında da ön üst taraf sanki seyrek diyorsun ama orada zaten kendi saçların vardı eğer seyrekten kastın o bölgeyse sık yapamazlardı diye düşünüyorum doğru yapılmış yani
A.selam hocam. Haklısınız sanırım zamanla iyileşecektir inş. Bu sabırsızlık insanda endişeye sebep oluyor işte 🙂
Ah ah bilmezmiyim endişeni hiç endişe yapacak durum yok. Beni biliyorsun tam baktıysan konuma donörü toparlamak için en az 5-6 defa prp yaptılar da anca bi tık toparlayabildiler hala istediğim gibi bile toplayamadı.Sonuç olarak yakınlaştırarak iyice baktım güzel alım olmuş sende merak etme
Hocam hayırlı olsun şubat ayında bende ekmiştim ve bende de sararmalae oldu hafif antiyotik krem söylediler onu kullandım geçti
Arkadaşlar benim ön bölge ve orta nedense bana seyrek görünüyor, en öndeki ekilenler ve arkası boş gibi sanki. Ayrıca 6. Gün olmasına karşın öndeki sıralardaki yaralar küçük olmasına rağmen saç uçları çok az görünüyor, arkalarda ise dik dik biraz daha çıkış görünüyor. Ön taraflar tutmamış olabilir mi endişesinden kendimi alamıyorum ? Diğer ekimlere bakıyorum onlarda bu evrelerde hem saç uçları bariz görünür hem de daha sıkı duruyorlar!
Ön hattında çok ufak çatlaklar oluşmuş anesteziden dolayı olsa gerek veya başka bişidende olabilir forumda çok gördüm bi sorun yok,bu sana ön hatta seyreklik imajı vermiş olabilir ama geçicek çünkü, orta tarafa gelince biraz foto ışık açısı birazda orada kendi saçın olduğundan dolayı ona göre ekim yapıldığı için sana seyrek geliyor uzayınca öyle olmaz merak etme.Saç uçlarına gelince her saç folikülünün uzama hızı aynı değildir ayrıca saçların yıllarca durduğu yerden alınıp başka biyere nakledildi için oraya alışmaları hepsinde bir olmayabilir uzamamasıda alışmadı anlamına gelmez orada canlı bişekilde durucak alışacak yeni yerini tanıyacak.Sürecinde herhangibir olumsuzluk yok sağlıklı günler dilerim..
İnşAllah öyledir kardeşim bugün boyunca dikkatime takıldı canımı sıktı. sağolasın